Jump to content

Ce service imi recomandati?


tiranux
 Share

Postare recomandată

Ce service autorizat recomandati pentru inlocuirea mecatronicului ? iau in calcul si inlocuirea lui in reprezentanta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

On 29.08.2024 at 9:13, micutu82 a scris:

Salutari. Detin o skoda octavia 2, 2012, 1.2tsi. Masina are vreo 85000km. Am fost la inceputul verii la Avia Motors Militari sa-i fac schimburile. Mi-au zis atunci ca-mi curge ulei pe undeva, au spalat motorul si sa revin dupa 2-3 sapt. Am revenit, i-au facut constatarea si mi-au zis ca-mi curge pe la garniturile de la intercooler si pe la suport filtru ulei. Mi-a zis atunci consultantul ca nu are timp sa-mi faca devizul si mi-l trimite pe email. Dupa o sapt am sunat eu in call center si tipa mi-a zis ca o sa vb cu cel care m-a preluat pentru a-mi face devizul. A doua zi primesc devizul de 1400lei. Dupa vreo 2 zile sun din nou sa-i intreb de o piesa din deviz si tipa mi-a zis ca, consilierul meu a plecat si se duce sa intreabe seful de service, ceva de genul. M-a sunat apoi si mi-a dat devizul cu 300 in plus, adica 1700 c-a uitat prima data sa mi se puna manopera demontat/montat suport filtru ulei si c-o sa fiu sunat a doua zi pentru lamuriri si o eventuala programare. Au mai trecut 3 sapt..cand nimeni n-a mai sunat. Am mai sunat o data..ca ma suna ei, nimic. 

M-am enervat si am dat email la avia motors pantelimon sa vad daca oferta e aceeasi si ma duc la ei. A doua zi ma suna consultatul de la militari ca a fost o neintelegere, lipsa de comunicare, c-au fost prin concediu...si chestii de-astea, abureli. Mi-a trimis din nou devizul..2400 lei.  Ma uit pe el, inca 3 ore puse la montat/demontat suport filtru ulei. Practic, 2000 manopera si 400 piese. La manopera cica am si 30% reducere ca e maisina mai veche de 10 ani. 

 

Am sunat, mai oameni buni, acum un 1 an v-am trimis pentru distributie si era manopera 2300 si acum e 2000 la ceva la ce nu dati motorul jos...nu, ca stiti, prima oara nu s-a bagat pe vin-ul masinii,  ca au fost probleme cu sistemuil, ca e mai speciala masina asta si-s multe de demontat. Am manopera de 7.5 ore

 

Am zis ok, mai caut si pe la altii, e clar ca de astia trebuie sa ma indepartez. Ceva recomandari de service-uri? Am trimis si la Brady dar nu mi-au raspuns.

 

Multumesc

Daca nu ai rezolvat intre timp, iti recomand Volksgarage (https://www.volksgarage.ro/).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!