Jump to content

Elcar Gid

elad
 Share

Postare recomandată

Pacat. Poate totusi va intra cineva de la service pe forum sa pastreze legatura cu noi?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mare pacat intradevar, Vlad era motivul pentru care mergeam la Buzau cand aveam o problema la masina, mult succes in continuare, sanatate si numai bine, speram sa ne reauzim cat mai curand si in aceasi masura mai speram ca service-ul sa ramana la fel de organizat si pus la punct ca pe vremea ta. S'auzim de bine !

Link către comentariu

Adevaru-i ca sunt in doliu :lol: Si eu mergeam pana la Buzau pentru ca il stiam pe Vlad acolo. Si, in sinea mea, ma simteam, ca sa zic asa, linistit si protejat stiind ca am oricand o persoana ca Vlad careia ii pot cere ajutorul. Oricum, se va vedea evolutia in timp a calitatii service-ului. Daca se va mentine, cred ca multi dintre clienti vor fi pastrati. Desi, sincer, si ma rog sa nu am dreptate, dar nu prea cred. Dar om trai si om vedea.

Ce sa mai ... tristete mare :lol: . Multa bafta si numai succese pentru Vlad acolo unde merge si il asteptam cu nerabdare sa isi reia activitatea!

Link către comentariu

Mult succes Vlad, in viata si in tot ceea ce-ti doresti tu! Multumesc pentru toata colaborarea pe care am avut-o cu tine!. BAFTA! :beerchug:

Link către comentariu

Ai grija de tine si familia ta! Succes si multumiri pentru colaborare! :lol:

Link către comentariu

Asta e.. pleci tu..hop si eu dupa tine :lol:..asa cum veneam din Bucuresti la Buzau, nu-mi ramane decat sa schimb service-ul si sa vin la Constanta :lol: ( mai bine, ca vara impusc doi iepuri dintr-un foc :icon_thumright:...poate acolo faceti si voi o terasa faina :lol: )..ufff, cate sacrificii cere masina asta :lol: ..

Modificat de Amy
Link către comentariu

Bai frate, cum naiba de numai oamenii capabili si seriosi pleaca? :D

Personal imi pare tare rau, greu de crezut ca se va mai ridica vre-un director de service la nivelul lui Vlad.

...da..mare pacat ca zvonurile de la sfarsitul anului trecut n-au ramas la stadiul de zvonuri...

Link către comentariu

@rapier...ai rabdare, vom incerca sa rezolvam

@alxrro....am informat conducerea ca rezultatele/cresterea/mentinerea perrformantelor si calitatea se realizeaza doar pe baza unei politici orientata puternic catre client.Cred ca va fi la fel, echipa a fost formata in acest sens si clientii vor fi pastrati.

@ANdi B.;Amy...intradevar sunt nascut si crescut in Constanta.O lunga perioada nu o sa vreau decit liniste, si vom vedea daca voi reveni in breasla ...in concern sau nu.Oricum pentru cei care au numarul de telefon ii astept la o bere pe una din terasele de pe litoral...la vara bineinteles :icon_thumright:

A, si vreau sa va asigur ca toate topicurile sunt urmarite, stati linistiti.

Link către comentariu

revin cu detalii dupa ce ieri am scos masina din service.

revopsire bara fata si aripa dreapta fata, inlocuire bandou protectie bara dreapta fata si far dreapta fata. bara si aripa arata foarte bine, nu sunt urme sau pete, la fel si bandoul (este nou :D :P) insa farul, nu a fost montat perfect. in partea din stanga (cum te uiti din fata masinii), este perfect asezat pe bara, insa la imbinarea cu grila, coltul de jos iese in afara. de asemenea nu este perfect in prelungirea capotei :D. sunt putin dezamagit si poate daca o sa am timp o sa ajung in service pentru o repozitionare.

per total sunt super multumit de felul in care s-au miscat baietii si de data aceasta. masina a intrat in service marti pe 8 ian si joi pe 10 am fost chemat sa o ridic. pe langa cele enumerate mai sus, am facut si revizia de 60.000 km. pret aprox 800 ron (nu am fost eu sa achit, asa ca nu stiu cat a fost clar). s-au schimbat toate filtrele, aer, ulei, polen, motorina si uleiul + completare cu lichid de racire si antigel.

referitor la pozitia farului, aceasta nu face ca lumina sa bata prost si nici nu se vede diferenta, decat pentru un ochii format. e frustrant, pentru ca stiu eu ca nu e perfect, insa nici carcotas nu sunt, asa ca presupun ca o sa il duc la repozitionare abia la urmatoarea revizie :P. in rest sper sa nu ajung in service mai devreme.

toate cele bune si lui Vlad, un an 2008 asa cum isi doreste. :)

ps: am numarul de telefon, la vara, bere fara alcool pe litoral :P :D

Link către comentariu

ohoo... sa le fi vazut pe ale mele cum erau... ft frustrant intradevar...

Link către comentariu

alexselaru, renunta te rog la quote.

14. Butonul Quote ("citat") ajuta

Link către comentariu

E bine ca inlocuitorul/inlocuitorii sa nu se rezume doar la a urmari ce postam noi aici ci sa continue ce ai inceput tu, atit in service cit si dialogul, cu noi, pe forum :P

Vlad, iti doresc succese nebanuite in proiectele viitoare :P

Link către comentariu

revin cu detalii.

revizie 60.000 km, cost 720 RON.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Sambata am si eu programare la Elcargid pentru o problema la usa sofer. Pana acum am facut reviziile la Cardinal motors Ploiesti. Sunt tare curios sa vad cu ochii mei ceea ce am citit in cele 27 de pagini ale topicului. Revin cu impresii..

Link către comentariu

In disperarea mea cu Tour-ul nou si plin de probleme, dupa ce am trecut prin service-uri in Bucuresti si nu s-a intamplat mare lucru, am ajuns si la Elcar Gid Buzau.

Il recomand cu caldura, datorita modului in care stiu sa se poarte cu clientul.

Lista de probleme a fost f lunga (frane, scartaieli, geometrie, cotiera, cutia de viteze si accelerare aiurea la relanti+consum f mare). De fiecare data m-au invitat in proba de drum, au descoperit si alte lucruri de care nu stiam, au remediat tot ce au putut.

Din pacate a ramas accelerarea la relanti (a dat o eroare de alternator, am primit ieri mesaj sa mai verific sau sa le spun sa verifice la urmatoarea vizita) si viteza 1. A fost primul service in care s-a recunoscut ca ceva nu e in regula cu cutia de viteze pt ca de multe ori nu vrea sa intre in vit 1. Dar din pacate n-au reusit s-o regleze ok (au reglat admirabil in schimb marsalierul si vit 2 - totusi e un pas inainte...).

Dar sa va zic o faza SF: eram de la 8 dimineata acolo, si pe la 16 si ceva deja nu mai puteam (stres, oboseala) si ma uitam in gol spre service. Si vine cineva din service ma ia inauntru si-si cere scuze ca au oprit lucrul la masina mea fiindca vas-ul e la alta masina, dar termina repede. Sa cad jos nu alta. L-am zis ca nu e nici o problema si ca nu ma grabesc.

Oricum, nu ma asteptam la minuni, dar s-au purtat fantastic si pt asta 2 mil de bile albe!

LE: azi am fost sunata sa ma intrebe cum se comporta masina, le-am spus observatiile de mai sus si m-au invitat din nou sa incerce sa remedieze problemele. Revizia acolo o voi face, mai sunt 3000 km si voi reveni cu impresii. Oricum, per ansamblu : IMPRESIONANT

Link către comentariu

Salutare!

Dupa plecarea lui Vlad voi urmari acest topic, in speranta ca voi reusi sa vin in intimpinarea dorintelor clientilor cit mai bine.Politica va ramine orientata catre client.

Link către comentariu

Bun venit domnule Popescu I., bun venit si va urez o sarcina cat mai usoara ca e greu cu noi ;-) si va asigur ca si noi dam inapoi, nu numai cerem.

O zi buna.

Link către comentariu

Mult succes domnule Popescu! Elcar Gid a reusit sa-si faca o "imagine" si, sa speram ca va ramane lafel.

:rolleyes:

Link către comentariu

Salutari Domnului Ionut si bun venit pe forum, as dorii si eu un PM cu numarul de telefon la care va pot contacta, doresc sa fac o programare in service in curand si as vrea sa discutam diverse aspecte in legatura cu vizita mea acolo. Multumesc anticipat si nervi de otel :(

Link către comentariu

Urez si eu pe acesta cale bun venit domnului Popescu, mai ales ca pe data de 11 februarie o sa ajung si eu la acest faimos service. Eu nu sunt foarte tipicar sau sacaitor, dar sper ca reparatia de la tinichigerie si vopsitorie pe care o am de facut, sa iasa foarte bine.

Link către comentariu

:offtopic: sau on.. :D

Antony-Grig, eu am avut o reparatie de tinichigerie si a iesit super! adevarul este ca nu a fost nici foarte dificil (usa dreapta infundata de o duduie in parcare) .. nu se cunoaste nici diferenta de vopsea.. Super multumit!

Modificat de adrry
Link către comentariu

as dorii si eu un PM cu numarul de telefon la care va pot contacta, doresc sa fac o programare in service in curand si as vrea sa discutam diverse aspecte in legatura cu vizita mea acolo. Multumesc anticipat si nervi de otel :salut:

As vrea totusi sa propun o noua abordare, si anume (nu o zic cu rautate ci nu mi se pare ok ce se petrece):

Domnul Popesc, intra pe forum ca sa ne asculte pasurile si eventual sa incerce sa aduca customer care-ul la un nivel mai inalt, nu sa ia de la noi programari sau sa ne dea PM-uri cu numere de telefon, dansul nu e secretara noastra ci legatura intre mecanic si client.

Cu speranta ca am fost inteles corect.

O zi buna.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!