Jump to content

Fum când masina e aplecată spre stânga


badmania98
 Share

Postare recomandată

Vă salut. Mă lovesc de această problemă doar când parchez mașina (din semnătură) pe o bordură mai înaltă, mașina fiind cu rățile de pe stânga pe drum. La pornire un enorm nor de fum alb mă urmărește vreo 5 minute, după care dispare. Fumul e cu atât mai mare la pornire cu cât mașina e parcată în această poziție mai mult timp (2 zile cel mult). Altfel, nici după aceea nici dacă e parcată pe drum nu are nicio problemă. ce ar putea să fie? Mulțumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

   Intra ceva ulei in cilindru pe undeva. Desi uleiul ars da fum albastru. Poate chiar din baia de ulei se poate infiltra ulei in cilindru pe langa fanta segmentilor cand masina este inclinata si pistonul jos. Sau intra pe langa semeringurile de supape in capul cilindrului.

Modificat de Ebi
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mulțumesc. Am sa i fac și o poza sau un filmuleț. 

Modificat de badmania98
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

fumul  alb e dat de antigel , e situatia cand ai garnitura chiulasa ciupita , ca sa verifici teoria asta ar trebui sa tii seama la antigelului in vas-sa nu scada nivelul.....dar ,daca zici ca nu sunt probleme de temperatura sau functionare atunci pica teoria garniturii ............ar mai fi o singura explicatie, chiulasa fisurata intre traseu racire -traseu evacuare si pe aici sa patrunda antigel in evacuare unde se evapora datorita temperaturii mari -fum/abur alb.,fisura poate fi intr-o ppozitie astfel incat , atunci cand masina sta mai ridicata intr-o parte ,sa permita curgerea lichidului..........desi si chestia asta se intampla foarte rar ............oricum ar fi , e ciudata rau treaba asta.

Modificat de edypro
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 months later...

Cam așa arată după 2 zile de lăsat mașina în pantă. După cîteva minute de funcționare nu mai are niciun pic de fum, dar în primele minute sunt claxonat de participanții la trafic care-mi fac semne că a luat foc mașina.

http://s.go.ro/a73npazc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!