Jump to content

Dealer auto Galati


loging

Recommended Posts

Salut,

Deschid acest topic pentru a va ruga sa ma ajutati, cei care stiti, cu informatii despre acest dealer auto LEASING AUTOMOBILE GALATI, site-ul lor este leasingautomobile . RO

Am gasit la ei un autoturism pe care as dori sa il achizitionez si as vrea sa stiu daca sunt de incredere sau nu.

Multumesc frumos,

Link to post
Share on other sites

Eu sunt din Galati si stiu ca au foarte foarte multe masini. Nu am auzit pareri despre ei, probabil sunt ca toti ceilalti, niste samsari mai cizelati dar care ofera garantie si probabil si veridicitatea kilometrilor.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Nu stiu mai multe dar am vazut un Q5 alb infoliat cu reclama lor cum sarea bordurile mai ceva ca un pui de caprioara. A doua zi era din nou in parc, statea cuminte la vanzare.

Link to post
Share on other sites
Mihai.Nechifor

Nu sunt 100% sigur dar cred ca de la ei a luat o cunostinta un CC cu km de pe dsg resetati, cu 160k km in bord si bate volant la DSG de te trezeste din somn

Link to post
Share on other sites
  • 3 years later...

Cam asta gasesti despre ei pe net. Plus ca eu in urma unei recenzii facute pe pagina de facebook, au inceput cu jigniri, mi-au catat nr de telefon pe net, sunau ca disperatii, ma amenintau cu avocatul. Colaboratorii lor sunt postaci, deci nu recomand. Mai jos atasez dialogul unui reprezentant ce m-a contactat pe whatsapp si a inceput cu injurii si amenintari.

Leasingautomobile.ro – mare teapa, am fost pana la galati sa ma convinga baietii aia ca o masina care avea barele transversale de la motor sudate fara ca macar sa fi dat un poc cu flexul pe punctele de sudura, e foarte ok. Culmea e ca au incercat sa ma convinga ca nu ma pricep si dupa ce lea-am aratat cum ar trebui sa fie o sudura din fabrica la o masina identica din parcul lor. Trageti voi concluziile despre seriozitatea lor din faptul ca au vrut sa-mi vanda o masina despre care stiau ca a avut coliziune frontala….

Screenshot_20190924_203145_com.whatsapp.jpg

Link to post
Share on other sites

Eu nu inteleg - daca esti din Galati , cum adica ai fost pana la Galati ?

Si cine e din Arad ?

Si ce treaba au tiganii ?

etc ...

 

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...