Jump to content

Platforma

Broscarul amator
 Share

Postare recomandată

bAndrei,cat cere omuletul pe km?

Omu merge pe negociere. In principiu o traversare de bucuresti si un drum dr 50km dus inafara e undeva la un milion umpik preste. in functie si de greutatea obiectului transportat. Mi depinde de momentul ales de traversare in functie ce aglomeratie etc. La un telefon afli cel mai exact ce si cum.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Broscarul amator

15

• RaduI

5

• bubu

5

• bAndrei

5

Mai sunt si cei cu care aduc eu masinile,ultima data(septembrie) luau cam 1 milion/100 km.Au tot felul de platforme si sunt dispusi sa faca tot felul de artificii,chiar daca sunt riscante.De ex,2 Fiat-uri 600 pe o singura platforma .

O sa pun si numarul de telefon.Oamenii sunt in Oradea dar fac transporturi in toata Europa.

Modificat de Ciumonk
Link către comentariu

Nu vreau sa fac anti reclama dar sa nu uitam ca cei despre care vorbesti tu din relatarile tale de pe fiat forum..a rezultat ca ti-au produs si unele leziuni la utilajele transportate, respectiv o bara smulsa si un prag indoit...repet nu vreau amti reclama numai sa stie omul la ce riscurise expune..ca poate e cazul a transporte si vreo masina aprape gata la care sa muncit enorm si sa investit mai mult decat enorm...si in cazu asta nici un transport gratis nu ajuta

Link către comentariu

asta e reclama pe fatza: florin e cel mai tare. (florin mai susmentionat). sunati-l si-o sa vedeti.

Link către comentariu

Oare esti sarcastic? Sau chiar e cel mai tare ...chiar daca ar fi cel mai tare desi nu cred..e bine ca fiecare om sa hotarasca pt el si sa se duca la cel mai convenabil pt el...

Modificat de bAndrei
Link către comentariu

nu-s sarcastic.... era chiar pe bune... evident... fiecare tre' sa hotarasca pt el... da' poate experienta altora poate ajuta.

hmm... incepe sa-mi placa... daca zici de rau despre cineva... e bine.. e chiar foarte bine.... si incep si altii... si tot asa... Daca insa te apuci sa zici de bine... esti luat la impins vagoane..... ca tre' sa-i lashi pe altii sa decida....

N-am zis "bah mergeti la asta". Am zis ca e cel mai tare... si (n-o zic ca sa ma laud) in ultimul timp am avut f multe experiente cu tot felul de oameni cu platforma.

Si "reclama" am facut-o pt ca el chiar merita. Dac-o s-aud lucruri nasoale despre el o sa scriu si-aici si n-o sa-l mai recomand. Pina atunci... Florin-the best :D :D

daca tii neparat.. m-apuc sa povestesc mai multe despre platforme.... incepind cu dacia asistentza si terminind cu firme mici sau oameni care fac asta. (cum e florin). Bile albe sau bile negre.

Link către comentariu

:D @ pacman..ma bucur ca ai fost multumit de serviciile lui..eu sunt f bun prieten cu el (de mici flacai) si ma bucur sa aud asta..iar io acum fac legatura tu esti cel care a transportat cu el broscuta de la alex rotaru...woow imediat dupa ce a terminat tractarea ma sunat sa imi zica ceva de un Karman..am ramas masca :D..felicitari cu aceasta ocazie pentru achizitie..nu o lua te rog in nume de rau..chiar nu am intentionat asta..te salut :D

Link către comentariu

Pai problema cu pragul a fost extrauterina.A ramas cricul Fiat-ului sub prag cand i-am dat drumul cricului mare de sub cutia de viteze.Cu bara la fel,au indoit-o cand au intors intr-o parcare(primul Fiat era extrem de aproape de fundul Ford-ului Transit,si eu adormisem puuutttiiinn),dar la fel de bine putea sa fie o singura masina si sa o frece de ceva sau sa stearga o ramura de copac,la ora 3 noaptea.

Si iaaa spune-mi tu,ce dracu faceam daca nu puteam sa aduc ambele masini pe o singura platforma(lucru de altfel extrem de ilegal,gabarit depasit,fundul Transit-ului care dansa etc)????Exact!Mai bine o lasam dracului balta!

EU zic sa nu-i alegeti pe tipii pe care i-am amintit eu.Sunt doar un compromis.Ai dreptate bAndrei(si nu,nu sunt ironic)!

Modificat de Ciumonk
Link către comentariu

• 2 years later...

platforma blocata din cauza unei comenzi eronata in Craiova , disponibila goala inspre Constanta dar si spere alt colt al tarii. pretul este foarte negociabil

Link către comentariu

• 1 year later...

Transport in tara cu platforma, si in strainatate, pret la intelegere, om foarte serios 0745 864 132 Dl. Iancu

Link către comentariu

Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!