Jump to content

Golf Alltrack 1.8 TSI

CristiALF

Postare recomandată

Pai asa spune, credeam ca ai studiat piata foarte bine si ai dat de o oferta imbatabila

Scuze

Link către comentariu
On 1/25/2026 at 10:43 PM, CristiALF said:

Nu am, pretul asta (e aproximativ) l-am obtinut de la var-miu.

Nu e problema, spusesem ceva si mai inainte.

Link către comentariu

Numai ca n am inteles ca varul se ocupa de piese auto

Greseala mea

Link către comentariu
  • 3 months later...

Am ajuns la 136k Km si am facut o noua revizie: schimb ulei (am revenit la Mobil 1 ESP) si schimb bujii. 
Este prima data cand o patesc cu bujiile: dupa ce am plecat, cum am intrat pe Autostrada, cand acceleram imi dadea in nas de ziceai ca lovesc un zid. Am revenit la garaj, mers asa lin, domol..si dupa niste teste concluzia a fost cea pe care am intuit-o de la inceput: bujii noi proaste! Au fost inlocuite cu alt set si problema rezolvata..
Saptamana trecuta la un drum spre pe A3 am luat o piatra in parbriz (avea saracul vreo 2 ani, era nou..) si nicio sansa de reparatie. Asa ca ieri, am schimbat si parbrizul cu unul Saint Gobain. De data asta n-am mai mers la reprezentanta sa ma coste 4-5000 lei :)), exista servicii muuult mai bune la botul calului si super bine la pret. Sunt super multumit de interactiunea avuta, lucrare de calitate (nu ca cea facuta in reprezentanta, s-a crucit si echipa cand a vazut ce lucrare au facut aia data trecuta..).
Intre timp am trecut si eu (in sfarsit!) la rotile de vara, s-a terminat cu consumul "mic", am revenit la "+1L la 100 Km" :) 
Zilele urmatoare iar am niste drumuri de facut, am iarasi parbriz nou, am pus si stergatoare noi :D 

WhatsApp Image 2026-05-20 at 08.33.11.jpeg

WhatsApp Image 2026-05-20 at 08.33.11 (1).jpeg

WhatsApp Image 2026-05-20 at 08.33.12.jpeg

WhatsApp Image 2026-05-20 at 08.33.12 (1).jpeg

Link către comentariu

Unde ai schimbat parbrizul? Al meu costa 5500 doar piesa, tot Saint Gobain (cu incalzire), am zis sa evit reprezentanta si m-am dus la Pilkington, care sunt dezastru.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   2 membri

• Bismark
    • cascadoru
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!