Jump to content

Zgomot rulare curba la dreapta


gimy73
 Share

Postare recomandată

Salutare, 

De cateva zile la o viteza de peste 110-120 km/h cand urmeaza o curba usoara la dreapta( ca daca nu e usoara nu pot merge cu viteza asta) simt un usor uruit si ceva vibratii in pedala de acceleratie. 

Cand am schimbat anvelopele acum cateva zile mi-a zis baiatul de acolo(la vulcanizare) ca discurile prezenta ceva uzura sistriatii si nu par a fi in regula, mai ales cel din stanga, chiar daca placutele sunt uzate doar pe jumatate, mi-a zis ca sunt de proasta caluitate desi eu cand le-am schimbat i-am rugat pe baietii de la service sa-mi puna ceva ok. 

Nu l-am luat in seama pe baiatul de la vulcanizare, m-am gandit ca isi da si el cu parerea sa se bage in seama... 

Dar se pare ca are dreptate, ma gandesc ca daca ar fi de la rulment ar urui si la o viteza mai mica(am patit-o la un clio acum cativa ani, uruia grav intre 30 si 70 km/ora, atunci am gasit rulmentu defect...).  

Masina este O2, 1.6MPI... 

Ceva pareri sau experiente sa ma ajute, azi am trecut pe la service dar erau tare aglomerati si nu am reusit sa o ridic pe rampa... 

Multumesc,

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asa am patit si eu dar cu zgomot viraj stanga... ba ca e rulment ba planetara ba cutie...

Am lasat o asa , zgomotul a aparut dupa ce am schimbat discuri si placute fata,  pana nu cade ceva piesa nu mai schimb nimic.... 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • kthor a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!