Jump to content

Masina mea

GaLaNtE

Postare recomandată

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• GaLaNtE

16

• Ice_2k

5

• TIR

5

• Alextz

4

Top Posters In This Topic

De asta ce ziceti

Inca una

Da arata cam bine.......ce sa zic daca e ta sa te bucuri la maxim de ea si milioane de km fara probleme

Link către comentariu

NU e R32 :( . Motorul e k al tau dp golf , i-am schimbat bara fata cu tot cu grila si i-am pus jante. Dar se vede bine ce sa zic...

Link către comentariu
NU e R32 :( . Motorul e k al tau dp golf , i-am schimbat bara fata cu tot cu grila si i-am pus jante. Dar se vede bine ce sa zic...

Sa o stapanesti sanatos si la mai multe modificari :(

Ice_2k: Te rog sa renunti la quote la postul anterior: http://vwforum.ro/index.php?act=announce&f=65&id=13

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu

Offtopic: Nu e motor 1.6 "ca al lui", cred ca are 8V, "al lui" e varianta cu 16V.

Ontopic: Foarte misto efect in poza numarul 2. Cele 2 "palme" care "acopera" grila argintie. Foarte frumos!

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

cat te-a costat si unde le-ai pus. chiar arata foarte bine, si m-ar tenta. sa vezi un R32 cu "drumuri grele" pe el :D

Link către comentariu

Urmeaza sa-i fac si spatele. Kitul r32 pentru spate contine evacuare finala cu 2 iesiri pe mijloc si bara spate.

Le-am facut la Nurvil RM Valcea , e reprezentanta de unde am luat-o dar pretul nu pot sa-l spun pt k nu e relevant , intelegi ce vreau sa spun. Cat despre motor nu stiu exact care-i faza , e cel de 1.6 102 cp care era si pe Octavia 1 si vw golf 4 dar am inteles k pe golf v vine cu o alta cutie de viteze. Si asa arata inainte:

Link către comentariu

Aaaa... :)

Iti vad masina des la Electronica am impresia. Cum ai vopsit plasticul de pe bord?

Link către comentariu

Plasticul de pe bord l-au vopsit tot cei de la Nurvil , evident :(. S-au demontat toate partile din plastic , s-au vopsit in culoare aleasa si apoi au fost puse la cuptor. E o metoda similara cu cea prin care sunt vopsite bandourile interioare la G5 sportline.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

ce pot sa zic decat ca e chich macar da jos emblemele cu R32 de pe el... daca il faci asa... totusi... faci firma de ras

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Asta e o impresie de-a ta si atat.

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu

Cu grila sau cu alte elemente de R32 n-am nici o problema... dar badge-ul n-are ce cauta acolo, imi pare rau sa-ti dau "feedback" negativ dar mi se pare ca emblema de Renault pe Dacie.... :) In locul tau i-as da look de R32 dar FARA EMBLEMA.

Link către comentariu

Mda asta ziceam si eu... sa fie fara embleme... pt ca totushi:)... nu mai zic nimik ca ne modereaza lumea...

A si am vazut ca ai pus banda din aia cromata din piata cum zicea cineva de pe forum... mai bine cumparati bandourile cromate daca chiar tii la crom.... arata super naspa cu ea...

Modificat de TIR
Link către comentariu

Emblema cu R32 nu o voi da jos pt ca la vara imi voi pune tot spatele de r32 si atunci va arata mai bine. Referitor la bandouri , m-am interesat la nurvil si trebuie facuta comnada pentru bandouri intregi , daca imi comand pachetul crom de vw va arata la fel ca acum pentru ca eu am bandourile de trendline si se va vedea diferentra. Astea le-am pus sa vad cum arata si le voi da jos atunci cand imi voi pune bandouri de sportline.

Link către comentariu
Emblema cu R32 nu o voi da jos pt ca la vara imi voi pune tot spatele de r32 si atunci va arata mai bine.

Nu e vorba ca n-arata bine, doamne fereste... problema e ca nu e R32 :lol:

Link către comentariu

Da pai aia e... ideea... Parca ar fi dacie cu emblema de bmw :)

Link către comentariu

Mai aveai putin si spuneai ca e trabant cu emblema de ferrari. Sa pastram totusi proportiile si sa lasam putin hiperbolizarile astea ca pana la urma nu i-am pus caroserie de mertan.

Link către comentariu

ok, gata... fiecare ne-am spus parerea, n-are rost sa continuam discutia asta :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Masina arata super dar cu bani care i-ai dat pe toate chestile alea poate iti ajungea de un GTi, si era super.

Link către comentariu
  • 1 month later...

ce "mumu" iti iei cu tot cu sigla aia de R32...cand ti-a da-o in freza si un TDI 1.9 :) :) :) ( nu sunt amator de diesel :) ). Am doua sigle de Lambrghini Galardo si 2 mai mici cu V12 daca te intereseaza...(sper ca ai observat ca 12 e cu rosu) :(

Modificat de black_shadow
Link către comentariu

Am mai vazut un Golf tot Trendline sau Comforline "facut" R32. Era albastru inchis si nici macar nu schimbase jantele originale pe 15'.Dar avea toate siglele de la R32.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!