Jump to content

Platforma

Broscarul amator
 Share

Postare recomandată

Broscarul amator

Oameni buni, am nevoie de o platforma de carat masini, vreau sa aduc o masina de la Cluj in Buc. Stiti ceva ieftin de inchiriat? Imi trebuie si "limuzina" cu carlig de tractare care sa poarte dupa ea platforma.... :) Ca e drum lung si parca n-asi aduce-o la shtanga... :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Broscarul amator

15

• RaduI

5

• bubu

5

• bAndrei

5

Ce ti-ai cumparat? ?????

Nu poti s-o aduci la stanga din motive de acte?

Link către comentariu

Broscarul amator

E un Fiat 600 :P Are acte, nr. noi da e cu chiulasa la sacosa..... :scratch: Poci si la stanga da sunt totusi 450 km si n-am nici masina care sa o remorcheze... :(

Link către comentariu

E un Fiat 600 :P Are acte, nr. noi da e cu chiulasa la sacosa..... :scratch: Poci si la stanga da sunt totusi 450 km si n-am nici masina care sa o remorcheze... :(

s-ar putea sa iesi mai ieftin daca ii schimbi chiulasa si vii cu el pe rotile lui?

Link către comentariu

Te-ar pasiona sa te iau la stanga cu broasca? :( Sau mai nevoie de un sofer? Da' Fiatul ala nu-l poti aduce si cu trenul, la vagonul de mesagerie? :P

Am un nr. de tel de la o platforma, cu care am fost io la RAR, da' nu cred ca se deplaseaza pin-acolo... :scratch:

Link către comentariu

Vezi ca avem printre noi oameni priceputi in a conduce jucarii de-alea la stanga :scratch:

Link către comentariu

Broscarul amator
s-ar putea sa iesi mai ieftin daca ii schimbi chiulasa si vii cu el pe rotile lui?

ar iesi mai ieftin dat mai trebuie ITP :o

Te-ar pasiona sa te iau la stanga cu broasca? :P Sau mai nevoie de un sofer? Da' Fiatul ala nu-l poti aduce si cu trenul, la vagonul de mesagerie? :P

Am un nr. de tel de la o platforma, cu care am fost io la RAR, da' nu cred ca se deplaseaza pin-acolo... :(

Io asi lua-o la stanga, mi-ar placea sa conduc cea mai tare masina : 450 km=0% consum :P Da' am zis ca nu vreau sa deranjez in felul asta lumea. Deci caut platforma sau masina de tractat. Stanga am :P De fapt e a lui Fikat! 4 metri. Ofer recompensa :scratch:

Link către comentariu

hai neamuleeeee... sari cu platforma :scratch: ... small Fiat comin'... :(.

nu ma faceti sa scot shtanga de la beci.. ca va altoiesc!

Modificat de Fikat
Link către comentariu

Io asi lua-o la stanga...

:scratch: :( :P

Modificat de RaduI
Link către comentariu

aia cu ceasu' :scratch:

oamenii calificatzi in tractat tinichele d'astea de le zice fiat sunt.. mishu a comis-o deja cu doi (flacaii mei :( )... al treilea e cu noroc

Modificat de Fikat
Link către comentariu

bre.. la tras ma pricep si io...

fara bere :scratch:

Link către comentariu

Broscarul amator
bre.. la tras ma pricep si io...

fara bere :scratch:

suc, cola,apa plata? sau tarie? :(

Link către comentariu

Fara caterinca, Fiatul asta cred ca incape si intr-un camion modest, sau intr-o duba gen IVECO.

Daca vii cu ea la stanga, tre' sa ai macar frine bune...

Link către comentariu

Broscarul amator
Fara caterinca, Fiatul asta cred ca incape si intr-un camion modest, sau intr-o duba gen IVECO.

La stanga nu-ti trebuie frane decat la masina din fata care o franeaza si pe cea din spate prin stanga. Frane iti trebuie la shufa.

Eu nu stiu nici un camion, nimic, ca era simplu asa...Si cum o ancorezi in camion?

Link către comentariu

dupa dimensiuni, cred ca da. eu cand am luat de la oldtimer coashca de 500 a incaput intr-un iveco daily fara platforma in spate, duba normala.. problema este la incarcat si descarcat, trebuie facuta o rampa de lemn ceva, iar inaltimea la marginea dubei e cam de 1 metru..

dificultati :

1. inaltimea dubei

2. faptul ca in duba se gasesc oalele rotilor, si trebuie trecuta masina peste, nu se incadreaza intre, lucru verificat de mine

sorti de izbanda:

1. masina cred ca incape, 500le meu are cam 1.40 in dreptul usilor.. se vede in poza cum a intrat LA FIX pe o remorca asa mica :scratch:

2. de lungime si de inaltime nu se pune problema..

cu o camioneta gen daily cu bena in spate sau un camionel de mici dimensiuni, cred ca se poate aduce val vartej.. a se vedea poza cu fiatul galben.. ca dimensiuni pe linga o duba micutza

la capitolul frane bune, masina care trage trebuie sa aiba franele ok, coshmelia sta la stanga, nu trebuie sa franeze, chiar exista riscul sa infranezi vreo roata daca incerci sa franezi.. asta fara sa verifici macar bine franele inainte

Link către comentariu

La stanga nu-ti trebuie frane decat la masina din fata care o franeaza si pe cea din spate prin stanga.

si cand ti-o intra stanga prin masina pana in burta sa vezi ce misto e...

Link către comentariu

forumist tacut

Stiu un omuletz in Cluj care cu asta se ocupa, plimba masini cu masina :scratch: (camion + platforma, ca sa incapa mai multe) . Incerc sa aflu daca are drum spre Bucuresti, cand ar fi asta si cat costa.

Stiu si omuletz care a mers la shtanga :( si i-a si placut, daca nu se tureaza altii, ma ofer (de mult tot planuiesc un drum in Cluj).

Link către comentariu

Broscarul amator
Stiu si omuletz care a mers la shtanga :( si i-a si placut, daca nu se tureaza altii, ma ofer (de mult tot planuiesc un drum in Cluj).

Multumesc, apreciez Reta :scratch:

Link către comentariu

La stanga nu-ti trebuie frane decat la masina din fata care o franeaza si pe cea din spate prin stanga. Frane iti trebuie la shufa.

Eu nu stiu nici un camion, nimic, ca era simplu asa...Si cum o ancorezi in camion?

Sorry, am incurcat stanga cu sufa, amindoua suna foarte obscen! :scratch:

Link către comentariu

si cand ti-o intra stanga prin masina pana in burta sa vezi ce misto e...

hmmm... n-am vazut shtanga care sa faca trasee de-astea... tinind cont ca se leaga de undeva sub nivelul shasiului.

BA! bre... daca zici ca ai nishte cola (light.. ca altfel ma ingrash :D - lamiie aduc eu ) ...si daca ti-ai gasit si pozar sa "memoreze' evenimentul (adica reta :P) ... pai... mai ramine sa gasesti un weekend liber la toti.. si cheful e programat... :) haide-odata.. ca-mi arde gitu' :))

Link către comentariu

Suna-l pe Karcsi,are platforma si masina de tractat.Din cate stiu eu duce ieftin

Link către comentariu

Broscarul amator

M-a sunat cineva caruia i s-a dat nr. meu de tel. de pe forum (multumesc pe aceasta cale respectivului-poate aflu si eu cine este...) si in principiu am cam rezolvat problema. E un pic mai scump decat tractat dar nu sunt probleme.

Pt. Reta, Fikat, Pac si ceilalti, multumesc si ofer cola aia light in Bucuresti, pe capota de la masina :(

Modificat de Broscarul amator
Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos. te pot pune in legatura cu un amic , care e si el inscris la RCR si are un din asta si un 1800.

Link către comentariu

forumist tacut

Sa fie intr-un ceas bun :D !

E frumusica foc. Sa ai noroc de ea si sa-ti aduca numai bucurii.

Link către comentariu

Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!