Jump to content

Retapitare interior Skoda Superb


Catalin M
 Share

Postare recomandată

As vrea sa stiu daca este cineva care si-a retapitat interiorul la Superb. Am pe masina tapiterie textila (este in stare foarte buna), este varianta de echipare Ambition si mi-ar placea un interior cu piele si alcantara.

Am vazut ca exista firme care fac asa ceva, sunt curios daca aveti pareri despre subiect.

Modificat de Catalin M
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu zic ca mai bine cauți interiorul în dezmembrari!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E mai greu de facut asta avand in vedere ca sunt destul de rare masinile cu tapiterie mixta piele/alcantara. Piele full nu vreau.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Catalin M: Salut. Are dreptate @sebip, trebuie sa urmaresti putin ca o sa gasesti cu alcantara. A fost chiar la Oradea un interior de break cu alcantara in stare buna. Nu iti recomand imbracatul deoarece scaunele in Ambiton au o alta forma, atat spatarul cat si sezutul sunt ceva mai inguste decat cele care veneau cu alcantara. Vezi la colegul @sebip pe topic cum arata OEM...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Un interior de la dezmembrari poate fi achizitionat numai cu vizionare directa ca sa ma pot asigura de starea lui. Masina mea are putini km si nu vreau un interior uzat. Daca interiorul este uzat atunci tot la retapitare ajung.

Nu cred ca se potriveste bancheta spate de la sedan cu cea de la break, asta inseamna ca trebuie gasite interioare doar de la sedanuri.

Discutand despre varianta de retapitare ce recomandare aveti pentru culoarea interiorului, sa iau in calcul varianta care sa reproduca cat mai fidel scaunele din piele neagra cu alcantara din fabrica sau sa merg pe alte combinatii de culori?

Modificat de Catalin M
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cauti sa alegi o combinatie ok atat pentru tine sa iti placa, cat si dpdv al asortarii cu restul masinii (culoare exterioara, tapiterii stalpi si plafon)

in brosurile de prezentare, retin ca erau trecute combinatiile potrivite pentru fiecare tip de tapiterie si culoare exterioara

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Am facut retapitarea completa a interiorului pe scaunele actuale, am ales varianta piele nappa neagra si alcantara gri, am facut scaunele, bancheta spate, cotiera fata si spate, panourile portierelor, am imbracat spatiile de depozitare din cele 4 portiere in mocheta (asa cum este la Octavia 3 si Superb 3), am capitonat cu mocheta si interiorul cotierei din fata. Este foarte mult de munca dar rezultatul este spectaculos. In ce priveste calitatea lucrarii nu se vede diferenta fata de fabrica iar pielea este mai buna calitativ decat ce se pune pe foarte multe masini.

Probabil scaunele de Elegance sunt ceva mai mari, mai bine profilate dar nu suntem prea inalti si nici corpolenti asa ca suntem multumiti de cele actuale tinand cont ca sunt scaunele originale si masina are inca sub 70.000 km.

Sper sa nu deranjez ca atasez si cateva poze, poate inspira pe cineva. Lucrarea dureaza undeva intre 2 si 3 saptamani. Tot interioul a fost facut intr-un singur loc la o firma de profil din Galati. Tot ei au pus la dispozitie materialele, eu am ales ce mi-a placut din mostrele prezentate.

IMG_1071_576x768.jpg

IMG_1074_1024x768.JPG

IMG_1075_1024x768.JPG

IMG_1076_1024x768.JPG

IMG_1077_1024x768.JPG

IMG_1078_1024x768.JPG

IMG_1080_1024x768.JPG

Modificat de Catalin M
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Super! Din poze chiar pare bine lucrat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Catalin M: domnule, felicitari ! Arata foarte bine :cool: Visam si eu la asa ceva la S2, dar nu am gasit pe nimeni in zona sa ma ajute...

Excelent arata si fetele de usi si scaunele. Da, cele de Elegance au diferit fata de cele de Ambition partea superioara a spatarului, in sensul in care acolo se lateste, in rest e identic scaunul.

Fetele de usi au trebuit date jos, pentru lucrare ? Le-au dat "ei" jos sau te-ai ocupat tu de asta ? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc!

Am vazut mare parte din lucrare si este ceva care nu este la indemana oricui. Ei au facut tot.

Au fost scoase de pe masina scaunele, bancheta spate si panourile portierelor. Au scos tapiteria textila de pe scaune, cotiere, au folosit suportul de burete al tapiteriei de pe masina la noua tapiterie, au pastrat linia originala, cusaturile au fost facute dupa cele originale. Am avut ocazia sa vad ca scaunele sunt dintr-o spuma.

Dupa ce au dat jos panourile portierelor si au imbracat zona in alcantara iar cotiera in piele, au folosit un aparat special ca sa lipeasca elementele la loc exact asa cum au fost lipite din fabrica. A fost foarte mult de lucru si la tetiere, ceva mai putin pe fata si mai mult pe spate dupa tipul tetierelor (difera forma lor).

Dupa toata munca depusa rezultatul a fost surprinzator si ma bucur ca am riscat sa le modific.

 

Modificat de Catalin M
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da-ne ceva indicatii si despre pret.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!