Jump to content

'16 Audi A4 B9 2.0 tdi quattro


cristi511

Postare recomandată

de ce zici evacuare fake? 

ai văzut evacuarea la noul a7? aia fake.

aseară și eu „hai afară la zăpadă” 

 

Link către comentariu

@bZ1 mersi :).

@Marius82 @Rave @cogdao sa fie primite :))

@bobalex18 ziceam asa pt ca in poza respectiva avem o simetrie pe spate, ca si cum ar avea esapament dublu. App, cum a fost la zapada? :D

Mda...urasc tampeniile astea de "croame" de plastic...

Pe de-o parte imi pare rau ca in perioada asta nu am timp sa respir, mi ar fi placut sa dau o fuga pana la munte, in plimbare.

Masina merge aproape exclusiv urban, cu cate o iesire ocazionala pe autostrada. Consumul la pompa pentru ultimele plinuri este de 7.8 - 8 %. 

Pentru cine intereseaza, anvelopele Nexen sunt chiar surprinzator de bune in conditiile astea si nu mi-au dat nicio emotie. Pe de alta parte, sunt convins ca daca masina era fwd situatia statea putin diferit. Daaaar nu e si ma bucur pe vremea asta nespus :D.

 

 

Link către comentariu

Putin frig ?.

Pentru ca n-am fost atent si nu am curatat zapada care se aduna in dreptul rotilor motrice, pe prag/bara, acum am niste extensii de gheata amestecata cu pamant si alte materiale ( un fel de cometa in miniatura ?) care au aderat definitiv la masina.

A, da, era sa uit...dizalurile astea noi, daca mergi constant, se incalzesc exact ca cele vechi adica dupa ce ai ajuns in casa la caldura, atata timp cat drumul are sub 20 de km pe segment. 

In rest, asteptam primavara... 

IMG_20180301_003940.jpg

Link către comentariu

Pentru habitaclu nu are nici un sistem suplimentar de incalzire? Vreo rezistenta, ceva?

Pe zapada de zilele astea, nu toate rotile's motrice?

Link către comentariu

Normal ca are PTC dar eu vorbeam efectiv de motor. Poza respectiva era facuta dupa vreo 8km facuti pe dn, constant.  

Ba da, de pe bara spate gheata a cazut relativ usor la o spalatorie self-service...pe fata insa legatura dintre apa si metal parca s-a facut la nivel molecular ?...

Azi de dimineata la 05:30 erau - 19.5 grade...coafura rezista. Singurul aspect nasol pe vremea asta e ca nu s-au dezapezit parcarile si totul e bocna...asa ca nu prea gasesc unde sa intru fara sa sparg ceva (scut, bara samd).

Link către comentariu

Felicitări pentru zâmbetele avute la “joy-ride-ul” de iarna :)

Subscriu, cu Huanita iarna nu era ca vara din cauza resturilor înghețate , i feel4u

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Revenind la topic, pregatesc venirea sezonului cald cu anvelope si OBDeleven. Tinand cont de ce am gasit pe youtube, sunt cateva lucruri de activat ( oarecum standard in grup) asa ca...keep you posted. :)

 

 

Screenshot_20180316-173728.png

Screenshot_20180316-173632.png

Link către comentariu

Mai multe vedem dupa ce ajunge gadgetul.

Intre timp am trecut de 35000 km, pe o vreme minunata de iarna, care iar a luat pe nepregatite autoritatile si soferii care au trecut la anvelopele de vara...

A1 a fost prapad, cu masini circuland pe banda 2 cu maxim 80-90kmh...o maniera excelenta de a-ti pune viata in pericol ( are rost sa vorbim de a celorlalti participanti la trafic?). 

 

IMG_20180318_112640.jpg

IMG-20180318-WA0040.jpeg

IMG_20180318_162658.jpg

IMG_20180318_171949.jpg

IMG_20180318_172857.jpg

Link către comentariu

Nu sunt de acord in general cu b2 lover-eri dar pana la urma cei de care spui tu nu mergeau cumva cu limita legala? Din cate stiu, in conditii de vreme nefavorabile, limita nu mai e 130 ci 80 km/h pe autostrada.

Link către comentariu

OT, dar:

- in lege spune ca circulatia se face pe banda 1, restul benzilor trebuie folosite doar pentru depasire urmand ca apoi sa revii pe b1 cand se elibereaza. 

- tot in lege scrie ca atunci cand cineva merge mai tare decat tine trebuie sa te dai la o parte ( viteza maxima nu este mentionata acolo)

Pe scurt, daca B1 este libera, nimeni nu are nicio scuza pentru a merge pe B2, indiferent de viteza cu care merge.

Link către comentariu

@Rave  de acord cu tine, insa eu tocmai ce am venit de la un drum de 300 km pe e85 (zapada, ploaie, lapovita conditii de iarna) unde 90 km/h deja era viteza periculoasa si nu exista mai mult de o banda pe sens folosibila. In conditii asemanatoare, adica de iarna, chiar si b2 lover-eri care mergeau cu 80-90 km/h, nu cred ca incurcau asa mult traficul. Sa nu crezi ca sunt de acord cu ceea ce fac respectivi, sau ca nu e ilegal si contrar regulilor de circulatie. Dar sa spui ca te incurca cineva care merge cu limita legala pe conditiile astea de vreme, cine e cel iresponsabil? 

Poate nu e corecta gândirea mea insa după ce vezi un viteaz (un seria 5 destul de nou, nu o epava) că depășește coloana care merge cu 60-70km/h datorita condițiilor meteo, deci mult sub limita, și după câțiva km îl vezi în șanț, spre norocul celorlalți nu mai lovise pe nimeni, parca vezi cu alți ochi situația. 

Modificat de mihai.onu94
Link către comentariu

Bun, eu am fost pericolul pentru ceilalti participanti la trafic. 

Acum putem trece peste moment?

Multumesc! :banghead:

 

 

Link către comentariu

Pai de ce doar altii si tu nu?! Hai afara la zapada, hai pe loc sa ne-nvartim  :wub:

Modificat de mihai.onu94
Link către comentariu

Un before and after :)).

De saptamana viitoare trecem la sosonii de vara ca doar trebuie sa invitam primavara sa se aseze si pe meleagurile noastre. :rolleyes:

 

IMG_20180323_170624.jpg

IMG_20180323_175111.jpg

Link către comentariu

Si, pentru ca acum am confirmarea, haudi o sa primeasca primul retrofit. Mi l-am dorit de cand am luat masina.:wub:

Ps: multumesc prietenilor! 

 

IMG-20180323-WA0014.jpg

Link către comentariu
  • Rave a închis acest topic
  • cristi511 a deschis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!