Jump to content

Alarma aftermarket

Northman
 Share

Postare recomandată

chestia ca nu stiu ce fire trebuie legate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eu_markhu

16

• F l o r i n

13

• Al Bundy

10

• nick_n

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

NU scrie clar in prima poza?

Alb si alb. negru iar galben si galben/negru la masa. 

Link către comentariu

• 2 months later...
sandor gherghely

la montarea unei alarme aftermarket cu cheie briceag iti schimba si modulul comfort sau cum se procedeaza ;alarma contine si modulul sau cum ?

Link către comentariu

Nu se schimba modulul original al masinii, se adauga altul, cel al alarmei.

Link către comentariu

• 6 months later...

Salutare...monentan am pe masina o alarma "china" cu telecomanda separata(nu am cheie briceag pe masina) si m.am cam saturat de cele doua, as dori daca se poate o recomandare pentru o alarma cu chei briceag, si daca se poate sa aiba optiune pentru inchiderea deschiderea geamurilor din telecomanda) ,precizez ca se deschid geamurile daca bag cheia in butuc si o tin rasucita. Multumesc. As dori ceva cu un pret mai micut.

Link către comentariu

Sau revin cu o alta intrebare, ce ati recomanda?alarma AM cu chei briceag? Sau achitionarea din dezmembrari(a unui modul confort si 2 chei briceag si ce ar mai trebui...) aveti idee care ar fi pretul aproximariv al pieselor din dezmembrari?

Link către comentariu

Modulul meu nu suporta chei briceag, nu are nici o litera in coada este 1CO 959 799 deci automat nevoie si de modul si de chei...

Modificat de eu_markhu
Link către comentariu

pune o alarma cu telecomanda separata. e mai simplu.

Link către comentariu

Ok....si acum "bomba" ceva bun si ieftin ce recomandati? Si daca stiti ceva bun si sa aiba telecomenzile identice ca cele originale, ca pe viitor poate gasesc o cheie originala si sa pun lamela si partea electrica in ea...multumesc.

Link către comentariu

Si eu ma confrunt cu aceeasi "problema" ca si tine. Cred ca intr.un final o sa achizitionez un modul thunder si am terminat balciul.

Link către comentariu

Are feedback bun thunder? Mai asteptam colegi cu recomandari

Link către comentariu

Ok....si acum "bomba" ceva bun si ieftin ce recomandati? Si daca stiti ceva bun si sa aiba telecomenzile identice ca cele originale, ca pe viitor poate gasesc o cheie originala si sa pun lamela si partea electrica in ea...multumesc.

ieftin si bun, nu exista.... scump si prost - mai gasesti.... :winter:

nu au nicio legatura cheile -carcasele, cu cele oem - nu se potriveste nimic, din pacate. 

in rest, iti faci treaba cu ele... cat timp ? depinde de noroc.... 

Link către comentariu

Ar mai fi solutia sa luam un modul compatibil cu inchidere si cu o cheie din dezmembrari, apoi sa le adaptam pe masina!

Link către comentariu

Da dar e foarte scump din cate am citit sa aiba si senzorul de soc...eu as vrea si senzor de soc.

Link către comentariu

Eu mi.am dat comanda de un modul china.....sa vedem cat tine!

Link către comentariu

Ce modul ai comandat si la ce pret este? Pe transport cat dai?

Link către comentariu

Thunder, de pe site.ul lor, 90 lei modulul si 18 lei transportul.

Link către comentariu

Da dar e foarte scump din cate am citit sa aiba si senzorul de soc...eu as vrea si senzor de soc.

nu exista OEM cu senzor de soc - doar cu senzori volumetrici.

modul confort plus telecomenzi/chei briceag - pt modelul tau - in jurul la 400 lei la mana a doua.

masina ta are geamuri electrice ? daca da, e posibil ca modul confort care il ai tu, sa suporte modificare si sa poti adapta telecomenzi la el - imi trebuie o scanare a masinii.

Link către comentariu

Are geamuri electrice si coboara cu cheia in butuc. Dar modulul este 1CO doar cu cifre nu are nici o litera la final...o sa.l scriu imediat 

http://vwforum.ro/topic/1234-scanarea-cu-vcds-erori-aparute/?p=2624091

Aici in scanare este si codul modulului

Modificat de eu_markhu
Link către comentariu

Are geamuri electrice si coboara cu cheia in butuc. Dar modulul este 1CO doar cu cifre nu are nici o litera la final...o sa.l scriu imediat 

http://vwforum.ro/topic/1234-scanarea-cu-vcds-erori-aparute/?p=2624091

Aici in scanare este si codul modulului

trebuie inlocuit cu 1c0 959 799B - daca ai 4 geamuri electrice, daca vrei sa mergi pe varianta OEM - eu asta va recomand.

Link către comentariu

Multumesc pentru recomandare, dat as avea nevoie de o alarma cu sebzor de soc....as putea sa gasesc una mai ieftina care sa stie si ridicarea geamurilor?o recomandare

Link către comentariu

Salut.Daca gasesc modul 1CO959799B conteaza de pe ce masina este? Ma refer trebuie sa fie neaparat golf 4 variant? Sau merge si de pe scurt sau bora limuzina? Multumesc.

Trebuie sa aiba 4 geamuri electrice neaparat?

Modificat de eu_markhu
Link către comentariu

se poate reprograma, pentru orice model/tip caroserie - dar trebuie sa gasesti pe cineva care stie sa faca treaba asta.

altfel - cumperi de pe aceelasi tip de caroserie, ca sa lucreze ok.

da, 4 geamuri electrice.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!