Jump to content

Suspensie zgomotoasa


alin_irimia
 Share

Postare recomandată

Am observat zilele astea ca daca merg cu geamul deschis , la denivelari pe linga sunetele specfice amortizoarelor pe gaz la care sa zicem ca nu deranjeaza, mai am niste sunete gen sunetul facut de o legatura de chei pe care le scuturi o data. Am impresia ca ar veni din fata dar prin balansul masinii nu se aude nimic, daca fac acelasi lucru la amortizorul spate ,la amplitudini mai mari se aude un sunet dar pare a fi produs de spira arcului. Inca nu am dat jos rotile sa caut sursa dar ma gindeam ca poate le recunoaste cineva provenienta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Salut, vin si eu cu o intrebare. Nu stiu exact daca e legata de suporti motor/turbina/suspensie. Cand accelerez mai puternic, in plaja 1500rpm-3000rpm, aud un zgomot din fata, ca si de piston care lucreaza, dar mult mai pronuntat. Prima data am auzit asta  in iarna si nu am mai fost atent, dar problema persista. La un test de suspensii, masina are 75%-80%, acestea fiind bune. Am incercat sa inregistrez, dar nu se aude pe inregistrare nimic (microfon slab).  A mai intalnit cineva aceasta problema?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Banuiesc ca te referi la pompa de inalte (am dat un search pe google dupa link deoarece nu merge). Am uitat sa mentionez, sunetul se reproduce doar in sarcina, nu am fost atent sa vad daca si la viteza mica, dar cand merg la drum intins (gen autostrada) de pe la 60 se aude daca accelerez mai puternic (sa nu zic pe blana). Daca accelerez normal, nu se aude nimic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, la pompa se refera linkul. Nici a mea nu face acesl zgomot la relanti, decat in accelerare. Accelereaza pe loc si vezi daca se aude.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu face pe loc, si la accerare, se aude doar de pe la 1500rpm in sus (cam de cand intra turbo). Sunetul e greu de explicat, nu e troncaneala, suna asemanator cu un telescop care lucreaza, doar ca foarte tare. O sa revin cu o inregistrare zilele urmatoare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Daca zgomotul se aude pe accelerare verifica si catalizatorul sa nu ai ceramica sparta.La mine se aude o ''zornaiala'' la accelerari mai in forta si la control mi-a zis mecanicul ca am ceramica din catalizator sparta dar mai merge.Probabil am atins cu ea niste pietre cand am fost la munte.Pe loc si accelerata nu se aude nimic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am incercat sa reproduc, insa nu am putut. Din ce am vazut, depinde de asfalt, de-asta cred ca e ceva legat de suspensie. Acceleratie mai in forta, dupa 1800 rpm pe urcare pe un drum mai de munte, zgomotul se reproduce. Aceeasi treaba am incercat-o pe autostrada, drum drept, de data aceasta nimic. O sa mai incerc sa reproduc&filmez sa vad daca iese ceva

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!