Jump to content

Golf Alltrack 1.8 TSI

CristiALF

Postare recomandată

foarte buna abordarea cu producatorul alternativ. La dinozaur a cedat senzorul de presiune diferentiala de la DPF, pe masina si OE bosch, insa a mers si este perfect in parametri de luni de zile un Delphi, la fix jumatate de pret. Accesul, la fel, challenging :D

Modificat de mad_kat
Link către comentariu

Da, evident. Mai ramane doar aspectul legat de cat va rezista vs unul OE. In terorie, nu ar trebui sa fie diferente, dar cum in multe alte cazuri realitatea arata ca unele piese OE rezista mult mai bine, se poate sa avem surprize..

Modificat de CristiALF
Link către comentariu

Mi-a picat oglinda pe jos 🤭

Stie cineva cu ce se poate lipi la loc pe suportul ei? 🤔

IMG_4993.jpeg

Link către comentariu

Adeziv de parbriz. Eu cand am patit asa ceva am trecut pe la un centru de schimbat parbrize si mi-au pus cateva puncte subtiri de adeziv pe spatele oglinzii

Link către comentariu

Merci. Sunt plecat din Bucuresti, asa ca am luat un Poxipol si pare “perfect” 😄, vad eu cum rezista in timp..🥶

Link către comentariu

Am lipit cu superglue la Polo, tot asa cazuse. A tinut fara probleme, e usoara.

Link către comentariu

Salut, faci cumva "abuz" de functia pentru dezaburirea oglinzii? din ce am citit, asta ar fi cazua care duce la dezlipirea ei.

Link către comentariu
1 hour ago, DB86CLP said:

Salut, faci cumva "abuz" de functia pentru dezaburirea oglinzii? din ce am citit, asta ar fi cazua care duce la dezlipirea ei.

Cauza este solutia folosita de fabrica. Eu am rezolvat cand am avut problema asta cu mastic de parbriz. 

Identifici cand urmeaza sa se intample prin faptul ca vizibil sticla vibreaza mai mult decat e cazul cand esti în mișcare sau asculti muzica mai tare.

Link către comentariu

Trebuia sa iti cada injectoarele, dar ti-a cazut oglinda. S-a incurcat masina. Nici nu am stiut ca sunt lipite, credeam ca sunt tot cu cleme.

Link către comentariu

🤣 Sa stii! 
Norocul meu ca mi-a cazut in curte cand am miscat masina 30 cm, ca daca o pierdeam pe drum pe undeva..🫡

Link către comentariu

A mea a inceput sa fluture pe autostrada la Boita la intrare pe Valea Oltului in drum spre casa , am mers ca melcul numai cu ochii in oglinda 

Acasa le-am aranjat pe ambele , nu am stiut ca se poate intampla asa ceva 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!