Jump to content

Seat Ateca 2.0TDI DSG 190PS


ToniM

Postare recomandată

Nu sunt, cel putin la gti/gtd/r/r-line este negru ca sa se asorteze cu aripioarele de pe lateral. La bluemotion nu este si arata ciudat.

Chiar sunt o aditie placuta ochiului acele aripioare, asa trebuia sa vina din fabrica.

Link către comentariu

Esti sigur?

Eu am vazut si cu el negru, si fara, ma rog, nu sunt in cunoastere de cauza de detaliile exacte, cert ca pe gogule poze am gasit g7 gtd si cu partea inferioara in culoarea caroseriei, insa ma retrag din acest aspect

Link către comentariu
Publicat (modificat)

era vorba de ultimul "si" care inca sta dupa al lui la vopsit :))

Insa cine se simte, se simte, nu ma bag eu in feng-shui-ul omului :P

@75NOR doar nu crezi ca mergeam luni doar pt retusul ala :P am vazut live si la @sebip , e ok suportul insa aleg banda, daca nu ploua luni va fi mai clean fara suport si al meu posterior :)

Modificat de ToniM
Link către comentariu

@ToniM:Vad ca nu ai zis nimic de provocarea "care" ti-am aruncat-o pe pagina trecuta - vezi ultimul post :na:

5 minutes ago, ToniM said:

era vorba de ultimul "si" care inca sta dupa al lui la vopsit :))

sa stii ca @cristi511 sta dupa al lui pentru ca "some say" ca rosul emocion e o culoarea foarte pretentioasa, iar vopsitorul trebuie sa puna extra truda ca sa integreze "emocion-ul" in nuanta de rosu :lol: 

Link către comentariu

Arata bine...dar și eu cred ca și @The_Ego ca ar trebui sa le legi cumva cu eleronul la culoare!

 Ceva în genul

20170505_151856.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

12.4xy km:mop:

Completat pe la mijloc de Mai cu inca 4,7 litri AD blue, insa de data asta in regie "proprie", de banii achitati prima oara pe "manopera" de la service autorizat pentru completare, mi-am mai cumparat un bidon care il voi lua probabil cu mine in concediul viitor...

In rest...3 persoane Cluj-Vama Veche... Profil Sport, AC

Dus am uitat sa fac poza sau nu o mai gasesc, asta sa fie singurul bai ^^

Retur

9YRbsRT.jpg

Dus-Intors

8rPVt55.jpg

 

Legat de masinuta: trapa - folosita cand traficul a decurs 50-70 km/h intre Brasov si Comarnic...cu vremea 21-24 °C  a fost placut, insa la orice temperaturi mai ridicate sau viteze mai mari a fost exclusiv trapa inchisa si AC

Legat de DSG - il am si pe prastie (Ibiza), insa mi se pare mana cereasca combinatia cu padele pe serpentine, urcari cat si eventuale depasiri. Mi se pare ca nu il mai fortez, nu il las pe el sa faca 2x kickdown + lag la schimbare + turare mare si in timpul depasirii schimbare (asta pe Sport ), ori cat ii dau o singura schimbare din padele pot urca frumos liniar, si sa termin depasirea in aceeasi treapta. Da, stiu, si din schimbator e posibil mutand pe manual si ulterior "mestecand", insa personal, am inceput sa apreciez prostioarele alea mici de langa volan :)

Pregatim o iesire la nova rock si ulterior coborare in Croatia, si totul pe gustul meu....in 2 persoane in masina, fara tandemuri etc la drum lung, de abia astept :D

In rest drumuri bune, poze nu am, masina e jale dupa turul de vama, recunosc cu drag, a mea se si murdareste masina :P

 

Link către comentariu

Evident ca dupa 4 zile in Vama e jale, doar ce credeai ? :blah_:

Stii bancul ala: "la ce a fost in noaptea aia, sa fii multumit ca nu latra" :biggrin:

Link către comentariu

4 zile de vama e sport extrem, cel putin eu unul nu mai pot duce asa ceva in conditii normale de functionare, sau cel putin as avea nevoie de dulai care sa ia cazare unde nu bubuie muzica pana la 6 dimineata si nu se "traieste" de la 19:00 pana la 4/6 dimineata pe "lichide", cu o singura masa intre 11-13:00 (aviz tox-infectia bifata)

 

In rest culmea, mai putina "kokalareala" decat ma asteptam, insa nu se compara cu cea (vama veche de odinioara) de acu 10-15 ani....

 

Modificat de ToniM
Link către comentariu

De Toni, acu' 10 - 15 ani nu aveai Ateca, nu aveai Ibiza, nu aveai griji etc. Spor la drumuri ca acum ai cu ce.

Link către comentariu

Buna viteza medie, pentru respectivul traseu! Cum ii cu trapa deschisa la viteza? Nu vajaie/suiera nimic?

Link către comentariu

@sebip dupa cum am scris, in coloana, viteza constanta 50-70 e ok, orice peste eu personal o inchid de tot sau o las "clapata", care si cea din urma pozitie o inchid cel tarziu o data ce trec de 100km/h

Insa nu creaza "goluri de aer/curent/acel sunet de bataie" care apare la geam deschis la 70-90km/h

Link către comentariu

Bai, le stiu de cand au intrat la reducere, nu fi rau cu oamenii slabi de inger !

Am zis nu, sambata nasie, final de iulie nasie, vreau sa am bani de paine si tot o data la 2 zile si un pachet de unt, rahatim dupa bugetele, facem "+5hp" din august in colo :))

In rest....cica ontopic...

Masina sta murdara in garaj, spre rusinea mea (nici vremea nu tine cu mine), inca nu am reusit sa o scald. Insa se pleaca deseara spre Sighisoara, poate daca tine vremea cu mine ii trag 2-3 cadre, ma voi deplasa si cu aparatul foto (nu e tun, dar ar trebui sa bata telefonul )

In rest pregatim incet incet Road-tripul de ~24xy km, dupa cum ma stiu si ne vem mai plimba, cred ca va fi un roadtrip de peste 3.000 km.

AdBlue am, acuma am vazut la dealerul Cluj oferta lunii cu un set produse intretinere (Setul este compus din: •Soluţie curăţare bord (300ml)•Soluţie curăţare interior (300ml)•Soluţie îndepărtare insecte (300ml)•Burete spălare exterior automobil•Lavetă bumbac) la 94 de ron, intra cat scriam reply-ul, care cred ca il voi onora luni/marti cand revin in Cluj, si ma voi mai incalta cu un bidon de 1l de ulei, nu stiu daca voi avea nevoie, insa fiind drum lung, la care voi trece de 15k km in bord, prefer sa il am cu mine, daca tin bine minte la Octavia parca completasem pe la 14/17k km dupa ridicarea masinii.

 

@75NOR yep, Brasov doar la final de iulie, altfel vedeam dupa capacele

Modificat de ToniM
le
Link către comentariu

Solutia de insecte OEM ti-o recomand, e foarte buna.

Am testat dupa drumul dus-intors pe litoral, a functionat excelent. Dai cu solutia, lasi 2 minute, dai cu WAP si gata, se duc toate insectele, nu e nevoie sa insisti...

Te opresti la Sighisoara, sau... ? 

@ToniM: bun si atunci, in cazul asta le mai tin pe masina 1 luna si apoi le dau jos, in asteptarea ta :lol: 

Link către comentariu

De ce nu faci revizia inainte de roadtrip? Fiind si prima revizie, vad ca multi recomanda sa fie facut chiar mai repede de 15k km.  Sau esti pe interval variabil?

Link către comentariu

30k sau 2 ani, oricum fac 30k / an, asa am facut si cu Octavia, nu sunt adeptul de 2x / an in service, nu o frec in taxi sau doar pe drumurile patriei.

Aceasta este alegerea mea, fiind ulei long-life tind sa cred ca ma tine 30k km, insa again, nu e topic de versus si nu doresc sa creez polemici :)

LE: am cred ~4 luni de la ridicare...sunt mai dulau de cap, nu doresc inca revizie :P

Modificat de ToniM
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Tari mașinile astea! Cum te transforma ele în fotograf! ;)

 

 

 

Link către comentariu

@ToniM: bai, felicitari pentru modul in care bagi kilometri :) Chiar folosesti dieselul "de toti banii" :) 

Faine si pozele :) 

Apropo, inca esti restantier cu tura aia cu oprire in estul Transilvaniei ;)

Link către comentariu

27-30 Iulie sunt acolo :) 

Eu tot am zis, imi doresc benzinar, insa pe moment nu imi "merita" :P

Pozele oricum a fost doar un retur din Zadar pana la cazare intr dupa-masa/seara cand am prins cadrele de mai sus, insa daca eram "picky", sigur puteam sa le retrang la doar 2-3 poze mai faine postate, insa am facut excess de zel cu postarea, tind sa cred ca va muri un pic topicul cu Bruni pana mai fac ceva la ea ...asa un radio silence de cateva saptamani/luni bune :(

Vorba aia, sanatosi sa fim, ca boala vine ;)

Link către comentariu

Fix in locatia in care ai facut poza unde se vede Primosten (de altfel o mica peninsula minune cu o culoare a apei turcoaz, ) am fost oprit si eu anul trecut in iulie cand am facut turul Croatiei de sud... ce amintiri frumoase ( iubesc Croatia)  

Link către comentariu

@ToniM: uitasem sa te intreb, tu ai distantiere montate pe setup-ul asta de roti ? Daca da, de care sunt ? 

Link către comentariu

@Andrei1980 da, intr-adevar zona este superba, si mie mi-a placut :)

@75NOR nope, nu am nimica montat, distantierele inca sunt noi, in cutie, asteapta jantele pe 19, insa again, daca vrei sa incerci, ti le pot imprumuta sa vezi cum is, contra unei beri desigur ;)

Link către comentariu
  • Rave a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!