Jump to content

A4 B8 Blackbird

cogdao

Postare recomandată

Cam cu 50% mai mult, in majoritatea cazurilor. Bine, unele depasesc cu mult, cum ar fi retrofitul la mmi sau acc. Dar, eu eram constient de ce ma asteapta, asa ca nu ma stresez prea tare. De departe, pentru mine, cel mai costisitor va fi mmi-ul, am in mare piesele, insa mai am nevoie de cateva chestii, plus fibra optica de tras in toata masina, mana de lucru...

Link către comentariu

Au sosit calculatoarele de usi pentru rabatare electrica, noile frane pe 320mm si un nou de cutie, cel vechi fusese agatat si era rupt.

IMG_20160520_165942.jpg

Link către comentariu

Si un mic filmulet cu oglizile setate sa se plieze cand inchid masina.

Link către comentariu

Te-am vazut azi dimineata prin oras...in jur de ora 6. :beerchug: Eram in spatele tau la semafor, intr-o Honda CRV de uber.

Arata foarte bine masina si in realitate.

Link către comentariu

Merci, Andrei! E inca in lucru, ca de obicei :)

Mi-ai dat flash-uri cumva?

Link către comentariu

Curatica, cuminte la soare!
071559fee7e75c3021a04fe3986a5e06.jpg

Am luat si placutele fata, Ferodo Premier, din ce am citit majoritatea review-urilor sunt pozitive. Lichidul de frana a venit si el, am mers pe Brembo. Nu am mers pe Ate, ca de obicei, multi reclama scaderea calitatii produselor respective in ultima vreme.

fadb81fc9514f993148da34cc3df81db.jpg

Sper ca saptamana viitoare sa am frane noi fata-spate. Va urma si capota la revopsit.

Link către comentariu

Mama ce bine arata in poza de mai sus .....masina de Mafiot Rusnac :ninja:

Link către comentariu

Buuuuuuuuuun!!!!!! 

Imi place, arata foarte bine! Bani investiti cu cap!

Link către comentariu

O sa arate si mai bine cu o suspensie mai joasa si cu MMI instalat.

Soon, my friends, soon! :)

Link către comentariu

Ti-am zis eu ca ai o problema...nu m ai crezut :)) 

Lasa suspensia asa cum e, nu te prostii.

Link către comentariu

Foarte bine arata! Congrats! Eu zic sa te prostesti si sa iti pui suspensie :D Nu ca acum ar arata rau, dar dupa va fi,, :wub: 

Bafta in continuare! :) 

Link către comentariu
quattro3001

Bogdan stii la cine gasesti Bilstein b16 ride control :))):evil:

Link către comentariu

Trebuie coborata, e prea cocotata pentru gusturile mele.

Am schimbat placutele, cea mai buna varianta oferita de Unix a fost Ate, asa ca le-am luat.
Cu ajutorul unui coleg de pe Club Audi, am schimbat ceasurile cu cele de facelift, schimbat can, schimbat torpedou( cu unul cu iluminare interioara si footwell light), montat butoane de blocare/deblocare usi pe partea dreapta si scos CP can si ceasuri.
Busy day!
52260152ad9ecebd5592ef79067b3bbb.jpg
1f7da606f8a95243266f259982838119.jpg
7bf943bde27a51c219658d3b1b74a0b9.jpg
f84edb238c11bf253659dec41249b242.jpg
716c9df70874a37abf36fe633cc703a4.jpg

Link către comentariu

Sincer, mai repede o reglabila. Prioritar este MMI-ul.

Link către comentariu
On 5/23/2016 at 9:19 PM, cogdao said:

Merci, Andrei! E inca in lucru, ca de obicei :)

Mi-ai dat flash-uri cumva?

Nu ti-am dat flash-uri...eram pasager :)

Link către comentariu

De cand am luat masina am urat schimbatorul, il gasesc odios, vechi, ieftin. Asa ca am luat unul care arata mai decent si feeling-ul este altul, imbunatatit.

Saptamana viitoare schimb franele. 

Am comandat display pentru MMI, a mai ramas rama lui si am toate piesele, urmand sa intre la montaj curand.

IMG_20160602_113205.jpg

IMG_20160602_114301.jpg

Link către comentariu

Ai investit ceva in masina pana acum....n-ai stare ma...n-ai stare :)) . Hai cu franele si apoi cu o evacuare ceva mai vocala!!!!

Link către comentariu

E altceva. Schimbatorul oem arata aproape ca si cele de la tiptrionicele de prin 2000... Foarte bine ca l-ai schimbat

Link către comentariu

N-am stare, ai dreptate! Ma tot mananca palma de una-alta, bani sa fie. 

La evacuare sunt indecis daca sa ma bag, actuala e foarte silentioasa, insa in WOT se aude foarte sportiv. 

Etrierii vreau sa-i vopsesc, as merge pe galben sau negru.

Link către comentariu

As merge pe negru lucios pentru etrieri. Evacuarea...asta tine de gusturi dar cu siguranta un pic de "coae"  nu strica in WOT.  :icon_thumright:

Link către comentariu

A intinerit interiorul cu cativa ani cu schimbatorul cel nou, dar... cu butonul acela mort din spatele franei de mana nu facem nimic?? :P:P

Link către comentariu
  • Vizitator a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!