Jump to content

Codari VCDS Passat B8

sln
 Share

Postare recomandată

Buna seara. Ce stiti despre digital key! Se poate activa in Romania. Din ce am citit pe net sunt foarte putine informatii. In principiu din ce am vazut am cerintele pe masina. dar cum?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da. Platesti la VW abonament anual si activare si se poate. Mergi la o reprezentanta pt asta si o sa te rezolve. Telefonul, sa suporte functia.

Link către comentariu

Multumesc pentru raspuns! 

Vin dintr-un passat b6 care are un rns 510 si boxele standard! Urechile mele imi spun ca in B8 unde am un discovery pro 9.2, ca B6 sta mai bine la acest capitol. Am citit ca se poate face ,,o vrajeala,, (parametrizare)...dispun de odis si vcds...plus...binetea...celui care ma ajuta! 

Link către comentariu

Salut.

Am schimbat pompa de recirculare pentru webasto si vreau sa reactivez sistemul.

Ma poate ajuta cineva cu pasii de sters eroare de pompa de recirculare si unlock heater unit.

Folosesc VCSD 19.6.0 dar ceva nu fac bine si nu reusesc.

Cand incercam sa sterg eroare de pompa imi dadea ca imi trebuie access securizat, si am reusit sa trec peste asta folosind un cod de acces 80782.

Si cand dau sa sterg erorile imi da un mesaj "Solicitarea de stergere nu a fost acceptata de modul".

Link către comentariu

Posibil interfata ta, care banuiesc ca este o clona, sa nu isi faca treaba 

Link către comentariu

Cu 19 nu merge, iti trebuie una up to date...

Cauta pe cineva cu vcds la zi sau eventual OBD11... unul care stie sa se joace cu ele...

Link către comentariu

• 2 weeks later...
On 19.06.2017 at 13:51, F l o r i n a scris:

pe 09, dar selectezi RLS, dupa care Long coding helper

Salutare Florin. Ai idee la passat b8 cu bord digital... pentru afișare temperatură ulei?Mulțumesc anticipat și drumuri bune tuturor! Doamne ajută!

Modificat de florentiin
Link către comentariu

In 17 instrumente,  la long coding, bifeaza Display oil temp. Do it. 

Link către comentariu

Scuză-mă Florin..m-am blocat aici 😞

20230211_181220.jpg

Modificat de florentiin
Link către comentariu

1 minut în urmă, F l o r i n a scris:

Coding....si mai departe

am încercat să tastez, dar nu răspunde...sincer am butonat prin toate, dar nu am rușit. 

Chiar acum, florentiin a scris:

am încercat să tastez, dar nu răspunde...sincer am butonat prin toate, dar nu am rușit. 

Chiar acum, florentiin a scris:

Sau te referi la coding 07?

Link către comentariu

13 hours ago, florentiin said:

coding 07?

Da, coding 07

Link către comentariu

Salutare. Adaug 4 fișiere...pas cu pas (asta pentru a fi sigur de ceea ce fac, DAR și pentru începători asemănători mie). Sunt normale întrebările de 'avertizare'!?? (sunt la primii pași de utilizare a VCDS-ului). Ultima atașare apare ca urmare că eu am refuzat..se poate înțelege că nu am făcut nici o modificare. 

Deci, pentru a putea conclude modificarea, trebuie să continui prin 'a fi de acord'?

Mulțumesc frumos și sper să mai fie de ajutor și altora! 

Duminică plăcută în continuare!

20230212_072000_640x320.jpg

20230212_072013_640x320.jpg

20230212_072033_640x320.jpg

20230212_072049_640x320.jpg

Modificat de florentiin
Link către comentariu

Da, sa iti asumi răspunderea pt ce modifici.....

Link către comentariu

@florentiin la fiecare versiune noua de vcds se adauga (din cand in cand), linii noi de codare, sunt explicati anumiti Bit, ce nu aveau explicatii la versiunile precedente. 

Cel mai bine e sa nu intri in longcoding pe versiunea experimentala. Doar daca nu vrei sa faci ceva experimente cu masina 

Link către comentariu

Setările active pe care le am.

OviVal, mulțumesc frumos pentru sfat..încerc să fiu cît mai atent..tocmai de-aia detaliez aici, așa poate fi mai ușor și pentru alții! 

1676268807944.jpg

1676268811327.jpg

Modificat de florentiin
Link către comentariu

Pai dacă fereastra e pe galben, înseamnă ca ai intrat pe longcoding experimental. 
Și gura problema e ca sunt anumiți bite de codare ce nu au fost testați 100%. Iar dacă te joci pe acolo risti să-ți tufi mașina. Atât. 😁

P. S. Înainte de a face orice modificare cu vcds, fa mai întâi un autoscan, iar fereastra de log ce se deschide când dai Save, o lași deschisă, astfel se memorizeaza tot ce faci pe acolo. 
min folderul Debug ai doua fisiere cu toate modificările la codare și la adaptare. 

Modificat de OviVal
Link către comentariu

în urmă cu 13 ore, OviVal a scris:

Pai dacă fereastra e pe galben, înseamnă ca ai intrat pe longcoding experimental. 
Și gura problema e ca sunt anumiți bite de codare ce nu au fost testați 100%. Iar dacă te joci pe acolo risti să-ți tufi mașina. Atât. 😁

P. S. Înainte de a face orice modificare cu vcds, fa mai întâi un autoscan, iar fereastra de log ce se deschide când dai Save, o lași deschisă, astfel se memorizeaza tot ce faci pe acolo. 
min folderul Debug ai doua fisiere cu toate modificările la codare și la adaptare. 

Reușești să-mi explici te rog frumos cum pot evita longcoding experimental? Mulțumesc anticipat! 

în urmă cu 13 ore, OviVal a scris:

Sincer fac poze la fiecare pas de modificare...pentru moment, e varianta cea mai sigură pentru mine..mai ales că nu fac mai multe modificări de-o dată!

Link către comentariu

Când accesezi longcoding te întreabă dacă vrei sa deschida fereastra cu LC experimental. Tu ii dai Nu. 

Orice codare și adaptare faci rămâne memorizata in folderul Debug care la rândul lui se afla in folderul Vcds din :/C 

Indicat e ca de fiecare data când cuplezi diagnoza sa ii faci un autoscan pe care îl salvezi, la fine dai Save. Se deschide o fereastra de log, cu ce a găsit și ce a făcut, o lași deschisă pana termini tit ce ai de făcut. 

Asa vei avea un istoric in log la ce si făcut si pe unde ai umblat 

Link către comentariu

Ii dai NU, cand long coding normal, este documentat. Daca nu este , ii dai DA, ca sa vezi documentarea bitilor si sa poti face codare 

Link către comentariu

Mulțumesc frumos pentru amabilitate..acum cînd am puțin timp, o să încerc!

Modificat de florentiin
Link către comentariu

jangabriel.drind

Salutare baieți!

Mă puteți îndruma cu o codare?

Activarea luminilor de avarie la frânarea brusca
01 – UNITATE DE CONTROL 09 – Central Electrics – Security access 31347
02 – Adaptation
03.IDE08788 ENG122209 mod dinamic semnalizare-Netwam_blinken_NBA_Phase_2
Change value to „Active”

1 – Modulul 09 – Unitatea de control electronic. Cod (31347)
2 – Adaptare
3 – ENG116958 ENG116301 Leuchte22BR MA57 -Lichtfunktion E22 – (Schimbați valoarea în Blinken links hellphase)
La mine era inactiv
5 – ENG116958 ENG116302-Leuchte22BR MA57-Lichtfunktion F22—(Schimbați valoarea în Blinken rechts hellphase)
La mine era inactiv
6 – ENG116958 ENG116303 Dimmwert EF22 – (Schimbați valoarea la 100 )
La mine este 0 am modificat la 100
7 – ENG116958 -ENG116304- Atenuare diecție EF22 – (Schimbați valoarea pentru a maximiza) la mine era minim
Specific că atunci când semnalizez sau dau pe avarii clipește și lampa d frana de pe haion, dacă apăs pe frână nu mai clipește, dacă iau piciorul iarăși clipește stopul de pe lunetă odată cu semnalizarea sau cu  avaria, mă refer atunci când stau pe loc nu la frânarea de urgență!!!

Unde greșesc???

Link către comentariu

Pai dacă ai activat canalul E și F din Leuchte22BR cu Blinken rechts și links, e normal să-ți semnalizeze lumina centrala de frâna. 
Leuchte22BR e lumina frâna superioară, al treilea stop pe frâna. 
Blinken rechts și links este activarea pt semnalizare dreapta și stânga. 

Practic ai activat semnalizarea pe al treilea stop de frâna. De ce? 

Link către comentariu

@jangabriel.drind Oricum, functia e activa din fabrica, nu stiu ce ai vrea tu sa faci.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!