Jump to content

Nu baga caldura in masina

albert
 Share

Postare recomandată

Deci clar, nu? Ai probleme cu actuatorul pe partea soferului. Va fi mai greu de ajuns la el, fiind in bord. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pfffffff si e nevoie demontat tot bordul??? o cale mai usoara nu exista:))

oare in ce pret consta acel actuator

Link către comentariu

Nu cred ca trebuie cu totul. Precis se poate ajunge la el prin laterale. Un electrician ar sti sa-ti spuna mai concret cum se poate rezolva.

Nu ai de unde sti ce se intampla acolo si daca e nevoie de alt actuator. Prima data trebuie constatata cauza.

Link către comentariu

de la reprezentanta si e vreo 500-600 lei.

Link către comentariu

Am spus: prima data vezi ce se intampla acolo. Abia apoi alt actuator, daca e nevoie.

Link către comentariu

Bună! Am și eu o problema cu caldura la un Passat 2006...ajunge la 90 de grade și îmi da putina caldura dar doar prin partea șoferului... De la mijloc înspre dreapta, rece! Pe test nu mi-a dat nici o eroare de motorașe arse sau probleme de la clima. Mulțumesc!

Link către comentariu

hmm... verifica cu VCDS-ul, in AutoHvac, sa vezi cum lucreaza servomotoarele si temperaturile afisate

Link către comentariu

da, ti-am scris mai sus unde sa verifice.... in blocurile de masura, de pe AutoHvac

Link către comentariu

A verificat tot... Si totul e în regula... 100% radiator înfundat... O sa încerc cumva sa îl desfund cu ceva soluție și presiune doar prin calorifer... Mulțumesc Florin! O sa revin cu rezolvarea

Link către comentariu

din pacate...... boala des intalnita.....

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salutare. Am si eu la fel o problema cu climatronicul la PassatB6 2006, ajunge apa la 90 gr dar baga aer cald doar in partea soferului si putin cald spre rece la mijloc si rece in dreapta. Am facut testul climatronic prin el (tinand apasat ECON+recirculare) si pare  ca toate servomotorasele functioneaza ok. Posibil sa fie caloriferul clima infundat? Cine ma poate ajuta cum indentific furtunasele de tur si retur ce intra in calorifer sa vad daca sunt fierbinti?poze ceva..:). Sau posibil sa fie clapeta aer cald/rece partea dreapta blocata?. Multumesc! Astept sfaturi!

Link către comentariu

Cred ca e clapeta blocata sau o rotita ce se invarte in gol. Nu e de la calorifer.

Link către comentariu

Salut! Am identificat furtunele de tur si retur de la calorifer si cu apa la 90 sunt foarte fierbinti, deci caloriferul nu cred sa fie...si cum pot debloca clapeta...la diagnoza se poate vedea si debloca? Multumesc de sfaturi!

Link către comentariu

La diagnoza se vede cum lucreaza potentiometrul din servomotoras. Daca este ok, se trece la inspectia vizuala. Se mai poate face o setare de baza a clapetelor, poate isi revine.

Link către comentariu

Sper sa ma poti ajuta si pe mine,cum pot desface furtunu dintre caloriferu de caldura si termostat,este spart la intrarea in calorifer.Multumesc.

Nu este nimeni online?

Deci nu stiu cum sa verific daca imi raspunde cineva,sunt pentru prima oara pe forum ,ori nu imi raspunde nimeni,ori nu stiu sa caut raspunsurile.Daca este un administrator online,am nevoie de un pic de ajutor.Multumesc.

Link către comentariu

Ai rabdare si ti se va raspunde.

Intre termostat si calorifer nu exista furtun. Ala intra in alta parte.

Pune o poza (chiar si de pe net) indicand care-i cel cu pricina.

Banuiesc ca e cel ce coboara de la calorifer in chiulasa. La intrarea in chiulasa are o clema de plastic ce trebuie trasa in lateral si apoi in jos furtunul.

Link către comentariu

S-ar putea sa faca el confuzie intre termostat si sonda de temperatura, sau intre calorifer si radiatorul mare.

Link către comentariu

Are o siguranta de metal ce trebuie trasa cu o surubelnita in lateral.

Apoi furtunul trebuie tras in jos, eventual fortat tot cu surubelnita.

Sistemul este acelasi ca si la cuplajul pe radiatorul de racire.

Link către comentariu

Multumesc,mult ,maine incerc si va spun daca o mers.

Link către comentariu

merge cumva si la audi a4 1998?o metoda de schimare a radiatorului de clima mai simplu decat de a demonta tot bordu?ms

Link către comentariu

Si pe unde ai vrea sa-l scoti? Prin podea?  :lol:

Link către comentariu

Salut revin si eu cu problema la climatronic la passat B6 2006 , am facut diagnoza si am urmatoarea eroare 000710 Defroster Flap Positioning Motor (V107), am facut masuratoare in bloc si am pe prima treapta Current value: 9 si apoi pe pozitia max Current value: 189. Mentionez ca  la prima scanare nu a fost nici o eroare pe climatronic, a aparut dupa o tura cu masina si jucandu-ma la clima (LOW HI si minim maxim sa sufle)

Stie careva din ce cauza este eorarea, si unde se situeaza servomotorasul asta?

Mentionez ca problema este ca nu baga caldura pe  "HI" decat un pic caldut in stanga  la sofer , iar la mijloc si dreapta baga aproape rece cand dau sa sufle la maxim. Am verificat tur si returul la calorifer de clima si sunt fierbinti amandoua cu apa la 90 gr. Alta problema sesizata este cand turez intre 2500-4000 ture se aude in bord asa "bolborosind" ca si cum ar trece apa greu..

Astept orice fel de parere care sa ma ajute!

Multumesc baieti!

Modificat de nicollas27
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!