Jump to content

Conectare smartphone bluetooth Passat B6


bogdan_cza
 Share

Postare recomandată

Salutare, recent am achizitionat un Passat B6 si vreau sa ma conectez cu smartphone-ul (iPhone) la radio-ul masinii (RNS 300) pentru muzica si eventual apeluri, fie bluetooth, fie cu un jack. Masina este dotata cu un car kit pentru Nokia 3109c/3110c pe care scrie ceva de activarea bluetooth-ului din telefon, de unde reiese ca intr-un fel sau altul acesta se conecteaza prin bluetooth. Sub scaunul din dreapta am gasit un modul pe care scrie Nokia, avand codul 3C0 035 729 E. As vrea sa stiu de  ce am nevoie pentru a ma conecta la masina, am vazut cateva video-uri cu un modul bluetooth care se conecteaza pe mufa magaziei de cd-uri. Am citit prin posturile legate de acest subiect, insa nu am gasit nimic de folos. Ma gandesc ca se poate face ceva cu car kit-ul din prezent. Mersi anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Trebuie schimbat modulul bluetooth.Cel cu 729 E,este un model mai vechi care face probleme cu conectarea prin bluetooth cu un telefon.Vorbesc din proprie experienta,singura soluție schimbarea modulului cu un de generație mai nouă,de preferință cu terminația 730 C,in sus.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!