voinea Posted March 5 On 2/1/2018 at 3:57 PM, Ice_2k said: Hai cu primavara Ce norocos esti ca ai 4S-uri. Cati km ai pana acum cu ele ? Eu trebuie sa cumpar 2 x 245/35ZR19 pe fata si 2 x 265/35ZR19 pentru spate. Sau 275/35ZR19 spate. Din pacate 4S nu am gasit in decembrie cand cautam sa se fabrice la aceste marimi. Pot PSS as prefera 4Suri. Incep primavara cu conti si prin aprilie sau cel tarziu mai incerc sa comand. Share this post Link to post
Ice_2k Posted March 31 (edited) “If you don’t look back at your car after you park it... you bought the wrong car” Edited March 31 by Ice_2k 9 9 Share this post Link to post
Ice_2k Posted July 8 (edited) In weekend am trecut pe langa un prieten vechi si n-am rezistat sa nu ma duc dupa el sa-l trag pe dreapta (in mod ironic, soferul era politist ) Edited July 8 by Ice_2k 4 5 Share this post Link to post
snipe Posted September 3 Le-ai montat? Sunt compatibile si cu HBA? M-ai facut curios si am vazut pe site-ul lor ca nu ar fi ... Share this post Link to post
Ice_2k Posted September 3 tocmai am montat-o acum cateva ore, n-am apucat sa ma joc mai deloc cu ea ca a durat mai mult decat ma asteptam montajul (3h) si am fost f pe fuga ulterior. Revin cu impresii in 1-2 zile. Dar da, singurul feature cu care nu sunt compatibile este HBA pentru ca are senzor chiar acolo in bot unde vine lentila. Share this post Link to post
Ice_2k Posted September 6 (edited) In concluzie, camera e destul de ok. Se vede bine si-n fata si-n spate, integrarea e cat de subtila se poate, imaginea e ok si ziua si noaptea. Va las cu niste poze ale camerei si cu o faza amuzanta surprinsa chiar in prima zi P.S. imaginile sunt mult downsized ca sa le accepte forumul Edited September 6 by Ice_2k 2 1 Share this post Link to post
mik15 Posted September 6 super misto rezolutia si unghiul, cum l-ai surprins pe om luandu-si o tranta cu bicicleta Share this post Link to post
ska Posted September 6 Cat a costat? E universala, sau e doar pentru o anumita marca/model? Share this post Link to post
Ice_2k Posted September 6 500 camerele fata/spate si 150 montajul. Asta a mea e dedicata pentru Audi dar au cam pt orice marca din ce-am vazut. http://www.bluelens.ro/p/bluelens-custom-dual-audi 1 Share this post Link to post
Ice_2k Posted October 9 Probabil ultimele poze inainte de bocancii de iarna... 6 11 Share this post Link to post
voinea Posted October 10 astea sunt foto frumoase de folosit intr-un anunt de vanzare Share this post Link to post
Ice_2k Posted October 11 nu ma bate gandu' asta inca O sa fie o masina tare greu de inlocuit.... 2 3 Share this post Link to post
Ice_2k Posted October 16 intamplare haioasa aseara... ma duceam acasa, dau sa intru pe strada mea cand trece prin spatele meu un S4 B8. Se opreste in spatele meu si incepe sa tureze masina. Il vad, ii dau si eu doua talpi, da omul avarii si pleaca 4 5 Share this post Link to post
Doomy Posted October 17 Am lesinat de ras cand am auzit povestea de mai sus si exact la asta m-am gandit 2 Share this post Link to post
Ice_2k Posted October 18 (edited) nu sunt inca 100% sigur. Ori a fost un fel de "salut", ori a fost "ia sa vad, esti un TDI cu badge de S?" On 10/17/2019 at 9:17 AM, Doomy said: Am lesinat de ras cand am auzit povestea de mai sus si exact la asta m-am gandit Edited October 18 by Ice_2k 2 Share this post Link to post