Jump to content

Service-uri in Cluj-Napoca

flo
 Share

Postare recomandată

Salut eu personal iti recomand la YMY ca acolo am incarcat si eu instalatia de climatizare cu freon.Si lucra chiar foarte bine pot sa o confirme si altii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ymy are service in floresti 50 metri dupa politie pe dreapta 0724079742 pentru informati si programare

Link către comentariu

Mi-am schimbat si eu distributia si bujiile la Imi. Toate bune, evident.

Cristian F,

Am scris, tot in acest thread, despre pataniile mele cu Autoworld. E drept, poate intre timp lucrurile s-au schimbat.

Din punctul meu de vedere nu pretul e neaparat problema ci calitatea lucrarii.

Numai bine!

Mosu'

Link către comentariu

Care stie o vopsitorie buna in cluj? Careva dereglat mi-a zgariat bara spate destul de urat cu un cos de cumparaturi de la iulius mall. Oricum mai aveam cateva mici zgarieturi pe ea asa ca m-am hotarat sa o vopsesc. Eu in tg-mures o vopseam la skoda dar mie lene sa ma duc acolo pentru o vopsire de bara.

Link către comentariu

Pentru reparat/schimbat esapamente am auzit de un service care doar cu asta se ocupa undeva pe str. Fabricii.

Aveti cumva un numar de tel. de la ei? As dori sa-mi fac o programare. Multumesc.

Link către comentariu

Salut. Sunt doua firme bune in cluj dintre care la unul am fost si eu: Stelco iar celalat se cheama Sturimex parca. Au si site deci vei gasi si contact.

Link către comentariu

buna baieti! un centru de dezmembrari in Cluj, unde ai sanse sa gasesti ce-ti trebuie, stiti?! :)

Link către comentariu

multam fain Flo, scuze, nu am vazut topicul ala!

Link către comentariu

Stie cineva unde pot sa fac un ITP in cluj... bineinteles pana in 100 lei.

Link către comentariu

auto universal floresti,la iesirea din floresti pe partea stanga ii bezinaria vid si ii o parcare mare de camioane acolo ii ,peste drum la 30 m pe dreapta ii rompetrol .ca pret in multe locuri ptr turisme ii intre 90 si 100 dar daca masina are bube iti da revenire si atunci ai costuri suplimentare.

Link către comentariu

Bun... mersi, un service unde pot sa fac un test la amortizoare este in cluj? Din cate stiu eu sunt niste standuri speciale unde se fac teste la amortizoare si iti zice in procente gradul de uzura.

Link către comentariu

auto universal floresti,la iesirea din floresti pe partea stanga ii bezinaria vid si ii o parcare mare de camioane acolo ii ,peste drum la 30 m pe dreapta ii rompetrol .ca pret in multe locuri ptr turisme ii intre 90 si 100 dar daca masina are bube iti da revenire si atunci ai costuri suplimentare.

Ce sa inteleg ca aici nu se plateste la revenire?sau peste tot se plateste,in caz ca ai probleme si trebuie sa revii?

Link către comentariu

Salutare! Ce service recomandati pentru reglajul la directie -unghiul de fuga si cam cat ar costa?! Multumesc!

Link către comentariu

Salut. Am fost la serban in zona RAR acum o luna. Cost 50 Ron foarte amabil domnu, in ciuda faptului ca are echipament rudimentar am ramas surprins ce bine a rezolvat problema.

Link către comentariu

la toate service-urile se plateste ptr revenire itp

Link către comentariu

Pentru directie, am fost azi la Ovitax pe Fabricii de Zahar. Schimb bieleta directie dreapta + reglaj directie computerizat. Am sunat aseara si m-au rezolvat azi dimineata.

Recomand.

Astazi plec la mare :( :somnmare:

Link către comentariu

Bun... mersi, un service unde pot sa fac un test la amortizoare este in cluj? Din cate stiu eu sunt niste standuri speciale unde se fac teste la amortizoare si iti zice in procente gradul de uzura.

Eu am facut test de amortizoare undeva inainte sa ajungi la Iulius Mall dinspre capatul liniei 3 (str. Vaida Voievod). Intri in dreapta intr-o curte unde exista indicator pentru ITP.

Ideea este ca imediat ce intri pe poarta, pe partea dreapta mai exista o statie de ITP (cred ca e mai noua) (alta decat cea afisata de indicator) - si acolo poti face test de amortizoare. Este mult mai liber decat la statia cealalta din curte. Dureaza max. 5 minute si costa vreo 30 Ron.

RACE AUTO PIF

se ocupa de TINICHIGERIE / VOSPITORIE / MECANICA USOARA

adresa: strada Lombului f.n. Hala 5 (vis-a-vis de dezmembrari 9006)

mail: raceautopif@gmail.com

mobil:

0745 105 305

0747 708 403

fix: 0264 481 812

Termina lucrurile la timp, sunt foarte exigenti in privinta vopsitoriei si au preturi bune la manopera (si piese - cel putin la amortizoarele Kayaba).

Link către comentariu

Un service unde se poate regla bine directia, este in curte la fosta IRA, in spate pe partea stinga. Regleaza computerizat si sunt buni.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Sebastian Rusu

Salut,

Stie cineva o vopsitorie buna? Vreau sa imi vopsesc bara fata.

Modificat de Sebastian Rusu
Link către comentariu

Aia caut si eu sa stiu o vopsitorie buna dar nu gasesc niciunde... is 400.000 de clujeni.... mai voi unde va vopsiti masinile ca pe strada toate is fara nici o zgarietura :pale:

Link către comentariu

este pe strada traian inainte sa ajungi la intersectia unde este E-ON gaz ,pe partea dreapta la o poarta maro unde este si un magazin de vopsele auto (sunt parcate trabanturi in zona )un atelier de vopsitorie - miki baci- un batran de treaba care face treaba buna mi-am vopsit barile de 2 ani la el si nu s-a desprins vopseaua de pe ele si sunt multumit de calitate si de pret :vaidecapulmeu: ;e serios si nu te plimba ca in multe parti!!! :icon_thumright:

Link către comentariu

De curand aud o baie undeva la masina dar nu imi dau seama de unde vine, unde pot merge ca sa o depisteze cineva?...bratele le-am verificat si nu au joc deloc. Se aude la denivelari sau chiar la viraje bruste. Sa fie de la telescop?...sau sa fie ceva in bord?...nu stiu...

Link către comentariu

Am auzit eu de o vopsitorie buna, la scoala auto Rodna pe strada Traian Vuia nr. 62 (cum mergi spre aeroport pe dreapta). Acolo intreabati de un tip Symy el se stie bine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!