Jump to content

Becuri H7 LED

djdolphins07
 Share

Postare recomandată

Nici VW nu are pe asa numitele faruri LED mid-range, ba chiar pe Audi au si Xenon fara spalatoare. Evident toate lumineaza mai slab decat versiunile cu spalatoare pentru a satisface cerintele legale. Sunt sigur ca si Dacia respecta legislatia ... pana la proba contrarie, faptul ca te orbesc pe tine nu reprezinta o dovada ca trec de pragul legal 😛.

Modificat de adrian001
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

marius1982.11

In general insemna ca sunt doar reglate prost spre deloc.

Link către comentariu

marius1982.11

Am facut azi un film in acelasi conditii cu CHR-ul care are LED de la mama de acasa. Am impresia ca filmarea mea nu face dreptate la aceste leduri.

Am fost cu un amic care era impresionat (mai impresionat ca mine) de cum bat astea cand am luat masina si i-am prezentat si golful si a zis ca "vad" bine, surprinzator de bine. Clar nu au umbre si delimitarea intre lumina si umbra e cum trebuie sa fie la lupe.

Poza din camp e poza cu telefonul nu e captura video.

Eu le recomand daca puteti trece peste umbre, nu va pirdeti pe drum cu ele.

20250211_205952.jpg

vlcsnap-2025-02-11-21h18m17s984.jpg

vlcsnap-2025-02-11-21h18m45s457.jpg

Link către comentariu

marius1982.11

Golful e masina de duminica, nu iese numai pe soare 😜 sau doar interventii. Glumesc. 

Daca ai drum prin tm ti le prezint live cu placere.

Altfel, daca prin o ploaie am sa zic ce si cum, ca pozele sunt cum sunt. Ca si un concert sau cursa de F1, niciun aparat nu poate capta atmosfera live :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!