Jump to content

2015 Cupra 280

saibot

Postare recomandată

Felicitari pentru achizitie si iti doresc sa dai FR-ul cu un pret bun astfel incat sa ramai cu asta!

Chiar e o masina de tinut, frumos configurata.

Spor la vanzarea FR-ului! :)

LE: nu am mers cu Cupra 5P, dar tind sa cred ca este mai fun to drive decat S3-ul actual, care mi-a placut la nebunie.

Modificat de Andrei AXN
Link către comentariu

LSD-ul de pe Cupra este acelasi cu cel de pe GTI PP? Chiar pare o masina impresionanta pt clasa ei...

Link către comentariu

Nici noul S3 nu cred ca e prea plictisitor, in special pe start :)).

Cred ca e acelasi blocant pe toata gama VAG dar e posibil sa fie diferente de setari.

Este diferenta mare la tractiune intre modurile normal si cupra. Pe normal la accelerari bruste mai intra TC, cateodata brutal dc pierde aderenta rau. Pe cupra clipeste becul in bord dar aderenta este mult mai buna.

Link către comentariu

Nu este plictisitor chiar deloc, trage foarte bine si are un tren de rulare superb. :d

Ma gandesc insa ca e mai hardcore Cupra, fiind FWD cu diferential mecanic, este mai usoara, etc.

Link către comentariu

Cupra nu e hardcore in general, numai ca poate sa devina dc se apasa butonul potrivit :))

Am pus masina la vanzare in sectiunea dedicata pentru a evita primirea de oferte penibile.

Link către comentariu

Citesc forumul de foarte mult timp, desi nu sunt proprietar de vw. Este un topic pe care il asteptam cu interes :D . Probabil urmatoarea masina va fi o cupra, nu in mod special pentru putere , pentru sasiu care din cat am citit si vazut pe internet este cireasa de pe tort . 

Felicitari pentru masina, sper ca prima vanduta sa fie FR-ul , sunt curios sa urmaresc evolutia cuprei :D   

Link către comentariu

Da Doamne sa castig la loto! 

Link către comentariu

Razvan, si eu sper sa pastrez Cupra.

Da Doamne sa castige Johnny la Loto sa si ia RS6 sa ne zica cum e :)))

Link către comentariu

Da Doamne sa castig EU la loto! :))))

Pastreaza Cupra, o viata ai, macar sa o traiesti zambind!

Link către comentariu

A configurat-o cu cele trebuinta pentru planul lui, ala cu adrenalina ...

.

.

.

...s-au mai adaugat: .. Airbaguri spate...

Om cu copil...

Link către comentariu

Si asa stie cineva ce e ?

Spune-i lu' ceafa lata+lant din ICS 5 ce e ala Cupra sau LED.

Poate cate unu cu A7 sa mai stie ceva, in rest nu prea.... :)))

Link către comentariu

dap, pentru 9 din 10 oameni de pe strada, este doar un Leon cu "roti de neam prost"  :D  :D   si o evacuare fake si vulgara  :D

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

Asa este cel mai bine cu masinile de genul asta...lup in blana de oaie.

Imi place senzatia cand zbori de langa o masina pe care "soferul" o considera mult superioara tie...stiti la ce ma refer.

Link către comentariu

Coltul CZT de 250cp si 1100kg statea foarte bine la factorul surpriza. Cine se astepta ca un mic si banal Colt sa plece cu "scart" de la 100km/h :P ?

OT. Am scos Cupra din garaj sa mai ia putin aer in weekendul asta, pana ne ia iarna prin surprindere cel putin :)

post-47479-0-69196500-1448020144_thumb.j

Link către comentariu

Pfff, na c-acum am vazut si eu. Asta da treaba! Sincer, la o diferenta de consum de 2l/100km si mai ales la cat costa acum benzina (iar pe viitor prognoza e de scadere), eu zic sa-i cauti repede niste jante pe care sa pui niste anvelope de iarna, si sa-ti fie cu noroc!  :icon_thumleft:  Asta daca nu incap Sparco-urile alea negre... stii tu. Pana la urma ai vazut cat e de versatila. Macar pentru ca are LED-uri si merita efortul.  :blah:

Apropo, franele sunt aceleasi cu cele de GTI PP de 340mm sau cele Brembo de 370mm? Sau altele?

Link către comentariu

Incap Sparco dar am cauciucuri de vara pe ele si nu are rost sa ma complic. Nu vad nicio placere sa conduc masina asta iarna, pe mocirla....si nici nu are rost momentan sa iau jante. E posibil sa ma razgandesc intr-un timp scurt ce-i drept :))

Diferenta de 2L/% e discutabila, avand in vedere ca am scos niste consumuri deosebite cu FR-ul in ultima vreme(5-6% in oras).

Cu asta, azi de ex am scos 11% pe 3 km pe un traseu destul de agomerat in care abia s-a incalzit motorul.. Eu zic ca e mai mult decat acceptabil pt un 2.0TSI de 280cp (vezi poza)

Franele sunt 340 cu 310, ventilate ambele.

post-47479-0-28316500-1448038376_thumb.j

Modificat de saibot
Link către comentariu

Am zis si eu 2l/100km pentru incurajare.  :D  Daca in exterior se mai apropie de adevar, in urban la viteze medii sub 20-25 km/h diferenta e probabil dubla. Ce e in poza aia, consum + v.med, reusesc si eu cam zilnic, traversand Bucurestiul.

Aceleasi frane le am si eu. Speram sa vad gasesc un Cupra cu Brembo, sunt curios sa le vad live, am o mancarime... :icon_cheesygrin:

Modificat de cris.g
Link către comentariu

Exista un pachet Performance in care se gasesc frane Brembo, anvelope Pilot Sport Cup 2 si inca cateva chestii...deci se poate si cu Brembo. :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!