Jump to content

DanDon Service


BogMW
 Share

Postare recomandată

Salut vali, oferta ta este exact ce cautam de mult prin Bucuresti. Ma bucur ca te-ai gandit si la varianta cu inchiriatul rampei. :ok:


Bog

Modificat de Bwwlan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • valiauto

    17

  • JOHN250

    5

  • vladpo

    4

  • EXPERTU'

    4

am uitat sa mentionez un aspect

la noi la service daca se achizitioneaza uleiul si filtrele prin firma noastra ( dupa confirmarea de catre client a pretului pieselor ) manopera la acest schimb e gratuita.

pretul filtrelor ca si marca acestora se vor comunica din timp clientilor .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Am fost ieri la Dan-Don (www.dandon.ro). Nu o sa intru in detalii apropo de ce am facut concret acolo, intrucat problema mea e una mai speciala.

Ceea ce conteaza insa este ca am gasit acolo persoane bine pregatite, care intr-adevar s-au straduit temeinic si cu bunavointa sa-mi rezolve problemele si cu care am putut comunica eficient, fara a ma lovi de aroganta, superficialitatea si atitudinea "hai sa mai schimbam si asta sa vedem ce iese, ca oricum Dvs. platiti tot, chiar daca nu rezolvam nimic", din pacate frecvent intalnite prin service-urile din Ro. Avand in vedere natura deosebita a problemei cu care am ajuns la ei (si care in nici un caz nu se preteaza la solutii simple si imediate) cu atat mai mult apreciez interesul si sprijinul pe care mi le-au acordat.

Un punct in plus - au toata aparatura si documentatia relevante.

Recomand calduros :ok:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 11 months later...

ca service mi-au placut baietii de la dan don si in special de iulian si vali

ce mi-a placut la ei ca stiu sa vorbeasca cu tine si nu se supara daca ii intrebi + ca isi fac bine treaba iar cand exista dubii legate de o piesa mai fac ei niste probe inainte sa recomande inlocuirea

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 6 months later...

azi am fost la dandon pentru o diagnoza, impresie destul de proasta.

poate am nimerit eu inainte de paste, cand lumea nu mai avea chef de lucru, dar daca de luat banii au avut chef, ar fi fost normal sa si munceasca un pic.

de ce zic asta? pai a durat o ora si ceva de cand au pus testerul pe masina si pana am terminat , in care s-a lucrat efectiv 15-20 minute. un baiat vorbea la telefon, altul admira motociclete iar altul nu mai stiu nici eu. la un moment dat chiar Vali a spus ca nu are cu cine sa lucreze si ca nu am venit bine.

problema mea era: limp mode, un senzor de ulei care nu marge si nu stiam care si climatronicul.

morala e ca au ajuns sa il intrebe pe electricianul care facuse verificarile la cliomatronic si care, pentru un diagnostic exact a mers cu mine la dandon.

senzatia a fost ca mi-au luat 700.000 lei degeaba. verificarea codurilor de eroare, un test de 30 secunde la MAF si 5 minute la climatronic, nejustificand pretul. ca sa-mi dea senzatia ca se munceste, unul din baieti s-a apucat sa verifice sigurantele, desi ii spusese clar electricianul ca le-a verificat cu 1 ora inainte.

dupa toate astea, nu a ramas cu convingerea ca oamenii astia stiu ce fac sau ca isi merita banii.

si cireasa de pe coliva a fost cand, ca sfat profesional, mi s-a spus sa ma interesez si eu pe internet de problema mea, care sunt cauzele si cum se poate rezolva (zicand chiar ca pe vwforum sunt si mecanici buni, care ar putea face si scanari daca ii rog).

Multumesc baieti, pewntru asta nu trebuia sa dau 700.000, ca internet am si eu acasa si abonamentul pe o luna e doar 300

recomandarea mea: nu, cel putin nu in zilele in care nu au chef de munca.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@valiauto Ai warning verbal pentru posturi aiurea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut!

tinand cont ca se discuta despre ce am facut si cum am facut la masina membrului silcos vreau sa aduc niste precizari ( daca mai sant sau nu necesare , poate vor fii sterse de moderatorul istef )

silcos nu a venit sa discute direct cu noi si sa ceara ceva in mod special, a venit insotit de un mecanic ( arab ) si s-a inteles ca domnul arab ar vrea sa convinga proprietarul masinii ca a facut bine ce a facut si ca nu mai este de competenta lui reparatia ulterioara.

Nu am fost intrebati nici cat costa nici ce presupune o testare. Citez din ce scrie langa tester "testare electronica abs,esp,srs... etc ... pret 70ron+tva... testarea implica numai citirea codurilor de eroare stocate in memoria calculatorului .. nu sant incluse verificarile ulterioare pentru stabilirea exacta a defectului care genereaza codul respectiv .

din testarea golfului au reiesit urmatoarele : zero coduri la engine ( dar pe valori actuale maf-ul nu functiona), s-a presupus ca senzorul de pres de ulei pt turatie ridicata este stricat , la climatronic un cod despre un servomotor care actioneaza o clapeta de dirijare a aerului- cod care nu ducea la blocarea climatronicului .

Acestea fiind zise unde am gresit?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Q.E.D.!

se presupune ca atunci cand faci o scanare, chiar faci ceva pentru banii aia. nu am zis ca nu am vazut cat costa, nu am zis ca ar fi mult pentru o scanare, insa e mult pentru ce ati facut dvs atunci.

pentru climatronic nu s-a lamurit deloc problema, dar cu MAF-ul de care ziceati ca nu merge (nu citeste nici o valoare) am facut 600 km, viteza 140-150 cu varfuri de 180 si consum mediu plin-plin ~6.2%.

ca sa fiu exact, un lucru bun l-ati facut, sigur. va voi urma sfatul de a intreba pe VWFORUM si de a ruga pe cei de aici sa ma ajute cu o scanare, cand voi avea nevoie.

multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@valiauto Ai warning verbal pentru posturi aiurea.

Unde e postul ala aiurea?Poate mai vor si altii sa-l citeasca...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Postul lui valiauto a fost sters.

@JOHN250 Te rog sa nu fi offtopic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ce minciuna ordinara !

MAF-ul ala nu citea nimic si tu zici ca ai mers cu 160 ? deci am reparat noi ceva sau tu esti mincinos, pentru ca tu singur ai spus ca masina nu trage si ca noi nu am facut nimic ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vali nu trebuie sa te enervezi pt oricine sau orice ......necunoscator,

sint o gramada de....... care nu stiu pe ce usa sa urce in masina si fac afirmatii si .....

ar fi bine ca cei ce fac asemenea afirmatii sa fie un pic mai cumpatati.....

si o bila neagra moderatorilor care permit asa ceva.....din partea unui....

DANDON totusi este o firma si foarte multi dintre noi au trecut pe acolo.....

putin respect ar fi binevenit

Modificat de istef
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Automotive Electronics

Corect spus,iar sa vii cu un electrician de alta nationalitate si sa zici ca ai verificat doar sigurantele :) inseamna ca valoarea acelui electrician este egala cu zero sau este vida....eu unul nici nu primeam masina la reparat daca vedeam ca vine si electricianul respectiv.....sa o faca el daca tot a inceput lucrarea sau sa stea acasa :blink: .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare forumisti!

De ieri incepand sunt bucurosul posesor al unui VW Passat Variant 1.9 TDi nascut in nov 2002 :blink: , cumparat de la un prieten care l-a adus din Germania in februarie.

Pana acum are aproape 100.000 Km rulati si sper ca pe urmatori 100.000 sa-i fac eu. De aceea vin si intreb daca se poate sa vin la DanDon pentru verificari si reparatii.

Ce stiu eu pana acum ca ar trebui facut:

  • in primul rand diagnoza
  • schimbat burduf planetara
  • curatat turbina
  • nu mai incarca alternatorul
  • verificat suspensii
  • distributie
  • etc

Ce crezi Vali ma poti ajuta? Daca da zi-mi cand pot veni.

Tudor

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

putin OT ce spui tu aici , asadar avem un site pt orientare si niste numere de telefon la care poti cere lamuriri privind problemele masinii tale.

aici se va discuta numai dupa ce ai trecut pe la noi...daca....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ok sorry....nu am mai postat pana acum pe forum-uri asa ca tre sa ma obisnuiesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

vad ca am provocat discutii, si cred ca asta e si rostul unui forum.

pacat insa ca doi colegi care ii tin partea lui "dandon", fara macar sa fii citit atent ce s-a scris.

@Valiauto:

astept scuze pentru expresia "Minciuna ordinara". eu te cred ca nu-ti convine ca nu am spus lucruri placute despre service-ul tau, dar, data viitoare poate incerci sa-ti multumesti clientii (stii, tipi aia care te platesc pentru ca tu sa le prestezi un serviciu).

asa cum ti-am explicat atunci, masina a avut un limp mode datorat unei conducte de aer crapate care a fost inlocuita. a mers cu 180 dupa inlocuire, repet, lucru ce nu s-ar fi putut intampla cu un maf defect.

sau poate sa minti inseamna sa spui jumatati de adevaruri cum ai facut in postul de mai sus?

sau sa adaug ca dupa ce au gasit maf-ul defect, unul din baietii de la voi ma ruga cu un maf nou, (nici pierburg si nici bosch), la pretul de 500 ron?

@Golfistu': as putea sa iti arat ca stiu pe ce usa se intra in masina (nu "se urca" asa cum ai spus tu, dar garamatica limbii romane e o alta poveste).

epitetele "nerecunoscator" si "gramada de ......." nu stiu cum sa le interpretez. ori tie ti-a facut Dandon o treaba foarte buna, ceea ce nu zic ca nu se poate, ori, pur si simplu nu te poti abtine de la jigniri. in acest din urma caz, nu ar mai fi nimic de spus.

@Electrucu': cred ca ar fi mai bine sa mai citesti o data topicul, de la cap. se impune sa iti amintesc ca

- nu am fost cu masina la reparetie, ci doar pentru o diagnoza, intrucat electricianul a considerat ca asta ar putea reduce timpul de identificare a problemei si costurile.

- nu cred ca Dandon sau orice alt service face cuiva o favoare daca ii "primeste masina la reparat" pe bani, credeam ca din contra, "clientul nostru....", poate favorurile de care zici tu se faceau acu' 16 ani.

- sa te iei de nationalitatea unui om si sa emiti concluzi despre profesionalismul lui doar in baza culorii pielii seamana un pic a rasism si a "becali+vadim". lumea de pe forum poate sa stie daca noi nu suntem cumva chinezi mici sau afiricani mititei? mai gandeste-te!

- ai incurcat, voluntar sau nu, situatia. nu electricianul cu care am venit eu a verificat sigurantele si gata, el a verificat, pe cat a putut, tot traseul electric al climatronicului, inclusiv sigurantele.

masurarea ostentativa a sigurantelor a fost facuta de un baiat de la Dandon, desi i-am spus ca acest lucru a fost facut, poate ca in felul asta a vrut sa mi se arate ca, totusi, nu mi se iau banii degeaba.

ROG pe acesta cale pe moderatorul / moderatorii forumului sa imi spuna si mie, daca e normat ca cineva care expima civilizat o experienta negativa referitoare la un service sa fie jignit in mod repetat pentru parerea exprimata, fara ca acelora ce jignesc sa le fie atrasa atentia.

daca e normal, promit ca nu voi mai posta nici un cuvant cu incarcatura negativa.

MULTUMESC.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In aceasta arie, deci si in acest topic, fiecare user (ca parte implicata) isi poate prezenta parerea despre serviciile primite sau prestate (cum este cazul aici).

Singura "restrictie" este de a pastra un ton civilizat, fara jigniri si de a prezenta corect si adevarat situatia in care s-au aflat cei implicati.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ce minciuna ordinara !

MAF-ul ala nu citea nimic si tu zici ca ai mers cu 160 ? deci am reparat noi ceva sau tu esti mincinos, pentru ca tu singur ai spus ca masina nu trage si ca noi nu am facut nimic ?

Este foarte normal ca MAF-ul sa nu "citeasca nimic", bine, aproape nimic, daca un furtun de pe traseul de aer este fisurat. Asta nu inseamna ca MAF-ul este defect ...

Intotdeauna adevarul este undeva la mijloc. Eu zic sa fim mai cumpatati in afirmatii si sa nu acuzam in mod inutil.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vad ca discutia a degenerat. Prin urmare discutia pornita de silcos si valiauto se va incheia in acest moment.

Orice post legat de aceasta discutie dupa acest post va fi sanctionat cu warning si suspendare.

Cred ca toti cei care au avut ceva de spus in aceasta discutie si-au spus punctul de vedere.

@GOLFISTUL Ai un warning verbal pentru atitudinea ta fata de moderatori. Tu nu ai dreptul se judeci public actiunile moderatorilor. Daca un post nu ti se pare corect pe forum poti folosi functia Report pentru a atentiona un moderator. Daca vrei sa reclami actiunile unui moderator poti folosi aceasta procedura.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vad ca discutia a degenerat. Prin urmare discutia pornita de silcos si valiauto se va incheia in acest moment.

asa cum a zis drapar pe acest post se pot manifesta pareri vis a vis de ce se intampla in service dandon , pro sau contra cuiva , la obiect sau in general , dar nu inteleg de ce se spune pe un ton de ordin ce a spus mai sus istef.

de ce nu santem lasati sa vorbim despre ce ne doare pe topicul nostru?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Corect spus,iar sa vii cu un electrician de alta nationalitate si sa zici ca ai verificat doar sigurantele :D inseamna ca valoarea acelui electrician este egala cu zero sau este vida....eu unul nici nu primeam masina la reparat daca vedeam ca vine si electricianul respectiv.....sa o faca el daca tot a inceput lucrarea sau sa stea acasa :D .

Mare dreptate ai :D .Nu cunosc pe nici una din partile implicate (Silcos versus Valiauto) dar sincer daca s-ar repeta situatia (client + electrician habarnist in tandem) as proceda exact cum a spus si Electricu'.

Valiauto nu fi suparat, acesta este reversul medaliei in cazul in care esti prestator de servicii si postezi pe un forum.Chiar daca iti faci treaba constiincios , la un moment dat tot v-a venii cineva si v-a arunca cu noroi in munca ta.Nu poti sa-i multumesti pe toti oricit ai incerca .Numai bine!

Vad ca discutia a degenerat. Prin urmare discutia pornita de silcos si valiauto se va incheia in acest moment.

Orice post legat de aceasta discutie dupa acest post va fi sanctionat cu warning si suspendare.

Cred ca toti cei care au avut ceva de spus in aceasta discutie si-au spus punctul de vedere.

Dracie , am pus-o. Ce sa fac daca nu citesc si ce scriu moderatorii :) sau poate se refera numai la cei implicati direct in conflict (sint tare confuz si sper sa nu primesc pauza pt limpezire :D )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Automotive Electronics

Cel mai bine si normal e sa se inchida acest topic :offtopic:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@ISTEF: faptul ca esti moderator nu iti da dreptul sa vorbesti cu aroganta.Regiunea geografica din care te tragi stiu ca te recomanda ca bun conducator,insa acesta este doar un forum.In loc sa impaci oamenii,tu tot imprastii in stanga si in dreapta "warning-uri verbale".De ce stergi "posturile aiurea".Lasa-le sa vada lumea.Eu stiu ca iti doresti sa conduci aceasta discutie cu o mana de fier,dar las-o mai moale ca nu toti se sperie de Warning.Bafta si rabdare!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cel mai bine si normal e sa se inchida acest topic :offtopic:

asa se vor inchide rand pe rand toate discutiile mecanicilor vs clienti ?

sa nu se inchida pt ca e singurul loc unde avem feed back despre ce se intampla in curtea noastra si in mintea voastra !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!