Jump to content

Huse Octavia2,

codz
 Share

Postare recomandată

Laurente multumim pentru poze !

Ai ales foarte bine materialele si culorile asortate cu masina.

Pretul a ramas la 4.5 mil ROL ? Se poate cu factura ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
  • Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bridefo

23

• Valix

19

• gabriel

15

• doarmarius

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

daca cineva vrea huse pt octavia II fara pretenti la 2 milioane lei vechi gasiti in tirg la vitan birzesti de la o firma poloneza care are

importator in romania o firma de prin moldova nu am retinut numele am retinut firma poloneza,firma poloneza aici http://www.carmen.pulawy.pl/ asta am vazut astazi cind am fost cu un prieten care isi cauta masina

pe huse scria chiar pt octavia II dar oricum trebuie desfacute si vazute daca sint pt octavia II

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Nu stiu de factura, deoarece pe mine nu m-a interesat. Pretul se negociaza la fata locului.

As avea si eu o rugaminte la cei ce si-au montat huse la dl. Marius sa posteze si ei cu ce solutii curata pielea. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Eu pana acum nu le-am curatat semnificativ; le-am sters de vreo doua ori cu o carpa curata putin umeda, dar nu era nevoie neaparat ca nu erau murdare.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Avand in vedere ca nu prea am mai gasit alti amatori pt huse, mi-am pus fundul in Polo si am ajuns la Piatra-Neamt. Asa ca acum sunt posesorul unor huse marca "dl. Marius" ... all black ...

Multumesc celor care mi-au oferit informatii utile pentru a ajunge la aceasta solutie!

Link către comentariu

Sa le stapanesti sanatos si :blink: !

Asteptam foto si drepturi de autor pentru tipar :D

Link către comentariu

• 2 months later...

Poate cineva sa mai puna poze cu husele confectionate in Piatra Neamt ?

Nu pot gasi nici un fel de fotografie.

Cred ca dupa upgrade au disparut toate

Multumesc

Modificat de Bogdan L
Link către comentariu

Stie cineva de ce suprafata de material e nevoie pt un set de octavia II si poate ca sa scris mai devreme ce fel de piele poate furniza Marius (aspecte calitative eventual)?

Link către comentariu

daca cineva vrea huse pt octavia II fara pretenti la 2 milioane lei vechi gasiti in tirg la vitan birzesti de la o firma poloneza care are

importator in romania o firma de prin moldova nu am retinut numele am retinut firma poloneza,firma poloneza aici http://www.carmen.pulawy.pl/ asta am vazut astazi cind am fost cu un prieten care isi cauta masina

pe huse scria chiar pt octavia II dar oricum trebuie desfacute si vazute daca sint pt octavia II

Azi am fost la A.M. (dealer Skoda) ....Huse O2 - 240 lei TVA inclus....manopera - 200 lei.

Link către comentariu

Poate cineva sa mai puna poze cu husele confectionate in Piatra Neamt ?

Nu pot gasi nici un fel de fotografie.

Cred ca dupa upgrade au disparut toate

Multumesc

Da-mi te rog o adresa de mail si-ti trimit pozele cu husele mele.

Stie cineva de ce suprafata de material e nevoie pt un set de octavia II si poate ca sa scris mai devreme ce fel de piele poate furniza Marius (aspecte calitative eventual)?

Suprafata ti-o spune Marius daca ii dai un telefon; pielea este sintetica( sau ecologica, cum vrei sa-i zici) am niste fotografii cu o parte din mostrele de la Marius ( de fapt am si mostre ca mi le-a lasat cand mi-am comandat husele mele); da-mi o adresa de mail si-ti pun foto.

Link către comentariu

Salut!

Sint aproape hotarit sa iau drumul Moldovei pentru un rind de huse, dar as vrea sa vad cum arata totusi in realitate.

Rugaminte: dintre bucurestenii ce si-au facut huse la Piatra Neamt, are cineva amabilitatea de a se intilni cu mine pentru o "vizionare"?

Multumiri anticipate!

Link către comentariu

Da-mi te rog o adresa de mail si-ti trimit pozele cu husele mele.

Suprafata ti-o spune Marius daca ii dai un telefon; pielea este sintetica( sau ecologica, cum vrei sa-i zici) am niste fotografii cu o parte din mostrele de la Marius ( de fapt am si mostre ca mi le-a lasat cand mi-am comandat husele mele); da-mi o adresa de mail si-ti pun foto.

Salut,

Vreau si eu sa vad husele daca se poate: ovidiuse@yahoo.com

Pozele cu husele de la Piatra Neamt nu mai sunt pe site... rugam daca se poate se le puneti din nou...

Link către comentariu

Salut,

Vreau si eu sa vad husele daca se poate: ovidiuse@yahoo.com

Pozele cu husele de la Piatra Neamt nu mai sunt pe site... rugam daca se poate se le puneti din nou...

Salut,

Ti-am trimis foto.

Pozele pe care le-am pus mai demult pe acel site nu mai sunt de actualitate( de fapt site-ul), dar promit sa va trimit in mail asa cum am facut-o deja pana acum!

Salut!

Sint aproape hotarit sa iau drumul Moldovei pentru un rind de huse, dar as vrea sa vad cum arata totusi in realitate.

Rugaminte: dintre bucurestenii ce si-au facut huse la Piatra Neamt, are cineva amabilitatea de a se intilni cu mine pentru o "vizionare"?

Multumiri anticipate!

Salut,

Daca vrei vizionare in Ploiesti dai un telefon inainte si ne intalnim.

Link către comentariu

Multumesc mult, insa nu prea am drum prin Ploiesti; speram sa aiba disponibilitatea un bucurestean.

Ai fotografii din care sa se vada gama de culori a materialelor folosite (eventual numerotate cumva, pentru a nu se crea confuzii in cazul unei comenzi telefonice)?

Daca poti trimite-mi si mie pe PM fotografii cu husele / culorile.

:icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Multumesc mult, insa nu prea am drum prin Ploiesti; speram sa aiba disponibilitatea un bucurestean.

Ai fotografii din care sa se vada gama de culori a materialelor folosite (eventual numerotate cumva, pentru a nu se crea confuzii in cazul unei comenzi telefonice)?

Daca poti trimite-mi si mie pe PM fotografii cu husele / culorile.

:rolleyes:

Da-mi o adresa de mail si trimit foto.

Link către comentariu

Da-mi o adresa de mail si trimit foto.

uglylandemil@yahoo.com

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am fost la Piatra Neamt si urmarea este ca masina mea are cele mai meseriase huse pe care le-am vazut!

Una peste alta sint incintat de cum au iesit si consider ca a meritat efortul unui drum de 350 km.

post-10158-1171122640_thumb.jpg

post-10158-1171122648_thumb.jpg

post-10158-1171122656_thumb.jpg

Link către comentariu

is interesat si eu de niste huse

am vaz la cineva ca ar costa 240 la dealer...mi mi-au zis 580

am vazut si la metro sau alte super marketuri dar scrie pt mai multe masini printre care si octavia...dar nu stiou dc e pt 2

poate ma ajuta cineva

si as vrea sa stiu si u ce e cu husele de la piatra neamt?...nu vreau sa pierd timpul sa citesc toate replicile

ms

pt curatat pielea va recomand cu caldura servetele umede "pampers"

nu e o gluma

Link către comentariu

Mi se pare sau ai imbracat si cotierele la usi?

Am facut si eu huse la Piatra-Neamt, dar nu mi-a putut imbraca cotierele.

Link către comentariu

Da, am imbracat si partile textile ale fetelor de usi - se vede in cea de-a treia fotografie atasata.

Link către comentariu

deci acum se pot face si usile la octavia 2 sau numai la alte masini mai simplu de confectionat

cotiera centala e imbracata si ea?

Link către comentariu

eu sambata acum ma duc la Piatra pt huse de O2; vreau o combinatie de negru cu crem.

pt cei care au montat si cotiere si fetele de usi; dupa montere exista aceelasi confort :emthup: si daca au suferit schimbari dpdv tehnic scaunele; mai ales cele cu reglaj pe inaltime si lombar.

multumesc!

Link către comentariu

• 1 month later...

Sunt foarte frumoase cele de la P.Neamt ,dar eu vreau din material textil............

Link către comentariu

Mi am luat huse standard. Sper sa se potriveasca.Erau singurele imitatie piele si pe culoarea asta (ca interiorul) 1mil 900 ;).

Buzunare scaune. Nu are decat 4 tetiere si imi trebuie 5 dar asta e ;) . Merita banii !!!

post-11152-1176447003_thumb.jpg

Modificat de dodoskoda
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!