Jump to content

Retrofit Golf 7: Montare comenzi / volan multifunctional

beowulf100
 Share

Postare recomandată

dute la un service si intreaba daca au VCDS dai si tu 50 de lei sa iti citeasca canul :D 

Apropo vinzi volanul de pe masina? Mie imi place, voiam sa pun si eu cu comenzi dar mi se pare prea multa bataie de cap :D 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

On 11/21/2024 at 9:21 AM, DragusPatrick said:

Salutare. 

La un golf 7 cup din 2014 dacă am volanul din poză de mai jos fără comenzi, merge pus cel din imagine cu comenzi? Am găsit la cineva acel volan + cablajul cu codul 5G0 971 583 C.

momentan pe mașină nu am deloc pilot automat așa ca am ales un volan fără ACC

IMG_1017-min.jpeg

e2b5a402-bd30-429c-85ab-19998ff8a43a-min.jpeg

In primul rand verifica la CAN daca ai High, lucru care iti va face viata mai usoara si costul mult mai mic. E de ajuns si cu clona sa deschizi modulul de CAN, acolo iti apar detaliile in mod obisnuit.  Vezi ca am pus eu o poza in pagina 2, cu poza de la masina lu taica-meu, tot un G7 CUP, care avea acelasi volan ca al tau, dar avea pilot automat pe maneta de semnalizare. Din acest motiv, a avut si CAN-ul High si lucrurile au mers mult mai simplu.

Mai apoi, avand in vedere ca oricum nu ai pilot de niciun fel, cauta volan cu mai putine butoane fata de cel incercuit, cum e cel de Amarok sau Polo - care nu are nici CC nici ACC, are pe stanga doar butonul de volum+. -  si mut.   Iti pun poze cu volanul mai jos

In acest fel, daca ai can High + Cablaj + volanul cu mai putine butoane, va fi totul functional. Daca ai de schimbat si CAN-ul, deja posibil sa nu mai merite neaparat.

Screenshot 2024-11-22 at 16.10.54.png

Screenshot 2024-11-22 at 16.16.14.png

Modificat de raresh20
Link către comentariu

Am verificat și din păcate am can low. Deci voi abandona retrofitul 😄

IMG_1049-min.jpeg

Link către comentariu

22 hours ago, F l o r i n said:

Dacă vrei sa fie și funcțional, trebuie sa inlocuiesti și can gateway,  scos component protection online cu odis, swap ,etc

Eu ti-am spus mai sus...

Link către comentariu

Cat de complicat/costisitor la buzunar ar fi schimbarea can-ului? Nu îmi dau seama în ce constă scoaterea compilonent protection 

Link către comentariu

Can-Gateway gasesti intre 250 - 500 lei, cablaj volan multifunctional 100-300 lei, volanul e cel mai scump: 500 pana la oricat 🤑

Restul sunt costurile cu swap/component protection off/ coding.

Eu sunt in proces de retrofit volan. Momentan am montat volan cu CC integrat si cablaj airbag. Urmeaza upgrade de gateway si cablaj CC pana la ECU.

Link către comentariu

De volan și cablaj am făcut rost, adică am și dat comandă și trebuie să îmi ajungă luni 😄

swap-ul în ce constă ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• DragusPatrick
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!