Jump to content

Schimbare Sistem Audio


georgeJKN
 Share

Postare recomandată

Probabil s-a mai discutat chestia asta, nu am deloc timp sa caut (am incercat un fast searching, dar nu am gasit). Am ocazia sa cumpar un RCD320 foarte ieftin (eu am RCD300). Daca voi schimba "cutia", va trebui sa mai fac alte modificari? Se potriveste?

Am un VW Passat B6 din 2007.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu, nu trebuie sa faci alte modificari, in afara conexiunii la can - unde trebuie sa iti tragi doua fire, in climatronic/climatic.

se potriveste

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Salutare,

Readuc la viata acest topic (fiind unul pe care-l vad potrivit) si vin cu o intrebare catre colegii cu knowledge electric si/sau access in ELSA :)

Cine poate furniza o schema a firelor ce alcatuiesc mufa de conectare a RCD-urilor ? (pe sistemul "culoare fir" -> "ce face")

Focusul meu este sa descopar pe care fir se afla plusul "de contact" (cel care porneste RCD-ul la momentul in care pui cheia in contact - fara a porni masina) si ce fir este plus-ul "permanent".

Scop-ul intrebarii: un mic retrofit prin inlocuirea player-ului cu o tableta avand un support custom made (din fibra de sticla :) )

Multumesc anticipat!


Cheers!

Riddler

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!