Jump to content

Platforma

Broscarul amator
 Share

Postare recomandată

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Broscarul amator

15

• RaduI

5

• bubu

5

• bAndrei

5

Deci:

- La intoarcerea de la Vatra Dornei pot sa ma abat prin Cj si sa aduc Ficatzelul la shtanga, contra oarece contravaloare gazolina.

- Cand duc o mashina la shtanga, ma dau jos cu levierul la ala din mashina tractata daca franeaza si alte glume de-astea. :D Numai EU franez, shtiu eu mai bine cat, cand si cum sa franez...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Broscarul amator
Deci:

- La intoarcerea de la Vatra Dornei pot sa ma abat prin Cj si sa aduc Ficatzelul la shtanga, contra oarece contravaloare gazolina.

- Cand duc o mashina la shtanga, ma dau jos cu levierul la ala din mashina tractata daca franeaza si alte glume de-astea. ;) Numai EU franez, shtiu eu mai bine cat, cand si cum sa franez...

Ai cuvantul meu ca asi prefera sa ma iei tu la shtanga :D dar, eu nu stiu daca viu la Dorna si daca nu viu cine conduce fiatu'? De fapt ne putem intalni in Cluj.... :P

Cand te intorci de la Dorna?

Poate facem o chestie de Ghines Uorld: Gogo trage pe Bubu si legat de Bubu vine si fikatul ;)

Modificat de Broscarul amator
Link către comentariu

forumist tacut
- Cand duc o mashina la shtanga, ma dau jos cu levierul la ala din mashina tractata daca franeaza si alte glume de-astea. ;) Numai EU franez, shtiu eu mai bine cat, cand si cum sa franez...

:P :D ;) si daca te depaseste ce-i mai faci??

Link către comentariu

Ai cuvantul meu ca asi prefera sa ma iei tu la shtanga :wub:

insisti deci :rolleyes:

Link către comentariu

forumist tacut
Poate facem o chestie de Ghines Uorld: Gogo trage pe Bubu si legat de Bubu vine si fikatul :o

:rolleyes: Bubu vine daca-i cuminte si poate sa mearga pe picioarele lui. :wub: Si de ce sa nu poata...?

Link către comentariu

Rog sa se elimine confuzia dintre nick-name-ul meu si Bubu' lu' Reta, ca sa nu se inteleaga ca eu m-as amesteca in acest triunghi erotic: Mishu's Gogo, Reta's Bubu si BA's Fiat.

Pe urma, nu e legal sa tractezi mai mult de o masina! :rolleyes:

Link către comentariu

forumist tacut
Rog sa se elimine confuzia dintre nick-name-ul meu si Bubu' lu' Reta, ca sa nu se inteleaga ca eu m-as amesteca in acest triunghi erotic: Mishu's Gogo, Reta's Bubu si BA's Fiat.

Pe urma, nu e legal sa tractezi mai mult de o masina! :rolleyes:

Ce-i asa erotic sa tractezi fiarele?

O fi doar usor obscen pentru unii... :wub: , dar tot se mai intampla...

Link către comentariu

Pe urma, nu e legal sa tractezi mai mult de o masina! :wub:

Cine a zis de masini ? :rolleyes:

Link către comentariu

Broscarul amator
sa o stapanesti sanatos. te pot pune in legatura cu un amic , care e si el inscris la RCR si are un din asta si un 1800.

Multumesc, stai sa-l aduc in Buc.

Link către comentariu

Oameni buni, am nevoie de o platforma de carat masini, vreau sa aduc o masina de la Cluj in Buc. Stiti ceva ieftin de inchiriat? Imi trebuie si "limuzina" cu carlig de tractare care sa poarte dupa ea platforma.... :) Ca e drum lung si parca n-asi aduce-o la shtanga... :)

Plecare maine dimineata pe la 04.00

Link către comentariu

Broscarul amator

Ok, plecare confirmata, spune-mi te rog daca o iei prin Ploiesti caz in care il pescuim pe Fikat de pe centura :) sau prin Pitesti caz in care ar trebui sa se deplaseze el in Buc :)

Link către comentariu

Super ok omu :) M-a ajutat sa mut broscovenia pe la rar si apoi la hala . Am ramas dator cu o bere si cu o surubelnita :)

Link către comentariu

Broscarul amator
Super ok omu :) M-a ajutat sa mut broscovenia pe la rar si apoi la hala . Am ramas dator cu o bere si cu o surubelnita :D

Deci tie trebuie sa-ti multumesc.... :)

Link către comentariu

Nu cred , eu am vorbit cu el cand am ajuns la RAR de tine si omu zicea ca a vorbit cu tine (joia trecuta parca) ... eu doar am mai dat niste linkuri catre forumuri auto , ca sunt multi necajiti ca mine :blink: care plang dupa o epava si nu-si permit sume fantasmagorice la platforma.

Bafta mare cu fikat-ul ! S-o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

Deci tie trebuie sa-ti multumesc.... :blink:

@B.A.> pt a elucida misteru' :

Multumirile se duc catre Motanul !!!! :blink:

@ Calcaneu ::

1. Multumesc de aprecieri.. referitor la bere+surbelnita rezolvam noi cumva..sa mai treaca ploile ... :blink:

2. Multumesc si pt linkuri ...am sa fac promovare si p-acolo!!

Modificat de motorus
Link către comentariu

Broscarul amator

Oricum, multumesc tuturor, raman dator :blink: cu prima ocazie...

Multumesc Motanul :blink:

Modificat de Broscarul amator
Link către comentariu

Sper ca nu luati masinile doar sa le plimbati cu platforma ...:blink:

(din ce vad eu pe site-ul tau nu este cazul)

Da-mi un semn cind ai obiectul discutiilor finalizat. (sper sa nu dureze 2-3 ani restaurarea). La momentul respectiv sa pui si poze (before si after)

Daca va beneficia de acelasi "body paint" ca predecesorul "BEC" va intorce multe priviri; Unde ai vacut tinichigeria-vopsitoria la BEC?

Link către comentariu

Broscarul amator
Sper ca nu luati masinile doar sa le plimbati cu platforma ...:blink:

(din ce vad eu pe site-ul tau nu este cazul)

Da-mi un semn cind ai obiectul discutiilor finalizat. (sper sa nu dureze 2-3 ani restaurarea). La momentul respectiv sa pui si poze (before si after)

Daca va beneficia de acelasi "body paint" ca predecesorul "BEC" va intorce multe priviri; Unde ai vacut tinichigeria-vopsitoria la BEC?

He , he , he la inceput arata bine, eram bucuros dar pe urma am constatat ca nu e chiar asa.... :blink: Deci nu recomand...O sa pun poze... :blink:

Link către comentariu

am sosit.. nu stric surpriza.. o sa puna dan poze :D

misiune succes total, client satisfacut..

Modificat de Fikat
Link către comentariu

Broscarul amator

Am adus masina! :) Poze din timpul desfasurarii evenimentelor...

...si acasa...

Multumiri d-lui Motorus.... ;)

Link către comentariu

:wub: Cu mare placere.. in cazul in care mai ai poze de pe drum trimite-mi te rog la motorus4xss@yahoo.com. multumesc

Link către comentariu

• 5 months later...

Pentru cine mai are nevoie de carat cu platforma si domnul motorus nu e disponibil poate apela si la amicul meu: Gigi, 0723292345. Specificati ca avetzi nr. de pe vwforum de la Charlie inainte sa cereti pret. Si nu ma injurati daca vi se pare prea scump :lol: !

Modificat de charlie
Link către comentariu

• 1 month later...

Un om care nu se aruca Florin 0723348362..au mai transortat unii baieti de pe forum cu el iar eu numai cu el.

Bafta

Modificat de bAndrei
Link către comentariu

Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!