Jump to content

Passat GTE - Discutii generale

75NOR
 Share

Postare recomandată

GTE 2016, roti echipare de fabrica pe 18 "Monterey".

image.png.39ed9a8539ee68e86564d09e9eb89fbe.png

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Tare, nu îmi explic de ce unii au și unii nu au

Link către comentariu

Cred ca ca are legatura cu standardul de tara, provenienta masinii este din Olanda.

Link către comentariu

49 minute în urmă, dragos124 a scris:

Cred ca ca are legatura cu standardul de tara, provenienta masinii este din Olanda.

A mea e din Germania adusa

Link către comentariu

Olanda și la mine... 

Întrebarea este, cum putem să adăugăm și restul? Omologare la RAR este foarte costisitoare 

Link către comentariu

Numai cu omologare, daca nu a scris in Certificatul de Conformitate la fabricare, ghinion.

Link către comentariu

stiu si eu un passat GTE 2018 cumparat din Romania care a venit cu roti pe 18.

Modificat de moroenius
Link către comentariu

• 2 months later...

Salut grup!, vin si eu cu o intrebare, a inlocuit careva panoul de clima, cel clasic cu cel digital?, si daca, da, und cod de piesa, am inteles ca sunt ceva probleme de codare daca nu este cel care trebuie.

Link către comentariu

• 5 weeks later...
floricelu71

Salutare,

Va rog un feedback legat de suspensie la Passat GTE?

Cum se comporta pe denivelari, sine de tramvai, gropi.

Pare rezistenta suspensia?

Ceva probleme la bara stabilizatoare, bucse, suporti motor?

Masina e considerabil mai grea decat termicele.

Merci

Link către comentariu

mihaitzar

Salut,

Overall e ok, nu e chiar asa "considerabil mai grea", avand in vedere ca este si mai puternica, dar sincer sa fiu este putin cam tare, se simt toate denivelarile, sinele de tramvai, etc, desi am totul nou. Intrebasem pe un alt topic de ce este asa, pentru ca un B5.5 este mult mai comfortabil, si raspunsul a fost urmatorul: B8-ul are suspensie Mc Pherson, pe cand B5.5-ul are multibrat. Cel mai bine sa faci un test drive pentru ca eu unul sunt super multumit de masinuta.

Link către comentariu

Publicat (modificat)
On 10.05.2025 at 11:55, floricelu71 a scris:

Salutare,

Va rog un feedback legat de suspensie la Passat GTE?

Cum se comporta pe denivelari, sine de tramvai, gropi.

Pare rezistenta suspensia?

Ceva probleme la bara stabilizatoare, bucse, suporti motor?

Masina e considerabil mai grea decat termicele.

Merci

Eu am un GTE din 2020.sincer,este foarte confortabila.pe mod "confort" nu prea simnt denivelari si nici gropi.si fac comparatie cu  alta masina din 2011 care toata "tremura" la denivelari.

Modificat de Horis
Link către comentariu

Publicat (modificat)
34 minute în urmă, Horis a scris:

Modificat de Horis
Link către comentariu

Sunt si eu interesat de un Passat GTE 2021, 144mii km. Am si istoricul de mentenanta. Am gasit la 60 mii schimbul de ulei la dsg. De ce nu ar mai fi schimbat si mai departe la 120 - 130 masina avand acuma 144 ? Toate mentenantele au fost facute in reprezentanta. Au schimbat de 3 ori stergatoarele... Si vad ca si setul de placute a fost recent. Lichid de frana la 75 mii si freon la 116. 

Link către comentariu

mihaitzar

O alegere buna, felicitari. De ce n-ar fi schimbat uleiul: de zgarciti, ca altceva n-as putea spune, cu toate astea eu cred ca nu sunt chiar asa multi km facuti peste si poti sa-l schimbi tu acuma dupa ce iei masina.

Link către comentariu

andreis84
On 16.06.2022 at 11:27, ady.red a scris:

Salutare!

Eu am mers pe ulei 502.00 Vw OEM, găsești la Autokarma și alte magazine. Prețul este foarte bun și nu as pune altceva. 

De uleiul la cutie se schimbă la 60k km, indiferent de timp și fără filtru de ulei. Acela se schimbă numai dacă uleiul din cutie este alterat de antigel sau exista pălitură de fier. Asa e la GTE. 

Bujiile la fiecare 4 ani sau 60k km, mergi pe Bosch exact ce ai pe mașină. 

PS: Ai grijă ca uleiul la DSG se schimbă numai cu ODIS și motor rece. Nu te duce la orice service dacă nu vrei sa fii păcălit sau sa ai dureri de cap.

20220616_111745.jpg

Salut, 

Urmează revizia la mașină și nu reușesc să găsesc ulei DOAR cu norma 502.00. Peste tot este 502.00 / 505.00, și după cum spune colegul care a pus acea poză cu ecranul, merge doar 502.00 simplu. 

Îmi poți spune unde să găsesc, un cod, un link? 

Mulțumesc! 

Link către comentariu

mihaitzar

Nu exista DOAR 502, e ok uleiul care are norma 502 și 505.

Link către comentariu

Colegul s-a referit la faptul ca nu merge cu 504 nu ca trebuie sa cauti un ulei care are numai 502. Orice ulei care are trecut la Approval norma de care ai nevoie este ok chiar daca are trecute si alte norme 

Link către comentariu

andreis84

Ok, mulțumesc pentru clarificări. 

Nu am înțeles exact și nu am vrut să folosesc altceva decât ce este recomandat pentru mașină.

Link către comentariu

Atentie la un aspect: te uiti de norma la Approval nu la Recommended.

Link către comentariu

Vin cu o intrebare legata de We Connect sau VW Connect. Toate Passat GTE au eSim sau este o optiune. Ma intereseaza daca sunt nou prorpietar cum pot sa inregistrez masina in aplicatie ? Mai specific ma intereseaza sa folosesc optiunile de incalzire/racire climatizare prin aplicatie. Multumesc

On 5/19/2025 at 10:22 AM, mihaitzar said:

O alegere buna, felicitari. De ce n-ar fi schimbat uleiul: de zgarciti, ca altceva n-as putea spune, cu toate astea eu cred ca nu sunt chiar asa multi km facuti peste si poti sa-l schimbi tu acuma dupa ce iei masina.

Multumesc. Pana la urma am luat masina. Astept sa vina. 

Link către comentariu

pai iti instalezi aplicatia, inregistrezi masina si platesti abonamentul anual.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!