Jump to content

Bucsele la Golf 4 & Bora - probleme

postman
 Share

Postare recomandată

Se potriveste coloana de directie de la seat leon la g4?

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 months later...

aceste bucse pline 8N0407181B  pot sa le comand de la reprezentanta seat?

Link către comentariu

• 2 months later...

Deranjez cu o intrebare ,am schimbat bucsele bascula si mi.a iesit capul de bara din nuca,are ceva daca a iesit ??

Link către comentariu

Capul de bara din portfuzeta?Daca ala ti-a iesit (banuiesc ca a fost desfacut sa schimbi bucsele)...nu are nimic...bagi piulita pe el si strangi bine.

Sper ca nu vorbesti de bieleta de directie de la caseta ca ti-a iesit tija bieletei din nuca care intra in caseta de directie si are burduf peste ea.

Link către comentariu

Capatul de bara din fuzeta,l-au pus baieti la loc,ma gandeam ca si-a pierdut din fiabilitate,mersi

xperia arc S

Link către comentariu

Problema a fost ca a iesit din nuca cand a incercat sa desfaca piulita

xperia arc S

Link către comentariu

Nu e bai....daca incepe sa bata se schimba.Banuiesc ca fost verificat daca tot a iesit din portfuzeta.

Link către comentariu

Eu nu am bagat un leu in mecanica si nu am chef sa bag din greseala unora

xperia arc S

Link către comentariu

Am schimbat bucsele de la bascula si sunt mai proaste ca cele vechi si au fost puse bine adica la semn si cu moatele in jos dar la frana ramane bascula in spate,intradevar nu mai simt denivelarile,am gresit cu ceva????

Link către comentariu

• 3 months later...
nimenialtu333

Daca scartaie, sigur sunt bucsele de la bara de torsiune. Eu le-am schimbat de doua ori

Link către comentariu

Sall. Stie careva cat se e manopera pt schimbat niste bucse de la puntea din spate?

Am intrebat la cateva service-uri si mi-a picat fata cand am auzit.

Link către comentariu

Intreaba si la alte service-uri. Daca obtii acelasi pret, ala o fi pretul in oras.

Link către comentariu

marius1982.11

Mie mi s-a cerut la un om care lucra singur la garaj 300ron, mi s-a parut lafel, prea mult.

Cica el lucra la VW, am intrebat daca are presa, a zis ca nu, deci nu am vazut nici un avantaj.

Link către comentariu

Avand in vedere ca trebuie data puntea jos ...... nu e chiar atat de mult ......

Link către comentariu

Da atat mi-au cerut si mie, si tot asa fara presa.

Am crezut ca poate stiti undeva mai ieftin.

Bafta !

Link către comentariu

marius1982.11

Avand in vedere ca trebuie data puntea jos ...... nu e chiar atat de mult ......

Tocmai asta e chestia, daca ai presa nu trebuie data jos puntea, evident, trebuie demontat surubul de la bucsa, altfel nu ai cum sa o schimbi.

Normal ca daca omul nu are scule si se complica cum m-am complicat eu pana urma, dar am economisit 300 de plastici, ii ia ceva timp si ai impresia ca vezi Doamne, cat de complicat e.

Cum sa dau pe manopera mai mult decat pe piese, orginale, atentie.

Link către comentariu

Acuma seara am plătit 120 lei pentru revizie și schimbat bucșe la un garaj cu băieți care lucrează ai acasă după program.

Link către comentariu

Salut,

Manopera pentru schimbare bucse punte spate este scumpa. Eu am intrebat si am primit un pret de 450 intr-un service si in altul 350 (la acesta am mai facut lucrari si am fost multumit).

Daca vine ceva prima de paste, o sa le schimb.

Link către comentariu

Bieleta are o bucsa, iar surubul strange pe diam.int., care este mai lung decat cea ext, si de acolo este acel spatiu, normal ca bieleta nu trebuie sa joace in acel spatiu gol, asta ar insemna sa ai bucsa distrusa.

Mare grija cand se desface acel surub pt. ca este lung si ruginit, trebuie sa bagi spray din belsug prin gaurile de la brat spre directia surubului, si sa destrangi pana simti ca merge dupa care il strangi inapoi si tot asa, altel risti sa-l rupi.

Been there done that ieri.Rezultatul?comanda 5 lei un surub original in 5-6 zile asa ca atentie!:) Am pus un surub cat de cat asemanator in locul celui rupt.Am avut norocul ca a ramas in exterior aprox 1 cm din surub pe care l-am pilit in doua parti si l-am prins in menghina.A iesit prin invartirea basculei usor in ambele parti pana si-a dat drumul.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Costel Diaconu

Intrebare! Ca vad ca nimeni nu discuta de ele si nimeni nu le baga in seama, bucsele de la puntea fata le-a schimbat cineva?

post-33131-0-15299000-1397375845_thumb.j

Link către comentariu

Nici nu exista ca cea din poza. In fata cele mari se rup. Cele mici sunt la fel dupa ani de cobdus, se schimba ca sunt ieftine si ca tot e mecanicul in zona.

Link către comentariu

Exista ca cea din poza, este bucsa de la cadrul pe care este sustinuta caseta de directie, sunt doua asemenea bucse, eu le-am observat la mine si nu stiam care este treaba cu ele, se prezinta intr-o stare foarte proasta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!