Jump to content

Huse Octavia2,

codz
 Share

Postare recomandată

@pistolaru': poti sa pui niste poze cu husele sa vedem si noi cum sunt ? respecta nuantele de la skoda ? eu de ex am bej achat tapiteria ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bridefo

23

• Valix

19

• gabriel

15

• doarmarius

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

How much pistolarule cu tot cu montaj ? :D Sunt disponibile mai multe culori ?

Link către comentariu

Au un catalog destul de mare (nu stiu exact cate variante) de acolo poti alege textura si culoarea , cred ca sunt mai multe variante decat cele originale O2 asa ca ai de unde alege

pretul era 600 ron prin primavara iar montajul dura aprox 1,5 h

Link către comentariu

Mi-am pus huse luate din Vitan,sunt produse in Cehia,costa 200 lei,vin perfect,sunt speciale pentru O2.

Montajul va recomand sa il faceti acolo ,sunt cativa baieti care stiu si fac asta pentru 50 lei,sa va uitati cum le monteaza,bagati la cap operatiunile,si cand o sa le spalati sa stiti sa le remontati.Eu nu am avut rabdare sa stau inca o juma de ora sa mi le monteze baietii,si mi-am dat palme 2 zile pana mi le-am pus eu......\

Le am de 6 luni,sunt perfecte, si isi fac datoria,nici nu se vede ca am huse(ma oftic cand mai trebuie sa iau pe unul in masina si se urca pe bancheta,si imi face mizerie),......merita

Link către comentariu

• 3 weeks later...

a mai facut cineva huse la piatra neamt la marius? vreau sa mai vad cateva poze pls...

Link către comentariu

dar covorase de cauciuc pt O2 unde se mai gasesc in buc? si la ce pret?

Multumesc anticipat,

Cristi Ionescu

Link către comentariu

:rolleyes: cauta in sectiunea vanzari a acestui forum!!

Link către comentariu

husele lu' pistolaru' arata foarte foarte bine... :rolleyes:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Intrebare pt pistolarul "pistolaru": Si eu ma gandesc sa-mi iau huse de la dealer si vreau sa te intreb daca husele respective au si "material" pt acoperirea cotierei? Sau mai simplu: ti-ai "imbracat" si cotiera? Si inca ceva: modelul si culoarea ti le-ai ales dintr-un catalog sau pur si simplu le-ai luat de pe stoc? Eu am tepiterie crem si vreau sa stiu, in cazul in care ai aruncat vreun ochi pe un astfel de catalog, daca ai vazut si huse crem. Mersi.

Link către comentariu

Au mai multe modele. Cand am fost sa pun huse pe Octavia, acum 1 an, mi-au aratat ei modelele, aveau si nuante deschise(Porsche Aviatiei). In pachet ai si husa pentru cotiera.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ok care este pretul?

Au pe stoc? In special ma intereseaza materialul sa fie de calitate.

Link către comentariu

Materialul s-a mentinut foarte bine. In schimb husele stau foarte aiurea pe scaune/bancheta(poate nu au fost montate cum trebuie).

Pretul nu il mai stiu exact, dar stiu ca a fost exagerat de mare, cam 500 ron doar husele.

Link către comentariu

Intrebare pt pistolarul "pistolaru": Si eu ma gandesc sa-mi iau huse de la dealer si vreau sa te intreb daca husele respective au si "material" pt acoperirea cotierei? Sau mai simplu: ti-ai "imbracat" si cotiera? Si inca ceva: modelul si culoarea ti le-ai ales dintr-un catalog sau pur si simplu le-ai luat de pe stoc? Eu am tepiterie crem si vreau sa stiu, in cazul in care ai aruncat vreun ochi pe un astfel de catalog, daca ai vazut si huse crem. Mersi.

Modelul si culoarea le-am ales eu (am ales modelul de la elegance )

au fost facute pe comannda (2 sapt timpul de asteptare ) si ei iti vor face face husele exact pe modelul pe care il deti

Link către comentariu

• 2 weeks later...

in craiova a luat cineva huse? sau in Bucuresti? ma gandeam la ceva mai ieftine ca la 600 ron e deja foarte mult. prefer sa arunc husele cand se murdaresc decat sa le spal, de asta ma gandeam la ceva mai ieftin dar care sa se potriveasca!

Link către comentariu

Am dat de o firma care face huse auto si huse scaune pentru mai multe tipuri de masini printre care si skoda.

Site-ul firmei : www.carcover.ro

Husa exterioara pt. Octi 2 este vreo 300 ron (tva incl); iar husele de scaune pt ea sunt in functie de material, intre 1000 si 1800 roni (exagerat de mult).

Cica husele sar produce in UE la fabrica care face tapiterii pentru Skode.

Link către comentariu

astia sunt exagerat de scumpe.pai cu banii aia tapitez scaunele!

Link către comentariu

Asa ma gandeam si eu. Nu stiam cum sa inchid telefonul cand m-a sunat agentul, dupa ce mia zis pretu.( am albit instantaneu :D )

Mai e o firma in Otopeni care face pe comanda (iti ia matrita dupa scaune) si lucreaza foarte bine am vazut huse facute de iei.

Link către comentariu

Eu nu prea inteleg de ce mai dati banii pe huse.

le lasati pana se murdaresc si apoi faceti o spalare de tapiterie.

pe mine la espero m-a costat in vara 50 lei si dupa ce au terminat ziceai ca e tapiteria noua (tapiteria originala din 1997).

Link către comentariu

Sorine eu am 2 binladeni care fac o mizerieee..... mama mama

Link către comentariu

...mai e o firma care face la comanda (si cu materialul clientului) in zona Timpuri Noi!!

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut.

Ieri mi-am pus huse din imita

Link către comentariu

Eu mi-am luat huse pe culoarea tapiteriei, (crem) din material ce imita pielea si sunt foarte multumit. Se intretine foarte usor, materialul este foarte rezistent. De confort ce sa mai zic... Dezavantajul este ca nu are decat pentru 4 tetiere, iar cea de-a 3-a spate am cautat material asemanator si am facut-o si nu este prevazuta pentru cotiera spate. Din Ploiesti am luat-o din vest si m-a dus la 200 RON. Nota 10 la estetica. Sunt foarte multumit! :( Acum ca am mai vazut mesaje legate de tavita de protectie din plastic pentru portbagaj, este foarte buna si se potriveste 97% este cea de Logan. Bine, asta in cazul in care nu gasiti de Octavia 2, iar presurile de interior va sfatuiesc sa le luati originale. Sunt in jur de 100 RON.

Link către comentariu

Salut.

Ieri mi-am pus huse din imita

Link către comentariu

Huse Poloneze luate din Vitan cu 190 Ron. Sunt speciale de O2, cu (zic ei) cusatura speciala mai slaba pt airbag lateral, cu gaura pt reglaj lombar scaun, material f. bun. Montajul a durat ceva - in jur de vreo 3 ore - dar e OK. Stau rezonabil pe scaune - se vede ca sunt huse dar nu fac cute si materialul e gros si pare chiar OK.

Dezavantaje:

1. Nu aveau gauri pt tetiere... se fac in regie proprie

2. Pachetul pe care l-am luat nu avea cleme de prindere

3. Eternele elastice pe spate... le urasc. De-ar veni cu o idee mai buna.

In rest, textura materialului seamana f bine cu cel de fabrica.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!