Jump to content

Metrotehnica Bucuresti


alex
 Share

Postare recomandată

Oricum, fara scandal nu o sa plec de acolo, indiferent ca-mi vopsesc bara sau nu. In orice caz, Propun ca membrii vwforum sa se uneasca si sa devenim o forta, nu doar 10.000 de membri, fiecare pentru el. Sa se simta ca atunci cand unul din noi are probleme sar ceilalti in ajutorul lui, cand un service nu e asa de ok sa nu mai mearga nimeni la el, etc. Pana la urma, avem si drepturi, nu doar obligatii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cristi, tu ai dreptate si eu, unul, sunt perfect de acord cu tine si te-as sustine din toate punctele de vedere. Dar, din pacate, punerea in practica a acestei idei este mai dificila. Si asta pentru ca nu cred (cel putin eu nu am auzit) sa existe service auto cu care unul sau altul dintre membrii forumului sa nu fi avut probleme sau nemultumiri. Bineinteles, in proportii diferite, dar, totusi... Ar insemna sa nu mai mergem deloc la service.

Si suntem peste 11.000 de membri :P , iar numarul este in crestere, deci am putea reprezenta ceva, dar ar trebui, vorba ta, sa nu fie fiecare pentru el ci sa fim mult mai uniti.

Modificat de alxrro
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

asa am patit si eu la metrotehnica. la prima intalnire cristi sa-ti arat unde s-a exfoliat la mine lacul ala... De atunci am renuntat la ei din pacate, cu toate ca-l stiu pe d-l ganea de cand era sef service la RODACHIM sau cum ii zicea.

Din pacate n-am intalnit vopsitorie cum trebuie in tara asta a lu` papura voda. Pana acum sunt multumit de Lasting Service, nu se vad probleme la vopsea dar sa mai treaca timpul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din punctul vostru de vedere cine are dreptate?

Bara mea e vopsita acum exact un an, in iulie 2006. De atunci normal, au aparut unele mici zgarieturi la colturi, din cauza unora care nu stiu sa parcheze masina. Pe langa asta, exista 7 sau 8 locuri in care a inceput sa se exfolieze lacul, unul din locuri are vreo 2 cm lungime. E normal ca ei sa-mi vopseasca doar punctele unde s-a exfoliat lacul, din cauza ca am si zgarieturile alea?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pana la urma stie cineva unde rezolva Metrotehnica partea de vopsitorie? La telefon ei zic ca au tot ce trebuie acolo.

Nu mi-ar conveni sa plece careva din service cu masina mea sa o duca in alta parte...mi se pare foarte aiurea. Si asa nu imi place sa las masina sa lucreze altii la ea dar nu am ce face in acest caz.

Eu am lasat-o acum 2 saptamani acolo pentru niste retursuri la vopsea si de inlocuit 2 geamuri laterale.

Cand am ridicat-o avea in bord doar 5 km in plus.

Banuiesc ca a fost un test de drum si ca vopsitoria a fost facuta acolo (sincer, n-am intrebat lucrul asta)

Si apropo, a iesit bine vopseaua :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din punctul vostru de vedere cine are dreptate?

Evident ca tu ai perfecta dreptate, nu despre asta era vorba, e clar din acest punct de vedere.

Vorbeam de ideea pe care ai avut-o, de a actiona ca o adevarata comunitate si de a sanctiona service-urile unde membrii forumului au avut probleme prin nesolicitarea acestora in viitor. Dar, asa cum spuneam, e o idee foarte buna, dupa parerea mea, dar cam greu de pus in practica, pentru ca la cum sunt service-urile la noi ar insemna sa nu te mai duci la nici unul. Si, in plus, cei care au masinile in garantie si trebuie sa se duca la service-uri autorizate VAG sunt si mai limitati din acest punct de vedere.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am masina in garantie, si in Bucuresti, in afara de Metrotehnica mai exista Alto Syncro, PBA si PBV2, la fel si pentru celelalte masini din grup exista mai multe variante. Si in definitiv, pentru caroserie nu cred am nevoie de garantia lor, atata vreme cat nu are nici o valoare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pana la urma mi s-a propus urmatoarea solutie: mi se va revopsi bara complet, pe cheltuiala lor, cu conditia sa aduc autorizatie de reparare eliberata de politie, pentru zgarieturile de pe bara. Mi se pare o solutie ok, dar ma tem ca e din cauza postului meu de mai sus, sunt aproape sigur ca cineva de acolo a citit ce am scris eu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de citit citesc si ei te asigur. iar daca vreodata cineva va avea o initiativa in a boicota un service unde isi bat joc de clienti, count me in. Si trebuie facute astfel de actiuni pentru ca nu se mai poate asa, bataie de joc peste tot ? ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Acum un an si mi-am facut niste reparatii dupa accident la onor Metrotehnica. Am fost relativ multumit de calitatea lucra(tu)rii; veti vedea de ce paranteza!

Astazi am ajuns in alt service...am reusit sa lovesc bara din plastic din fata; mergand in coloana, dupa ce aceata s-a oprit, la pornire, fiind atent in dreapta sa nu agat cu oglinda o masina parcata jumatate pe strada, am observat cu intarziere oprirea coloanei! politie ->PV-> amenda pentru nerespectarea distantei->constatare->inlocuire bara -> azi in service(conform programarii).

Dupa ce a vazut masina consilierul de service mi-a spus ca o vor desface si ma va contacta...astfel am aflat ca lucrarea facuta acum un an a fost ca sa zic asa, de fatada! Pe din afara totul arata OK, dar desfacand bara au descoperit ca "fata masinii trebuie centrata". Pentru ca totu l sa arate OK pe din-afara au mai dat cate va gauri in plus pentru suruburi sau chiar au adaugat suruburi.In fine, nu ma pricep la mecanica/tinichigerie dar cred ca ca pozele va vor lamuri mai bine!

post-5679-1189603944_thumb.jpg

post-5679-1189603981_thumb.jpg

post-5679-1189603987_thumb.jpg

post-5679-1189604014_thumb.jpg

post-5679-1189604105_thumb.jpg

post-5679-1189604128_thumb.jpg

Modificat de maistru
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

...Roadrunner...

Se pare ca si cei de la Metrotehnica s-au "romanizat". Acum un an, doi... erau civilizati si chiar era un service de incredere. Acum... s-a ales praful, de la atitudinea fata de client pina la modul de lucru.

Pacat...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da....nu am apelat la ei pe partea de mecanica dar se para ca la tinichigerie sunt sub orice critica...mai ales daca nu este facuta la ei in service!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu inca am gustul amar si pierdere de ulei de la ultima revizie din vara anului trecut de la Metrotehnica ...

Nu stiam eu de ce la un moment dat cand aveam masina pe elevator, mecanicul si-a chemat un coleg sa vada ce e acolo la motor ... si sa umble putin ca de .. nu aveau ce face si nu stiau ce e chaestia aia. Si acolo era senzorul montat tot la ei de temperatura ulei. Senzor ce e montat pe o tija cu doua piulite cu sens invers de insurubare, la care respectivii au umblat sa vada ce e, au slabit ceva pe acolo si de atunci imi picura de acolo ulei si imi mai ia ceasul de temperatura razna.

Si nici sa mai fac drumul pana la ei inca o data, ca de data asta poate imi lasa masina in trei prezoane :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

O bila neagra si de la mine pt Metrotehnica care m-au tinut in stand-by peste 2 saptamani pentru o dauna si apoi mi-au zis ca nu stiu ce piesa sa-mi comande, sa ma duc in alta parte.

Adevarul e ca eu am Octavia 2 tdi si am bara fata de Octavia RS (pusa la Brady), bara pe care vroiam sa o pastrez si dupa un usor accident. Neputand comanda piesele exacte conform seriei sasiului, dl Cristi de la Metrotehnica a fost pus in fata une alegeri dificil de facut - erau 4 variante de bara RS posibile : cu spalator faruri, cu senzori de parcare, cu spalator si senzori si in final fara nimic. Cum eu am fost sarac, aveam fara nimic.

Domnul Cristi a fost foarte saritor si mi-a aratat ca sunt 4 variante (nu le-a enumerat evident) si si-a exprimat parerea de rau ca nu stie ce sa aleaga din cele 4. Eu stiam ca poate sa aleaga pentru ca un baiat mult mai orientat spre rezolvarea problemelor imi gasise piesele de prima oara de cand venisem la constatare cu masina.

Pentru mine a fost clar ca domnul Cristi este mult prea comod ca sa faca un mic efort si o mica variatie in viata lui de comandator de piese de Seat si sa comande o bara de RS cu prinderi si ce mai e pe acolo. De asemenea domnul Cristi il tinea pe NU in brate de cand am venit prima oara la constatare, incercand sa ma convinga ca din momentul ce mi-am montat prima bara de RS pe masina am pierdut garantia. Chiar daca ar fi fost adevarat, ce treaba avea garantia cu CASCO-ul?

Deci o bila neagra pt relatia cu clientii Metrotehnica si pt atitudinea d-lui Cristi care nu a vrut sa aduca in firma banii mei de la asigurare. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

.....si toate astea desi pe site se lauda ca sunt autorizati pentru toata gama VAG! Parerea mea: incearca la PBA sau Brady.....

...si apropo de banii de asigurare: Multumeste lui Dumnezeu pentru ca nu ai facut reparatia la ei! ....si mie mi-au luat bani pe asigurare si au facut o lucrare de mantuiala..........asa ca poti spune ca sunt si f...... si cu banii luati! :lol:

Modificat de maistru
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Legat de acest service am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva care a trecut printr-o problema asemanatoare cu a mea...o sa fiu cat se poate de succint...

Povestea incepe pe 16 Dec 2007 pe la 4 dupa-amiaza, cand a dat prima zapada in Buc. si deoarece n-aveam anvelope de iarna (my bad) am patinat la un semafor si am intrat in masina din fata. Pagube la mine: grila proiector dreapta sparta, bara fata dreapta zgariata si sarita din suport, far dreapta crapat. Nimic grav dar trebuie schimbate. Ajung pe 17 Dec 2007 dimineata la Metrotehnica (in prealabil am rezolvat toata hartzogaria cu politia si CASCO) si dat fiind ca se apropiau sarbatorile mi se spune ca o sa faca o comanda pe 2008 si ca in 4-5 zile lucratoare sosesc piesele... am zi ok, daca nu se poate mai devreme ce sa fac, astept... pe 11 Jan 2008 sun sa intreb care-i situatia si mi se spune ca pe 9 Jan 2008 a fost facuta comanda si ca in 4-5 zile lucratoare ar trebui sa ajunga piesele... Astazi 21 jan 2008 am sunat din nou si mi s-a spus ca tot n-au sosit piesele dar ca o sa ma sune imediat cum ajung ca ei "nu stau cu piesele in magazie" ...

E normal fratilor sa dureze asa mult?!?! inteleg ca a fost vacanta de iarna, dar am impresia ca sunt mintit pe fata ("luat de fraier") si incep sa-mi pierd rabdarea...

PS: am ales sa-mi repar masina la ei pt ca de la ei am cumparat-o si au si decontare directa cu Generali unde am CASCO...

Modificat de laoo
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sigur au uitat sa iti comande piesele. Cel mai bine e sa treci pe acolo si sa le ceri o data exacta, dupa care sa ii bati la cap.

Modificat de Joney
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Si-a montat cineva suspensii sport la metrotehnica?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Legat de Metrotehnica nu am de ce sa ma plang . Am avut o problema Golf V (am fost agatat de un camion de la usa dreapta spate pana la bara spate inclusiv). Asigurare la ARDAF asa ca am avut de ales si cum ei imi erau cel mai aproape i-am vizitat .Mi-au spus ca va dura in jur de 1,5 saptamani pana imi vine piesa si ca ma suna sa vin sa las masina.Am fost sunat si miercuri am dus masina si miercurea urmatoare am fost sunat sa vin s-o ridic intrucat ARDAF a aprobat plata . Masina era gata de luni.

Azi am fost sa vad masina si a iesit super bine . Singura plangere este ca din tot ce aveam in masina lipseste ceva ( de romanul nu se poate abtine) o cheie de 13 . In rest totul la locul lui .

Am auzit si lucruri proaste despre acest om Ganea , Sef de service din cate stiu ,dar in ceea ce ma priveste nimic nu mi-a promis care nu s-a intamplat . Plus ca nu mi-a fost lasat de inteles ca ar trebui sa sar cu bani pentru o rezolvare mai rapida sau orice altceva , cum se poarta pe la noi .

Pot spune ca sant multumit si daca mai am ceva de rezolvat sigur am sa mai apelez la ei , in speranta ca vor fi la fel.

Nu pot spune nimic de preturile practicate intrucat am facut reparatia pe asigurarea celui vinovat .

Poate in viitor vor avea un loc mai mare pt service intrucat cel de acum pare foarte mic . 4 rampe daca nu ma insel si o parcare care e plina mereu nu mai mare de 10 masini .Restul de parcare fiind ocupata cu masini care se vand .

Modificat de razy
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Salut

Tocmai am venit de la Metrotehnica pentru revizie 150k km golf IV.

In general multumit. Numai ca estimarea pentru schimbat bucse era initial de 400 RON si in final a fost 650 RON ceea ce nu mi-a placut.

Aveti aici si preturile:

revizie 150k 203

inlocuit lichid frana 54

test frana 54

inlocuit antigel 85

materiale mici 48

antigel 31

filtru aer 85

filtru polen 44

filtru ulei 25

filtru benzina 39

bec h7 47

colier inox 6

lichid frana 56

mobil 1 esp 4l ulei 252

bucsa bascula mare 99

bucsa bascula mica 99

degripant 14

d/m bascule 140

inlocuit bucse bascule 85

reglat geometrie 214

total 1680RON

Numai bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Revizie 10000 KM la masina din semnatura:

Manopera revizie 203

4L Mobil1 5w40 S 257

Filtru aer 73

Filtru ulei 32

Filtru motorina 85

Filtru polen 40

Completare freon 54

Solutie parbriz 12

Spray silicon 9

Total revizie 765 RON

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Salut

Mie mi-a crapat cutia de viteze la masina din semnatura, nu mai intra in a 3-a. Am 1 luna de cand am cumparat-o si 3000 de km. La metrotehnica au spus ca se inlocuieste sincronul si inca o piesa, din cutia de viteze, dar eu vreau sa imi inlocuiasca toata cutia. Au spus ca sunt uzate astea doua piese, dar nu se poate asa ceva, pentru ca nu se uzeaza in o luna, este defect de fabricatie, si vreau toata cutia schimbata, daca nu chiar masina. Cine stie ce vicii de fabricatie mai ascunde.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Prima experienta a fost in 2006 cand Ibiza avea cateva luni. Prietena mea a lovit de un stalp mic usa din stanga. Dus masina la vopsit, dupa 2 zile cand am revenit, portiera avea alta nuanta. Si-au cerut scuze, au revopsit-o in nuanta corecta si au oferit si un polish bonus.

A doua experienta, lunile trecute cand am hotarat sa reparam pe CASCO zgarieturile adunate prin Bucurestiul nostru "drag". Asadar, aveam de revopsit capota, partea inferioara a celor 2 portiere dreapta, spoiler spate. Am vorbit cu dl. Ganea si i-am spus s-o tina cat trebuie, dar sa nu se mai repete istoria. Am fost asigurat de acest lucru. Dupa 4 zile surpriza: dupa ce ca nu era in nuanta potrivita, portierele mai erau si in pete. Da, in pete pt ca dadusera un singur strat de vopsea si se vedea chitul. Pt ca aveam nevoie de masina am revenit dupa o saptamana si am lasat-o pt rectificare. Mie mi se pare ca nu s-a rezolvat, ca spoilerul este alta nuanta, dar poate sunt eu paranoic. Cert este ca nu am revenit si a treia oara.

Ulterior am observat ca nu au izolat bine aripa fata cand au pregatit capota de vopsire, asa ca masina prezinta usoare zgarieturi la imbinarea dintre cele 2 elemente. Mai nou au inceput sa mi se dezlipeasca si bandourile de pe portiere. Nu stiu daca sa le imput lor, dar o sa merg sa-mi iau banda dublu adeziva si rezolv singur.

In rest, numai "de bine" despre Metrotehnica :icon_thumright:

Modificat de Clodius
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si am mai uitat ceva, aveam o carpa din-aceea de microfibre, cumparata de la cei care vand solutia de "spalare uscata". Nu conteaza cat a costat, dar o foloseam cand stergeam masina, si a disparut pt ca m-am increzut in ei sa las totul in masina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stai calm ca nu iti inlocuieste nimeni toata cutia. Nu se face asa ceva. Exista la orice masinarie probleme care apar intr-o perioada foarte scurta de exploatare, probleme care odata rezolvate nu mai apar. Este posibil ca piesa respectiva sa fi avut un defect de fabricatie sau de material care sa nu fi fost descoperit si care s-a manifestat ulterior.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!