Jump to content

trepidatii relanti Leon 1P 1.4 Tsi

pityku96
 Share

Postare recomandată

în urmă cu 3 ore, EEXCALADE a scris:

Conpresia e aproape de limita inferioara (e aprope de segmentare).

Compresia trebuia luata inainte de reparatie .

în urmă cu 4 ore, Cristian a scris:

Cei de la service au schimbat distributia asa cum trebuie, calele de blocare a axelor cu came?

Cred ca nu ai distributia pusa la punct. De asta nu se recomanda sa faci operatiunea asta la orice service.

Si eu tot asta am zis ca distributia nu e montata ok dar mecanicul insista ca nu e de la distributie . 

Acuma compresia nu a fost luat-o inainte pentru ca nu am avut inainte probleme de genu , masina mergea bine . S-au rupt ghidajele de la distributie si mi-a stricat pompa de ulei si de aceea am fost nevoit sa fac aceste reparatii . Ce mi se pare ciudat este ca compresia e egala pe toate pistoanele , daca era vorba de segmentare sau probleme mecanice la motor totusi trebuia sa fie o diferenta intre ele , nu ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stau si ma intreb daca nu cumva o distribuție montata greșit poate duce la o compresie scăzută pentru ca supapele nu se mai închid/deschid la momentul optim.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!