Jump to content

Cu ce model VAG ( la fel de fiabil ) ti-ai inlocui B5-ul sau B5.5-ul?


Mishutz
 Share

Postare recomandată

Buna seara,

Dupa o discutie privata cu domnul Cosmin, incerc marea cu degetul.

Nu caut un versus clasic, nici polemici, nu comparam alegerile intre noi. Fiecare sa-si compare alegerea cu B5-ul sau B5.5-ul din dotare, cu plusuri si minusuri.

Ideea topicului este de a gasi un nou VAG, daca exista, la fel de fiabil ca si generatia in cauza. Aceste masini nu pot rezista la neafarsit si, la un moment dat, ne vom desparti de ele. Topicul se poate muta oriunde, dar raspunsul l-as vrea de la cei care au avut sau detin un B5 sau B5.5

Cu stima,

Mihai

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ma bag eu primul:langa b5.5 am condus si conduc b6,octavia III rs,si octavia tour!

si am mai condus si altele,da astea s principalele:)

 

concluzia e doar una,si cosmin o va confirma: intr un fel nimic nu se compara cu feelingul si ffedback ul pe care le transmite b5,5 ul.

pentru unii dintre noi e mai mult decat o masina,e o prelungire a soferului si a pasionatului de masini din noi!

cu grija si putin sentiment pot fi tinute in viata ani buni de aici incolo,pentru ca am convingerea ferma ca nici un model vag nu va re-transmite senzatia de a conduce a batranului b5.5...

 

concluzia:aveti grija de ele! :wub:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Hmm greu de spus eu chiar am cautat si am cautat mult si bine . Nu am gasit nimic care sa ma atraga sa renunt la b5 meu . Desi are problemele lui cosmetice si mecanice niciodata nu ma lasat in drum si nu ma facut de ras este una din putinele masini care te aduce acasa indiferen ce s ar intampla . Am venit cu radiatorul rupt in doua si fara apa cu baia de ulei sparta cu pierderi de ulei grave cu articulatia dreapta fata legata cu chingi de transport si cu planetara smulsa de langa cutie . sincer cred ca doar un incendiu sau un impact cu ceva foarte mare sau la viteza mare poate distruge aeasta masina . 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da... eu am si alte masini in familie, dar tot B5-ul e baza. In consecinta, nu va pleca niciodata de la mine.

Constructie relativ simpla, solida si usor de intretinut.

Nu e plin de gadget-uri, nu e super sport, dieselul nu e foarte silentios, nu e o aparitie fantastica, dar isi indeplineste perfect scopul pentru care a fost creat: sa te duca unde ai nevoie, in conditii decente de confort si fara batai de cap.

In concluzie... cei care le aveti, ingrijiti-le ca nu va vor dezamagi. Si nu visati la vreun inlocuitor la fel de fiabil, ca nu exista.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Credeam ca sunt singurul care ar tine-o pana cade :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu cred ca o sa fiu ultimul proprietar, dar mai dureaza pana la final pt ca nu rugineste, e fiabila si nu foarte greu de intretinut. Merge bine si consuma putin la performante decente. Cred ca cel putin la fel de buna este Audi, masina de la care a preluat platforma si care cred ca e chiar mai buna.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce A6 sau A4 ar concura la fiabilitate cu B5.5?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu detin b5,5 din 2005 ( fabricatie 2002) si pot spune ca are toata articulatia originala. Exceptie fac cele 2 capete de bara ( unul cazuze dar mecanicul a recomandat sa le schimb pe amandoua pentru a putea regla geometria).

Nu are rugina nu are probleme de anexe motor ( turbina, egr, injectoare etc). Are 225.000 km reali si as vrea sa mai stea mult la mine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!