Jump to content

Nu baga caldura in masina

albert
 Share

Postare recomandată

Te-ai gandit ca ai caloriferul infundat?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da ,dar cum il desfundam...ne-am gandit si la asta deoarece acuma 3 luni s-o stricat termoflot si ne-a bagat  jumate din ulei in vasu de exapansiune,cum il curatam,ca banuim ca de aia s-o spart si acel furtun..

Modificat de C o s m i n
Link către comentariu

Pai scrie in topic. DE ATATEA ORI!

scoti furtunele si bagi apa cu presiune prin el.

Link către comentariu

apa simpla sau cu soluti ceva speciale,cineva zicea ca exita o solutie speciala dar nu am gasit la noi in oras ...

Link către comentariu

Folosesti ce ai la indemana. Chiar si apa chioara il desfunda bine.

Link către comentariu

Salut baieti,

Si eu am avut probleme cu caldura.

Acum 2 ani le am rezolvat cu o simpla desfundare a caloriferului. Asta vara am avut ceva scurgeri de antigel si am pus in instalatie o solutie "stop leak". Din pacate nu am citit cu atentie instructiunile de folosire si drept urmare caloriferul s a infundat. Am incercat cu mecanicul tot ce era de incercat: verificarea furtunelor care intra si ies in calorifer( erau caldute, dar nu are importanta dc caloriferul e infunfat), verificare termostat, presiune cu aer si apa in calorifer. Rezultatul final : schimbat calorifer. Operatiune foarte complicata de altfel, se desface tot bordul masinii. Am pierdut si freonul cu ocazia asta. Dar m am ales cu un calorifer nou nout, si caldura in masina cum nu a bagat nici cand a iesit din fabrica :). Costuri : calorifer 80 ron, antigel 70 ron, mecanic 300 ron( cel mai ieftin de pe piata). Total 450.

Prin urmare aveti grija cu solutiile gen stop leak, nu spun ca  nu sunt bune, dar au tendinta de a se depune si in locuri unde erau deja formate depuneri si blocaje pe instalatie. Caloriferul are niste elementi/conducte micute, care la mine erau pline cu mal sau pamant...:S.

Bafta !!!

PS : cine ma poate ajuta cu un tester, sa sting un martor ABS din bord- a ramas aprins desi mecanicul a mufat de mai multe ori, sa fie sigur ca e totul ok.

Multumesc

Link către comentariu

salut ba baieti am si eu o problema la un pasat 1.8t cod AWT nu baga caldura deloc merge motorasu de la habitaclu dar tevile care duc akolo sunt reci ambele apa fiind la 90 si am observant ca trage doar de afara aer si il baga asa direct antigelu e bun la nivel clapetele se skimba de intre ele numa ca nu baga nici makar asa de la motor cat de cat stie careva ce poate fi

Link către comentariu

am curatat caloriferu ,a facut cateva ture cu masina deocamdata furtunu nu a sarit dar tot nu baga caldura cum baga inainte ,nu mai stim ce sa ii facem nu reusim sa ii dam de cap

Link către comentariu

daca nu e bun termostatu care ar fi sintomele?

Link către comentariu

Nu se ridica acul la 90 de grade - mijlocul scalei, practic nu se incalzeste motorul nici dupa 10 - 15 km. Iar furtunul catre radiator e caldut chiar daca motorul nu s-a incalzit. Asta daca e blocat pe deschis, cel mai frecvent. Daca e blocat pe inchis se supraincalzeste, iar furtunele catre radiator sunt reci.

Link către comentariu

salut  ma poate ajuta si pe mine cineva am un Passat 1.8t si  nu baga  deloc caldura  merge motorasu din habitaclu dar tevile sunt reci care duc in spre habitaclu desi temperatura apei e la 90 si atunci cand dau de pe low pe hi se aude ca un huruit dar tot nimic si nu baga caldura nici macar din inertie va rog daca stie cineva sa mi spuna ms

Link către comentariu

Ai mai postat azi o data. Ai citit regulamentul? Neeeee...

Rabdare. De data asta obligatoriu.

Link către comentariu

@marius saiz fa o scanare sa vedem daca clapetele de la clima functioneaza sau daca ai eroare p-acolo.Degeaba ai apa la 90 grade daca nu se deschide clapeta de la clima care lasa caldura in masina,eu am patit-o in sensul ca ( pe scurt ) modulul de clima era defect si nu mai dadea comenzile correct catre servomotorase.Momentan , la noul Passat iar ma confront cu ceva de genul,dar ma strofoc sa rezolv problema si tare bine mi-ar prinde daca s-ar posta ce face fiecare motoras: V71, v68,,,,etc sunt vreo 4 , asa am sa inteleg ca la apasarea fiecarui buton care ce face.

Link către comentariu

Salut la toata lumea am si eu o problema cu passatul meu nu imi baga caldura la picioare deloc sus baga nici o problema temperatura sta la 90 e ok ,daca dau drumu la aer rece baga si sus si la picoare in rest este ok daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri. MULTUMESC SANATATE

Link către comentariu

Salut,un test pe clima iti va spune problema.

Link către comentariu

catalin, incearca sa postezi un pic mai explicit...... din pacate, eu nu am inteles exact. 

daca zici ca nu iti baga cald - asa este, verifica in blocurile de masura, cum lucreaza servomotoarele..... totodata, trebuie inspectate si fizic, sa vezi ca misca clapetele.

daca totul e ok, verifica cele doua furtune de la calorifer, daca sunt amandoua fierbinti, cand temp e la 90 de grade - daca unul e cald si altul rece - atunci e vb de un radiator infundat - incerci sa-l desfunzi - daca nu merge, atunci inlocuit.

Link către comentariu

• ok osa fac un test si sa vedem rezultatul ok multumesc mult .STIMA

Link către comentariu

salut la toata lumea am rezolvat problema era din climatronic dar acum nu scap de 4f8 02 nu stiu care clapeta este sau care motoras

Modificat de aliosha
Link către comentariu

Buna ziua,revin din nou cu marile probleme de la masina,acuma numai baga deloc caldura,cand am verificat  furtunu de tur am vazut ca ajunge apa foarte putina in calorifer.Astept pareri,va rog.

Link către comentariu

am tot incercat sa gasesc raspunsuri in topic ,dar nu am gasit decat  unu singur la o problema asemanatoare cu a mea (nu ajunge apa in calorifer),sa fie oare paleti la pompa de apa ,cum am citit si daca e asa cum pot verifica?

Link către comentariu

Demontezi fata masinii,ca pentru schimbarea distributiei si verifici,spor la treaba.

Link către comentariu

...sa fie oare paleti la pompa de apa ,cum am citit si daca e asa cum pot verifica?

Daca paletii patineaza pe ax dispare lichid din vas.

Link către comentariu

Pai daca nu curge pe nicaieri cum dispare lichidul din vas ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!