Jump to content

Masina mea

GaLaNtE

Postare recomandată

Daca tot ai pus emblema cu R32 pe un golf "clasic" baga si sigla lu' Mercedesu' p'acolo manca-ti-as... si sa nu uiti de volan ca e musai sa fie de bem've seria 7 da' merge si un audi a seis :)

Cu alte cuvinte: prin mentinerea siglei de R32 pe un -Golf 5 care nu e R32- faci propaganda pentru "chi-ci girls" :)

Modificat de LiviuLoto
Link către comentariu
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• GaLaNtE

16

• Ice_2k

5

• TIR

5

• Alextz

4

Top Posters In This Topic

auzi am mai vazut un R32 TDI :blink: la mine in oras cred ca e prieten cu el albastru e ala... sigur da ala are si bara spate...

LiviuLoto stai linistit ca are bandouri nichelate cu banda din aia subtire din piatza:))

Link către comentariu

Eu vorbeam serios...era unu ieri in fata la Mega Image de pe Titulescu si era chinuitor de urat. Jantele pe 15,suspensia normala,bandourile si manerele negre dar avea masca fata si semnele de R32. Era un Gigel acolo cand i-am dat roata si cred ca era a lui ca era foarte mandru....eu aveam un zambet ....

Link către comentariu

Mai baieti pana la urma , fiecare face ce vrea cu banii lui, si omu a vrut sa arate ca un R32. Sunt curios de o chestie insa ...cand mergi pe strada vor multi sa se dea cu tine crezand ca chiar e R32? ( excludem persoanele de fata -in cazul asta membrii vwforum care ar putea sa faca diferenta )

Link către comentariu
  • 2 months later...

In sfarsit am comandat si spatele de r32. Se va schimba bara aceea de plastic care vine la toate golfurile si capetele de toba. O sa pun si niste poze saptamana viitoare ca atunci imi vin piesele si se monteaza. Referitor la embleme s-ar putea sa le dau jos , inclusiv pe cea de golf si asa va fi, zic eu ,ok. Deocamdata mai pun o poza doua:

Link către comentariu

Dar de ce nu ti-ai luat direct un R32 daca vroiai sa arate ca unul....

Si mie mi se pare aiurea sa ai golf 1.6 si sa scrie si chiar sa arate ca un R32....Si daca vrea unul cu cine stie ce masina din '80 s-o "puna" cu tine si te face apoi ce mai zici?

Oricum iti doresc sa ajungi sa ai unul real....

Link către comentariu

Sincer nu prea ma intereseaza daca vrea unu sa se dea cu mine, nu prea mai sunt eu cu liniutele acum. Am avut 1 an Octavia 1.8t si mi-am facut de cap cat am vrut. Masina asta a fost cumparata pentru mama prima data , ea neavand nevoie de nu stiu ce motor, dar pentru ca mie mi-a placut foarte mult cum se conduce si cum arata am decis sa o iau eu si sa-i las ei octavia, chiar daca motorul este mult mai slab. Am mai precizat si in postul anterior ca nu voi mai pastra emblemele de r32 ci doar lookul.

Link către comentariu

Arata fain masina cu acest look. Poate e bine sa scoti emblema ca toata lumea sare pe tine.

:) Dar am vazut seria 5 cu pachet de M si avea pe grilajul lateral scris M. No comment....

Link către comentariu

In sfarsit mi-am montat si kitul de r32 in spate dar cum traim in Romania a venit cu ceva lipsa , respectiv acele ornamente de pe bara cu rol de ochi de pisica. Mi s-a promis ca in 2 saptamani le voi avea si pe-acelea si tot atunci voi da jos si emblemele de r32 de pe fata si spate . Cateva poze:

Al doile set :somnmare:

Sper sa va placa.

O sa revin cu poze si cand vor fi montate si ornamentele.

Link către comentariu

Chestia aia argintie aflata deasupra bandoului lateral negru de pe usi ce este?

E "originala" sau luata de pe la vreun tuner autohton ? Nu da bine deloc.

Modificat de black_shadow
Link către comentariu

Nu e originala dar din cate stiu eu asa se pune la golf daca comanzi acel pachet "crom" al lor, adica deasupra bandourilor.Acum depinde ce nivel de echipare este pe masina ca daca e sportline atunci bandourile sunt in culoarea caroseriei si da altfel dar la celelalte asa ar trebui sa arate.

Link către comentariu

Masina imi place per total. Nu imi place acel "crom", nici deasupra de bandouri, nici pe manerele de usi. Mai bine ai vopsi bandourile originale in culoarea masinii.

Link către comentariu

Acel crom de pe laterale ar trebui sa fie pe bandouri nu deasupra si ce ai pus tu sunt alea din plastic cu banda dublu adeziva care chiar sunt ......Mai bine bine vopseste bandourile si da banda aia jos.Si acelasi lucru si de siglele de R32.

In rest arata super masina n-am ce spune

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Cand comanzi pachetul crom primesti mai mult decat acele bandouri, ceea ce-ti face ca masina sa arate ca un tot unitar. Cel putin incearca sa faci rost de un volan in 3 spite.

Link către comentariu

La partea cu bandourile din cate stiu nu prea se vopsesc. Am vrut sa fac asta inainte sa pun acele "rame" si mi-au spus ca nu va tine mai mult de 2-3 luni. La partea cu volanul m-am gandit la unul de r32 daca tot fac o chestie dar nu e o prioritate acum. Ma gandesc sa-mi schimb iluminatul bordului intr-o combinatie alb+rosu si sa fac un cip la motor sa vad daca se renteaza. Aveam in cap si niste capace de oglinzi cromate de la kamei dar daca am vazut ca nu prea place cromul ma mai gandesc.

Link către comentariu

my 2 cents :) ori vopsesti bandourile, ori scoti prostia aia cromata, negru pe crom nu prea merge... iar manerele cromate nu mai zic.... daca vrei sa-l faci ca un R32, fa-l EXACT ca un R32, nu mai adauga, R32-ul e asa cum ar trebui sa fie... de-acolo nu mai poti s-o iei "decat in jos" :)

P.S. De oglinzile cromate nu mai zic, nu? :P

Link către comentariu

Intr-adevar banda aia cromata de deasupra bandourilor nu da bine deloc.... si nici manerele... nu cred ca are rost sa incarci masina cu crom.... mai bine vopseste bandourile in culoarea masinii (o sa tina stai relax)... si eventual pe viitor sa pui ceva jante mai mari.

Per total masina arata bine... chiar foarte bine daca faci modificarile care le-au zis baietii si le-am zis si eu.

PS: la o suspensie te-ai gandit?... ar schimba destul de mult aspectul zic eu.

Link către comentariu
Poze cu interiorul si spatele.

ai vopsit si fata la casetofon??

se da jos si aia???...ce ai mai vopsit???...vad ca si aia de la aprinderea farurilor...

fata de R32...nu vin cu totul...adik cu tot cu grila???...parerea mea e... ca era mai mishto aia de GTI...iar modelul jantelor....nu sunt chiar cea mai buna alegere...ptr un golf...

Link către comentariu
In sfarsit mi-am montat si kitul de r32 in spate dar cum traim in Romania a venit cu ceva lipsa , respectiv acele ornamente de pe bara cu rol de ochi de pisica. Mi s-a promis ca in 2 saptamani le voi avea si pe-acelea si tot atunci voi da jos si emblemele de r32 de pe fata si spate . Cateva poze:

Al doile set :)

Sper sa va placa.

O sa revin cu poze si cand vor fi montate si ornamentele.

pe cele 2 evacuari...ies gaze??...sau sunt doar ornamente???iar toba originala a ramas neschimbata...ca stiu ca este pusa cam nasol...pe lat...acolo in spate....

masina .... a iesit bine...pana la urma nush ce au emblemele...lasa-le acolo...au si ele treaba lor....mie nu-mi plac jantele....ar merge ceva ori in 5 spite.....ori ceva gen R32....in mai multe spite subtziri...

Am si eu G5...comfortline...tot 1,6....imi place cum fuge...adik sunt multumit de ea....i-am pus jante cromate pe 17"...225x45...si un filtru sport K&N...la exterior nush daca ma apuc sa-i fac ceva....pentru ca la anu'....o sa-mi iau GTI... :)

fa-ti si stopurile asa....

Link către comentariu

Referitor la toba: S-a inchis iesirea dinainte si s-a facut alta care se desparte in doua. Deci nu sunt ornamentale. Partea cea mai buna e ca s-a modificat si sunetul cu unul mult mai gros. O sa ma mai interesez cu vopsitul bandourilor ca nici mie nu prea imi plac ornamentele alea dar cum am mai spus , a vrut un prieten sa-si faca si i-au spus ca nu va tine, sa vedem. Iar la manere nu stiu ce sa zic , daca vopsesc bandourile tebuie sa fac ceva si cu ele ca nu le pot lasa negre. Iar despre jante toata lumea care le-a vazut live au spus ca se potrivesc de minune, acum depinde si de gusturi. La suspensie am vorbit cu cineva de la reprezentanta de unde am luat-o si mi-a spus ca sunt niste arcuri speciale pentru amortizoarele stock care coboara garda la sol cu 3 cm.

Cauciucuri TOYO T1R 225/45/ZR17

Jante DEZENT N 17"

Intr-adevar un r32 are pe 18 dar deja e prea mult pentru Bucuresti.

Se poatre vopsi tot ce inseamna plastic in interior singura chestie e sa le faci bine , nu cu sprayuri sau alte prosti ca am prieteni care le fac lunar pentru ca nu le-au vopsit la cuptor.

Link către comentariu

jantele in realitate par destul de mari (sunt la aceeasi fac. cu tine si o vad des), modelul nu este prea bine ales iar suspensia le face sa arate si mai ciudat.

Link către comentariu
  • 6 months later...

Am nevoie de un sfat. Am dat jos porcariile alea de deasupra bandourilor si la una dintre usi a ramas o parte din banda dublu adeziva. Cu ce imi sugerati sa o dau jos ? Am auzit si de niste spray-uri si de benzina , dar nu vreau sa-mi atace vopseaua. In alta ordine de idei , daca e cineva care a facut chip la motorul asta , merita sau o las balta?

Link către comentariu

ceva poze m`ai pui te rog .

ma intereseaza cele cu bordu`l. 10xx

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!