Jump to content

Curge benzina cand fac plinul


RadrianO
 Share

Postare recomandată

Salut,

De curand am descoperit problema asta si nu stiu de la ce o fi (asta pana sa ajung cu ea la service).

Intr-o seara, ma suna un vecin si imi spune ca am o balta sub masina si ca miroase a benzina.. Ma duc, asa era, se prelingea de undeva de sus, pe rezervor, de unde picura sub masina. Am impins masina mai in fata, am lasat-o asa vreo jumate de ora si s-a oprit. Ei, inainte sa ma sune vecinul respectiv tocmai venisem direct de la benzinarie, unde facusem plinut si il rugasem pe tipul de acolo sa ii puna si "rezerva". Am presupus ca e din cauza omului, ca a pus pana a dat pe dinafara si ca din cauza asta mi-a curs.. Bun. Acum, la urmatorul plin, cand a facut "click" si s-a oprit pompa, eu i-am mai pus un pic, chiar putin, cat sa faca acolo o suma rotunda.. In fine. Pun pistolul la loc in pompa si cand ma intorc sa pun busonul, vad ca iese de sub masina un val de benzina! Ma uit dedesubt, curgea ca dintr-o cana! Am impins-o iar deoparte (sa nu blochez pompa), am mers si am platit, iar cand m-am intors... se oprise, nici nu mai picura.. Am zis iar ca e de la supraplin, ca am pus peste "click".. Dar deja nu mai stiu ce sa cred, nu e normal sa curga asa... Am mers cu ea totusi pana acasa (vreo 400m). Acolo am verificat iar, nimic, nici o picatura. Dimineata - uscat.. Deci problema este acolo, la alimentare.. Sa fie de pe la tevile alea de la rezervor, de la "gatul" de umplere?

Ati mai avut careva problema asta?

De mers la service, voi merge, clar, o folosesc acum pana consum benzina din rezervor, sa nu o arunc pe apa sambetei, ca presupun ca va trebui golit rezervorul pentru a umbla la el.. Dar as vrea sa stiu, macar asa, in mare, cam la ce sa ma astept...

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Salut, in portbagaj sub capitonaj ai capacul de la rezervor unde este si pompa de benzina, ultimul care a umblat acolo nu a pus garnitura la loc sau nu a strans destul de bine capacul. Bafta :)

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!