Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

croccifixio

am si eu un scut de motor, si vreau sa stiu de pe model de masina este,inclusiv motorizarea

singurul cod care l-am gasit pe el este : 600 825 237 AB, daca ma poate ajuta cineva..multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut, caut senzorul de presiune pentru servo directie. motorul este AKL 1999, 1.6L

ma puteti ajuta cu un cod pentru piesa, eventual pret si de unde il iau?

multumesc

index.pdf

Link către comentariu

croccifixio

" am si eu un scut de motor, si vreau sa stiu de pe model de masina este,inclusiv motorizarea

singurul cod care l-am gasit pe el este : 600 825 237 AB, daca ma poate ajuta cineva..multumesc"

modific codul : 6Q0 825 237 AB

Link către comentariu

• 2 weeks later...
racovita_rico

un cod de scut de motor pt golf 4 1.4 axp 2001? multam

Link către comentariu

Salutare domnilor...

Pot gasi separat clapeta de acceleratie, ma refer la clapeta metalica in sine nu la tot ansamblul(motoras corp clapeta)? S-a ciobit la o curatare defectuoasa...

Motor 1.6 SR AKL benzina , an 1998.

Link către comentariu

@Razvan_79, dupa ce spune ETKA, acea clapeta nu vine separat ci doar cu intreg corpul.Sorry

aV11rtQr.jpg

Link către comentariu

m-ar interesa si pe mine codul pentru bratele stergatoarelor de parbriz si un pret daca se poate

Link către comentariu

Am nevoie si eu de o comparatie intre codurile aceleiasi piese (broasca portbagaj golf 4 si bora) vreau sa vad daca se potriveste broasca de golf la bora, tocmai mi s-a stricat si un coleg dezmembreaza un g4 avand posibilitatea sa o iau de la el, dar nu sunt 100% sigur ca sunt la fel. Atasez si o poza cu piesa in cauza. Multumesc :D

post-22655-1243959636_thumb.jpg

Link către comentariu

marius1982.11

Iti pot eu spune si fara cod ca nu potriveste sigur.

Link către comentariu

Esti 100% sigur? :rolleyes: le-ai vazut pe ambele si sunt diferite sau de unde ti-ai dat seama? Mersi

Link către comentariu

marius1982.11

Am vazut pe alt forum unde arata cum se schimba pe o bora broasca, unde scrie ca switchul vine si separat spre deosebire de cel de la golf si nici sistemul de parghii nu e lafel,am una de golf cu switchul stricat in fata mea :vaidecapulmeu:.

Link către comentariu

Ma ajuta si pe mine cineva cu, codurile pentru spoilerele de Bora V6 va rog? :(

Spoilerul spate este cel cu decupaj pentru evacuare. Multumesc!

EDIT: Scuze, acum am observat ca am postat in aria G5 and Jetta :P. Se poate sterge va rog si postez in Aria G4 & Bora, sau ma ajuta un moderator cu mutatul? Scuzeee

post-16307-1244607585_thumb.jpg

post-16307-1244607601_thumb.jpg

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pentru fata:

23456105.th.jpg

Iar pentru spate nu am gasit exact codul celui de V6 cu decupaj pentru evacuare.

Rugam pe cineva sa ne ajute.

29267953.th.jpg

Modificat de didus
Link către comentariu

1J5807521C B41 - spoiler inf. spate V6 4motion fara senzori parcare

1J5807433A B41 - spoiler inf. spate V6 4motion cu senzori parcare

Link către comentariu

Ma puteti ajuta si pe mine cu un cod pentru grila fata cromata de vw bora.Model 2003.Multumesc mult.

Link către comentariu

1J5853651L GRU :icon_thumright:

Link către comentariu

Salut. Imi puteti spunse si mie va rog codul de la releul pentru ventilatoare pentru un golf4 2001 2.0 85kW motor AQY.

Piesa o gasiti aici, dar nu stiu sigur daca se potriveste la modelul meu

Mersi anticipat.

Link către comentariu

@gargamel in prima poza ai codul de la piesa pe care ne-ai aratat-o prin acel link. In loc de "M" in coada, e "K".

89811720.th.jpg

si am mai gasit un releu pentru ventilatoare.

70405598.th.jpg

Bafta.

Modificat de didus
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare lume. In urma unei tamponari cu un taximetrist mi-am avariat bara fata, decorul (banda aceea de plastic/cauciuc care se monteaza pe bara), aripa stanga fata si sticla de la farul stanga fata. Mentionez ca bara nu are nevoie de gauri pentru curatare faruri. Este vorba de un Golf 4, luna a 10-a, 2002.

Asadar m-ar interesa codul pentru o bara fata (grilele sunt intacte dar ma indoiesc ca bara vine fara ele, de asemenea nu stiu daca vine cu sau fara fustita, aceea e intacta si ea), pentru o aripa stanga fata si pentru sticla far Valeo stanga fata (daca nu se poate lua asa, iau tot farul).

Va multumesc anticipat !

Link către comentariu

@dan.vaida

- bara fata vine fara fusta si fara acele grile din plastic negru

38670593.th.jpg

- aripa stanga fata

81984321.th.jpg

- far Valeo cu proiectoare incluse (in far). Sau daca doresti fara proiectoare incluse in far vezi in poza de mai jos alt cod ce ii corespunde piesei dorite. Nu se da sticla separat. Daca doresti doar sticla cauta in aria Anunturi online ca avea un user al forumului asa ceva de vanzare.

88481959.th.jpg

Bafta.

Link către comentariu

Multumesc frumos didus. Am ales varianta de la dezmembrari. Prefer ceva OEM decat licente. Tabla e de calitate.

Aripa stanga-fata la BardiAuto (strada Seleusului in Oradea) ma costa 160 ron.

Bara fata (fara ornament, fara grilaje si fara fustita) ma costa 250 ron.

E totusi jenant sa ceri 100 euro pe o bara fata de Golf 4 la dezmembrari. Nu zic unde ca nu vreau sa le fac reclama proasta.

Si ca sa fiu si on-topic, aveti aici niste coduri pentru sticle de faruri Golf 4: 47-441-1130L (stanga) si 47-441-1130R (dreapta).

O zi buna si mersi inca odata !

Link către comentariu

Scuzati chain posting-ul, nu-mi spuneti si mie va rog codul pentru plasticul acela in care se fixeaza bara fata, acela de vine fixat pe aripa fata. In poza de mai sus sunt numerotate suruburile respective cu 1,2,3. Suruburile si piesele 20,21,22 si 23 tin oare de ace bucata de plastic ?

Link către comentariu

V-as ruga daca ma puteti ajuta cu un cod de la furtunul de motorina dintre teava situata langa capacul de chiulasa si pompa de inalta presiune. Cod motor AXR. Multumesc.

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!