Jump to content

A4 B8 Blackbird

cogdao

Postare recomandată

Merci mult!

Astazi am reusit sa termin cu bancheta spate, am montat suportul si acum totul este ca din fabrica.

Am montat si butonul iluminat pentru oglinzi rabatabile, sunt in plan si ele.

2016-03-27 22.25.43.jpg

2016-03-27 22.26.07.jpg

2016-03-27 22.26.26.jpg

2016-03-27 22.26.44.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am reusit sa mut tapiteria de pe fetele de usi de A5 pe ale mele, acum transplantul este complet.

Am facut si un test cu ceasurile color de facelift, urmeaza sa fie instalate curand.

2016-04-08 21.47.50.jpg

2016-04-08 21.48.40.jpg

2016-04-08 21.48.17.jpg

2016-04-08 21.47.14.jpg

2016-04-08 21.46.48.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Almost there! Mai am de pus grila de S4 si de comandat plasa de la bara spate.

2016-04-29 19.25.54.jpg

2016-04-29 19.26.15.jpg

Link către comentariu

Va fi gata pana la întâlnirea aniversara? Nu de alta, dar as vrea s-o admir si in realitate. :)

Link către comentariu

Acum vad ce topic am ratat. 

Am citit cu mare interes tot ce ai facut pana acum si imi place mult incotro se indreapta masina asta. Felicitari! Ma bucura sa vad si alti "bolnavi" cu treaba asta. Cat mai multi km si bafta la modificari!

Link către comentariu

Va fi gata, sper. 

Virusul l-am luat demult...

Urmeaza sa schimb conducta si uleiul servo, cei cu servotronic din fabrica au un defect de fabricatie al conductei care da vibratii urate in volan la rotirea lui in stationare. Rezolvarea este inlocuirea conductei cu varianta revizuita.

Urmeaza sa instalez airbagurile si incalzirea in scaunele fata, au venit "chele".

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Aproape gata, au mai ramas tipsurile si plasa. Tipsurile sunt cam mari, cred trebuie adaptate si tevile vechi taiate.

image.jpeg

image.jpeg

Link către comentariu

Credeam ca e A8. :)) 

Arata bine de tot, felicitări!

Link către comentariu

Èeeeee....sa nu exageram...nici macar s4 poti zice ca ar putea fi. :))

...dar arata bine si bogdan ne arata inca o data ca are o boala grea de dus. Spor la treaba in continuare.

Link către comentariu
mihai.onu94

Arata bine! Ce urmeaza pe lista de retrofituri? ^_^

Link către comentariu

Urmeaza sa pun bara fata S-line imediat cum se potoleste ploaia, tipsurile si, sper sa montez MMI 3g high cat mai curand.

Mai sunt in plan plafon si plastice negre, praguri exterioare si interioare S-line, oglinzi rabatabile si mai vedem :)

Link către comentariu

Si... parca era la vanzare, sau?

Spor la modificari!

Link către comentariu

Merci! 

Am lasat-o la vanzare, desi tind din ce in ce mai mult spre varianta de a o pastra,  avand in vedere ce se intampla pe piata vanzarilor de masini si a problemelor mult mai "dureroase" ale celorlalte motorizari. 

Una peste alta, continui in stil obisnuit, gen "mama ei de pusculita cu un set distantiere hubcentrice 10mm si cateva scule proaspete pentru nevoia zilnica de a mesteri cate ceva la masina.

Spor!

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Bara fata a fost schimbata, imi place mult cum arata. Am de gand sa colantez trimurile laterale si rama grilei centrala in negru mat.

Urmeaza sa schimb cateva bucse si vor urma discurile si placutele fata, ma gandesc la ceva perforat, gen Zimmerman sau Ate Power disc. Pentru placute voi merge pe Ate normal.

Am reusit sa montez si airbag-urile in scaune, am profitat de ziua frumoasa de ieri si le-am desfacut. Nu am avut timp sa pun si pernele de incalzire, e de munca acolo.

photo-1.jpg

photo-2.jpg

Modificat de cogdao
Link către comentariu

frumoasa rau o mai faci, Bogdane ... zi-mi si mie sponsorul ala al tau !!! ... :)

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Merci! 

Nu consider ca fac mare lucru, altii baga mult mai multi bani in masini. Eu doar o fac sa arate mai frumos si sa mearga bine. 

Revenind on topic, am luat si bucsele de la brate, patru la numar, nu ma intrebati care ca le-a comandat mecanicul:D

Modificat de cogdao
Link către comentariu

:)) M-ai prins. Daca mai esti in zona, poate stam la o sueta.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Ehe..sunt in zona pana spre dimineata...sunt la eveniment in Sala...

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Una dintre modificarile care mi-a adus o satisfactie deosebita la Golf, desi nu reprezenta o utilitate zilnica a fost sa schimb oglinzile cu unele rabatabile electric. Azi le-am schimbat si la Audi, calculatoarele mele de usi vor trebui schimbate si ele nu suporta aceasta functie.

Am schimbat si doua seturi de bucse la bratele inferioare, erau destul de obosite.

Urmeaza franele, voi merg pe alte discuri si alti etrieri, putin mai mari, 320mm in loc de 314.

IMG_20160517_132006.jpg

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Bun bun, numa' goodies p'aici.

De curiozitate, cum sunt costurile la haudi vs vw? (de retrofit bineinteles)

Modificat de cristi511
Link către comentariu
  • Vizitator a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!