Jump to content

Golf 6 - Fluctuatii la relanti

jimmyy
 Share

Postare recomandată

Pentru ca alaltaieri problema revenise, am mers cu ea fix la cel ce a aranjat-o inainte sa o cumpar eu.Concluzia lui a fost ca bateria slaba a corupt ceasurile, si a facut un update de soft la ele.Am o intrebare care ma tot macina, se poate face acest update fara sa fie date ceasurile jos de pe masina?Am vazut ca doar borna minus a fost scoasa de la baterie, am lasat semne.A putut sa faca update doar cu borna scoasa, si cu ele montate pe masina, adica prin mufa obd2?Practic eu am bateria slaba din cauza consumatorilor ascunsi, si ar trebui in mod normal sa se corupa iarasi?Eu trebuie sa plec din tara urgent, tot la el trebui sa o rezolv si pe asta.Sta teoria asta in picioare, precum bateria slaba poate corupe ceasurile de bord, si fix doar in ralanti sa fie probleme?Acum sta normal, turatia coincide de pe G28 cu ce este in ceasuri, a dat garantie ca nu o sa mai revina problema.

Omul care o ducea la targ a spus ca a avut urcat ralanti, ca sa nu se mai auda volant cum bate.El clar ceva a facut acolo, doar el stie ce, si acum a readus la starea initiala.Mare atentie la targurile auto romanesti si ''prieteni''.Aveam 3 prieteni mari si lati, acum am ramas doar cu unul.

Modificat de sdR+
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ceasurile nu pot face probleme, gen sa afecteze ele relantiul.

În alta ordine de idei, da....faci update la ceasuri via OBD.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!