Jump to content

DEMONTARE REZERVOR COMBUSTIBIL


DANYS80
 Share

Postare recomandată

Salutare stimati colegi,

Va rog, daca se poate si aveti, dati-mi si mie ceva informatii in legatura cu etapele de demontare a rezervorului de combustibil pentru Passat B5.5, diesel, 1.9, berlina, 4 Motion.

Am sesizat ca, in momentul in care este plin-plin, curge pe undeva pe sus (inspre caroserie) si se prelinge pe fundul acestuia inspre partea dreapta a masinii. Suspectez un furtun imbatranit, colier slab...

Multumesc anticipat !

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu stie nimeni ???

Va roooog ! Am facut o pata in parcare de 1m diametru.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In State a fost chiar un recall pe tema asta. Volkswagen Passat Recall 08V156000

Vad ca e o problema destul de comuna la 4Motion. Ma mir ca inca n-a semnalat-o nimeni. Dar din ce am citit pe ici pe colo, e cam durere. Trebuie lasat jos si grupul cu planetarele si abia apoi demontat rezervorul.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

în urmă cu 10 ore, C o s m i n a scris:

Trebuie lasat jos si grupul cu planetarele si abia apoi demontat rezervorul.

Salut,

Cel mai nasol este ca trebuie sa dau jos tobe, cardan, punte ca sa ajung sa constat defectul si daca este sparta vreo conducta din aceea de plastic sau vreun furtun care se aprovizioneaza doar pe original in 3-5 zile, ma gandesc ca nimeni nu poate sa imi tina masina pe elevator atata timp.

Nasol...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E nasol in orice conditii. Dar nu ai alta solutie decat sa umbli cu rezervorul partial umplut sau vinzi masina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aceeasi problema o am si eu la golf 4. Am dat azi aparatoarea la o parte, am curatat, spalat bine locul sa vad pe unde curge, am bagat motorina full si a inceput sa curga. Se prelinge din partea de sus a rezervorului si curge continuu cam jumatate de litru, apoi se opreste. Ma gandeam sa nu fie de undeva de la intrarea pompei in rezervor. Ai gasit problema la tine?

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Baieti , daca vreti sa rezolvati treaba asta , nu aveti decat o singura solutie: demontati tot ce e de demontat pana observati locul pe unde curge.Alta solutie eu nu vad.

 

Modificat de terminatoru
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am desfacut toate capacele de vizitare din partea superioara(cele cu acces din masina) si pe acolo nu se vede nicio pierdere. De aceea suspectez vreun furtun, conducta sau poate este vreo supapa de aerisire ceva pe acolo. Nu stiu, inca nu am curaj sa  ma apuc de demontat mai ales ca trebuie sa ramana masina imobilizata pe elevator cateva zile. Am constatat ca pe la 3/4 nu mai curge asa ca momentan o sa merg doar cu maxim 3/4 din plin pana gasesc variante. Daca as gasi la SH toate componentele demontabile ale unui rezervor(mai putin pompe si sonde litrometrice), le-as cumpara si cand demontez, inlocuiesc ce am de inlocuit si gata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Probabil tot la un alt rezervor sh vei ajunge. Asa ca mai bine cauta unul, il testezi sa fie ok si cand ai timp, te apuci de inlocuit.

Oricum rezervoarele in general sunt ieftine ca nu se cauta.

Eu am unul, dar e de A3 quattro. Cred ca difera forma. Daca afli exact cum arata, eu ti-l pot poza pe asta si le comparam..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!