Jump to content

Probleme si rezolvari

Cristian
 Share

Postare recomandată

On 9/28/2024 at 9:57 PM, EEXCALADE said:

Tine mai mult daca nu-l cositoresti.

Si care ar fi solutia de a'l lipi, fara a cositori? Mie doar asta mi'a venit in minte

@enimem doar am demontat amortizorul de pe masina, cablajul in sine nu cred ca poate fi refacut cap/coada, capatul amortizorului, unde se leaga firele pare cumva presat si probabil nu poate fi demontat/ montat la loc

Mufa amortizorului este pe stalpul C. Trebuie scos plasticul central de pe buza portbagajului (incercuita cu galben, are doar clipsuri, iese destul de usor), plasticul inferior stalp C (are doua suruburi, unul sub parghia de rabatat bancheta, unul inspre bancheta, vizibil - si clipsuri) si apoi ornamentul superior de stalp (are un surub, sub ornamentul inferior - si clipsuri)

Ateca.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...

Salutare , 

am si eu un pic de ajutor nevoie de la cei care au model mai nou de SEAT ATECA  , gen dupa 2021 sau si mai  proaspat daca exista membri pe forum si care au grila aceea noua ca un fagure de albine . Acum ceva timp am avut un accident si EMBLEMA s-a spart , modelul care se gaseste acum pe online ( 2020-2024 ) nu are dimensiunile date si as vrea sa va rog sa imi spuneti si mie daca e la aceleasi dimensiuni ca cea de pe masca veche sau mai mica . As vrea sa comand ,  pretul e foarte atractiv ; dar nu stiu daca s-ar potrivi la mine , pe modelul din 2017 ?? 

955916141_WhatsAppImage2020-09-08at20_02.33(1).jpeg.738f21f8bdf725a358d6f5d119b94fe9.jpeg

Modificat de gabi2ctin
Link către comentariu

• 1 month later...

Pentru Ateca (posibil nu numai) exista o campanie de rechemare in service pentru a remedia (prin update soft) problema care poate duce la situatia in care usile se pot incuia cu cheia aflata in interior (la mine s'a intamplat inclusiv fara sa fi apasat pe manerul vreunei usi, cu kessy)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!