Jump to content

Becuri H7 LED

djdolphins07
 Share

Postare recomandată

Si produc mai multa lumina decat echivalentele pe halogen ? De 2000 lumeni sigur nu pot sa treaca pentru ca legal ai nevoie de instalatie de spalare a farurilor si sistem de autoreglaj. In ultimul timp mergand ceva mai mult noaptea, majoritatea care m-au "orbit" aveau faruri cu halogen cu becuri normale reglate prea sus ... 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dacă își montează cineva să ne zică și nouă dacă dau eroare de bec ars sau mai trebuie montat vreun modul.

Link către comentariu

1. Aspad a retraf pdf-urile cu omologarea rar.

2. Am sunat la RAR Suceava si e nevoie ca in cartea masinii sa fie trecuta modificarea. Se plateste taxa pentru verificarea sistemului de iluminat ca e conform montat si modificarea/trecerea in carte. Se verifica doar sistemul de iluminat nu si restul masinii...

3. Daca e sa ma intrebi pe mine ori mergi all in ori deloc. Eu vorbesc din postura proprietarului de G4 unde ai w5w, h7 si h1. Le pui pe toate si apoi te duci la RAR.. Costuri ? Nu pot estima dar sigur te apropii de 2000 lei. Merita? Fiecare trebuie sa hotarasca pt. el.
Personal daca nu trebuia trecuta in cartea masinii aceasta modificare - faceam. Dar sa ajung cu masina in rar si sa risc verificari suplimentare... Nope.

Link către comentariu

In Romania este costisitor de omolgat orice aftermarket.. Nu este ca si in Germania, unde daca produsul are TUV, e mult mai usor. Pana una alta, scrie degeaba pe cutie street legal și la un eventual control ramai fara talon.

Link către comentariu

Aici sunt conditiile

image.thumb.png.46ced4785f8b0d55817ac82e282c052c.png

Link către comentariu

Osram pe site zice ca nu trebuie omologate la RAR, doar copia documentului

Asa e și în celelalte tari.Screenshot_20241024_132138_Facebook.thumb.jpg.8c9c73dc24ef4abc425e8ac1d2591082.jpg

Link către comentariu

Laurentiu_LWR

Informatiile nu sunt destul de clare si tot apar firimituri...

De fapt eu am inteles altceva...

Cu aceste becuri nu inlocuiesti halogenul,ci tot led-urile...

Adica daca pe masina deja ai led si se arde...nu te mai duci la reprezentanta sa iei OEM ci poti lua de la Osram...

Link către comentariu

Si atunci de ce e omologat Golf 4 cu sasiu 1J cu inscriptia E9 5163 ? Ca Golf 4 a venit de fabrica cu Halogen sau Xenon....

Pun aici print screen din pdf-ul OSRAM image.thumb.png.86bc109bbd763de88dc630bb89e31ecd.png

Iar aici este o poza cu unul din farurile mele: image.thumb.png.a4d31eb034df79d002755bde9cf7ef27.png

Adaug si ce a scris OSRAM pe pagina lor image.thumb.png.f352c933825d2ed4520d40ae8c810b48.png

Modificat de aditzu'
am gresit ceva
Link către comentariu

Sunt curios cum ai inteles tu asta, daca chiar pe site-ul de la OSARM pus pe pagina anterioara scrie asa: 

"Revoluție și evoluție în tehnologie și design: OSRAM lansează prima lampă LED omologată pentru utilizarea pe șoselele din România. Conform reglementărilor germane privind normele de circulație rutieră (StVZO), familia NIGHT BREAKER LED a fost aprobată ca lămpi retrofit legale pentru instalarea în farurile pe bază de halogen."

Si in plus ce masini au faruri LED cu becuri H1, H4 si H7 din fabrica ? Insusi H-ul ala vine de la halogen.  

Link către comentariu

Păi chiar pe site-ul Osram scrie, becurile astea n-au nicio legătură cu farurile LED de fabrică, sunt doar pentru înlocuit halogenul.

Link către comentariu

Whatseemstobetheproblemofficer
On 10/24/2024 at 9:12 AM, crazyAlex said:

Dacă își montează cineva să ne zică și nouă dacă dau eroare de bec ars sau mai trebuie montat vreun modul.

Depinde de mașină. Osram a testat aceste leduri și ai pe lista lor de compatibilitate pentru fiecare autovehicul ce adaptor ai nevoie și dacă ai nevoie de canbus pentru anularea erorilor.

Eu am montat pe Golf 7.5 și nu am avut nevoie de canbus.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!