Jump to content

Probleme/Info Faruri

LuciangIII
 Share

Postare recomandată

Am achiziţionat un set de faruri cu look de G4. E necesară o modificare la instalaţia electrică a farurilor? Farurile de pe maşină sunt simple. Ce tip de bec se foloseşte la farurile cu 2 camere?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred ca nu e necesara o modificare a instalatiei(am aceleasi faruri dar nu am fost curios sa verific mufele).

Ai nevoie de becuri h7

Link către comentariu

La farurile originale de golf 3 cele cu 2 camere au h1 si cele cu o camera h4, la farurile look g4 e posibil sa fie becuri h7 dar nu sunt sigur.

Link către comentariu

Am achiziţionat un set de faruri cu look de G4. E necesară o modificare la instalaţia electrică a farurilor? Farurile de pe maşină sunt simple. Ce tip de bec se foloseşte la farurile cu 2 camere?

Eu am H7 + H7. Mufele de pe masina au potrivit fara alte adaptari/modificari (sunt Hella - poate conteaza si asta).

Link către comentariu

salut.intrebarea mea este ca faruri cu o singura camera au bec de pozitie T4W,asa-i?pentru ca vreau sau cumpar becuri cu led.mersi

Link către comentariu

Da asa este. doar cele cu camera dubla au w5w. Dar poti sa cumperi soclurile de w5w de la dezmembrari si le schimbi. Stiu multi baieti de le-am vandut leduri si au ales calea asta

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

Da in general toate au bec t4w. Am mai intalnit si exceptii care aveau bec W5W pe far cu o singura camera dar din 97'.

Cel mai bine il scoti pe cel actual afara si vezi exact.

Link către comentariu

poate desface farurile?pt.am dat jos farurile s pe unul cand tineam in mana am auzit ca bate,nu-i fixat ogilnda in interior.am uitat in far langa becurile s am vazut ca una dintre suportile cu car se poate regla oglinzile este rupt:(se poate face ceva? sau tre sa iau un alt far?stima

Link către comentariu

Poti sa desfaci farul si sa o lipesti cu ceva silicon, pana cand vei cumpara alt far

Link către comentariu

poate desface farurile?pt.am dat jos farurile s pe unul cand tineam in mana am auzit ca bate,nu-i fixat ogilnda in interior.am uitat in far langa becurile s am vazut ca una dintre suportile cu car se poate regla oglinzile este rupt:(se poate face ceva? sau tre sa iau un alt far?stima

Am avut exact aceeasi problema la ambele faruri. M-am dus la dezmembrari si am cautat un far spart si am luat suportii respectivi. Farul se desface cu un feon si apoi se lipeste cu silicon . Daca nu ma insel mai am un suport de oglinda intact daca te intereseaza trimite-mi PM.

Link către comentariu

am deschis farul s am vazut ca ambele sunt rupte.pe mic am putut sa-l lipesc dar pe cea mare n-am putut.tu ai pe mare sau pe mic?cat ar fi pretul?stima

Link către comentariu

am pus doua poze.in care s vede despre ce e vorba.

post-81695-0-95572600-1298225527_thumb.j

post-81695-0-75056800-1298225896_thumb.j

Link către comentariu

ok multumesc foarte mult s pana acum ai fost o mare ajutor;)

Link către comentariu

Oare se gasesc de cumparat noi? poate verifica cineva in etka?

Link către comentariu

am uitat si in magazine de piese,dar mi-au spus ca numai impreuna cu far se poate cumpara 150/bucata,tot asta mi-au spus si la dezmembrari.deocamdata am facut suporti din aluminium;))care se tin bine s sunt si sunt destul de elastici pt.motorase de regalare.mersi pt tot. :icon_thumright:

Link către comentariu

• 2 months later...

buna baietii, la masina preitenei am o problema,adica mai multe, dar toate pe timpul lor. Ea si-a cumparat masina cam de 1 an, si a avut o groaza de modoficari, inca de la jermani. una dintre ele, ar fi farurile de gti, cu 2 camere originale. Sunt absolut sigur, ca avea deaia cu 1 camera, pentru ca atunci cand se aprinde faza lunga, cea scurta se stinge. Acuma, vreau sa fac cumva, ca ambele sa ramana aprinse, atunci cand dau faza lunga, aveti vreo idee, ce si cum? Am gasit o schema, ultima din acest link , dar nu sunt sigur ca acesta e acel lucru. Stiu ca cel cu 1 camera are H4, care are faza lunga/scurta, si faza scurta se stinge cand se cupleaza cea lunga, si asa cumva s-a afacut impartirea si pe aici, dar sunt sigur ca se poate. Va rog sa ma ajutati :D

Foloseste functia Search inainte de a deschide topic nou.

Modificat de taz21
topic mutat
Link către comentariu

GVP in acest topic colegul GTI_85 a facut modificarea mentionata de tine.

Link către comentariu

salut, ms, dar nu s-a facut aceasta modificare, el doar a pus relee, ca becurile sa lumineze la intensitatea maxima, cert e ca era vorba de asa ceva, dar s-a trecut de la farul cu 2 camere la cel o camera, si de asta nu stiu sigur, dace e bun la mine....

Link către comentariu

Salut baieti , am si eu o problema cu farurile, eu am un golf 3 cu faruri cu o sg camera nu ca cele de gti, si de curand i-am pus bot de vento . Si de aici incepe problema...

1. farurile de vento nu stau aprinse decat pe pozitii ...

2. faza scurta merge decat pe partea soferului , iar bliturile merg pe ambele faruri , insa decat blitzurile, nu si faza lunga

3. atunci cand pun pozitiile , becul de pe partea dreapta parca e o lumanare, si cand se aprinde are cam cu 1-2 secunde intarziere ...

deci ? ce e de facut ?

Link către comentariu

Din cate stiu trebuie facute niste modificari la schema electrica a farurilor. Arunca un ochi AICI, poate lamuresti treaba chiar daca e vorba de faruri cu doua camere.

Link către comentariu

daca ai pus faruri de la vento, nu ai nici o treaba, ai schimbat si halogenele? vezi, daca pui de pe o parte pe alta, vezi pe la conexiuni, practit acelasi cablu iti intra in far ce aveai la golf.

deci pria data, schimba becul, daca nu, verifica conexiunile, chiar si in far, cand scoti capacul, daca nu, are o mufa neagra farul, pe care o scoti, si schimbi cu cel de pe farul de golf, cam atata, daca nici astea, dute la un electrician :P

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salutare are cineva un far gti spart de dreapta miar trebui si mie oglinda ms

pt ADAM daca ai far cu o singura camera te ajut eu cu suportii aia am eu un far spart

Link către comentariu

• v@sy changed the title to Probleme/Info Faruri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!