Jump to content

T4 - Instalație electrica


emy15
 Share

Postare recomandată

Salutare. as avea nevoie de dumneavoastră și aca mă puteți ajuta cu ceva. Am ceva probleme la instalația electrica la mașinuța. Problema e, nu îmi merg semnalizarile, ștergătoarele, sI luminile. Am ceva filmări cum se comporta mașinuța. Stiu ca e cam greu așa de la distanta dar poate a mai pățit cineva așa și mă poate ajuta cu o informație. atașez 2 linkuri

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Au inceput "din senin" sau sunt urmarile unei "opratiuni"?

La mine nu au mai functionat semnalizarile(avariile functionau) si faza lunga dupa ce am montat pilot automat. S-a dovedit a fi un releu ce nu facea bine contact, probabil l-am "deranjat" la montaj.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai nu chiar din senin.. La inceput nu pornea masina, am reusit sa o fac sa porneasca.. Problema era ca nu ajungea curent pt electrovalva si umbland pe la tabloul de sigurante am rezolvat problema aceasta. Dupa aceasta operatiune, au inceput probleme descrise. Pana la urma, s-a rezolvat dand jos tabloud de sigurante, desfacandul, si constatand ca era rupt un contact in interiorul acestuia. Am ceva poze daca ajuta. Oricum am adaugat un fir in locul acelui contact si acum merge ca noua. O sa schimb tot tabloul cat de curand dar a fost o operatiune provizorie deoarece am avut nevoie de masina in tot acest timp

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Bună ziua.  Cine îmi poate spune unde găsesc releul cu nr.  96., este releul de sub scaunul șoferului de la bateria auxiliara.  Mulțumesc. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Buna ziua ! Am o problema la stopuri si pozitii pe spate : mentionez ca am un T4 1996 2,4 diesel simplu , la pornirea farurilor sau pozitiilor ramane stopul pe frana pornit permanent stopurile stau aprinse ca si cum as tine frana apasata, daca farurile sau pozitiile nu sunt aprinse cand calc frana se aprinde stopul pe frana si pozitia stanga fata , tin sa mentionez ca daca sunt aprinse farurile sau pozitiile si stopurile se aprind dupa cum am zis dar cand calc frana le mai creste putin intensitatea, dar numai noapte este putin vizibila chestia asta trebuie sa fi atent sa iti dai seama, ce parere aveti ? A-ti mai patit ? Multumesc astept pareri !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

undeva ai lipsa masa, ma refer la stopuri, face masa prin celalalte becuri, daca nu intelegi ce spun, pune un electrician auto sa verifice masa la tot ce tine de stopurile spate

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Salut.

Sunt nou pe acest forum si am ajus aici din disperarea de a cere ajutorul unor persoane care poate sau mai confruntat cu problema asta.Am in familie un Vw t4 doka 1.9D classic din 94.

Masina o folosesc pentru a aproviziona un magazin si pe langa casa de carat una alta, doar ca acum 2 zile am avut niste treaba cu ea a pornit totul bine pana cand spre seara am oprit la cineva sa las ceva si am oprit motorul dupa ce m-am intors am dat sa o pornesc si nu a mers.

Am impins-o cu cineva si a luat-o intr-un final, am ajuns acasa am lasat-o cam o ora si dupa am mers sa o mut surpriza a fost ca nu a pornit am incercat sa ii dau curent nimic electromotorul nu invarte. L-am dat jos l-am curatat am schimbat carbunii cand il pun pe o baterie merge insa pe masina nu.

Astazi am stat toata ziua sa ii dau de cap si am oservat ca cand iau contactul imi ramane becul de la frana de mana aprins o perioada dupa care se stinge iar cand dau la automat nu imi indica bateria.

Daca ma puteti ajuta va voi fi recunoscator. Va pot trimit si videoclipuri ca sa intelegeti mai bine.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

verifica sa nu ai cablu de masa rupt de pe cutia de viteze.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Buna ziua am un T4 din 2001 acv 2,5 de ceva timp nu imi mai baga caldura si nici ac nu mai merge am schimbat panoul ventilatorul si can pun o siguranta de 30A imi pusca ce poate fi sau care ar fi problema stie cineva?

O zi buna

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!