Jump to content

Audi S5 B8.5


Ice_2k

Postare recomandată

  • 2 weeks later...

Azi am folosit pt prima oara pe buna dreptate webasto-ul and I love it :wub: L-am lasat doar 10 minute (cred ca trebuie ceva mai mult ca sa faca cald bine in masina) si, in afara de interiorul cald, am pornit motorul si surpriza, direct 700rpm in loc de turatia obisnuita de pornire la rece de 1200-1300rpm. Nu eram convins daca incalzeste si motorul sau nu dar m-am lamurit acum, mi se pare super tare chestia asta mai ales pt temperaturile mult sub 0, gata cu zgomotul de "rontait piulite" cand pornesti motorul la -20gr :)) 

Link către comentariu

Sunt curios daca incalzind apa din motor se incalzeste suficient si uleiul? Ca la pornirea la rece, uleiul e problema. Nu am avut Webasto niciodata, dar o consider o dotare de top. :icon_thumleft:

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Nush ce sa zic de ulei, nu prea cred ca da drumul la pompa ca sa-l plimbe prin motor dar voi verifica cu vag-com cu prima ocazie :)

Link către comentariu

Chiar daca nu da drumul la pompa, tot ar trebui sa se incalzeasca. Daca ajunge la 30-40 grade C deja nu se mai poate numi pornire la rece.

Poti sa verifici ce temperatura iti arata la ulei imediat dupa pornire.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Asta am si facut, stergea ca un c*r mizeria aia, am folosit o microfibra luata din carrefour :))

Link către comentariu

Multumesc pentru sugestii, o sa incerc un prosop d-ala :)

@Muale Nu stiu ce sa zic, n-am mai incercat si alte solutii dar asta a mers destul de ok ieri, a curatat bine pielea si nu a ramas unsuroasa, am putut da fara probleme inclusiv pe volan.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 1 month later...

N-am facut inca dar o sa fac azi/maine :) In alta ordine de idei, am fost azi la Winter Fun Track Day la Academia Titi Aur. Mixed feelings dupa sesiune. Pe zonele de zapada, masina se comporta absolut impecabil, previzibila, derapaj controlat foarte usor de mentinut etc. Din pacate insa, peste 75% din traseu era cu gheata, se vedea efectiv gheata sub zapada in cea mai mare parte a curbelor. Iar in curbele alea cu gheata... ciuciu. Volanul era de decor, masina tot inainte mergea orice-i faceai :)) Sunt curios daca o accelerare puternica in momentul ala ar fi putut arunca fundul in afara dar din cauza faptului ca erau ziduri de cauciucuri pe marginea pistei nu mi-a venit sa fac o miscare asa agresiva pe gheata, daca arunca fundul prea tare, ma infigeam in plin in zidul de cauciucuri. E pacat ca in filmul de prezentare al evenimentului, marginea pistei era delimitata de zapada putin mai mare (25cm), lucru care mi-ar fi dat increderea necesara sa experimentez. Maybe next year :)

Link către comentariu

Am uitat sa mentionez ca mi-a rupt capul un Clio usurat, zbura masinuta aia. Pe accelerare si zonele de zapada nu, dar pe zonele de gheata pfffff, era in alta liga. Probabil greutatea literally dubla si inertia aferenta si-au spus cuvantul. 

Link către comentariu

La joaca :)

IMG_2501.PNG

 

 

 

... si apoi la odihna :P

FullSizeRender 4.jpg

 

Iar aici am impresia ca incearca sa comunice or smth :))

IMG_2502.PNG

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!