Jump to content

A4 B8 Blackbird

cogdao

Postare recomandată

Daca esti asa hotarat iti dau si eu cateva part no. de la Seatul meu, faci si tu o fapta buna  :icon_thumleft: .

Link către comentariu

Dupa 700 km de cand am luat-o pot sa spun ca e ceea ce trebuie pentru Bucuresti. E o relaxare extraordinara, chiar si bara la bara.

Motorul are rezerve destule pentru depasiri la nevoie, nu am ce sa-i reprosez.

Consumul, am vazut de la 7.5 seara la 14-15 in aglomeratie. Mediu ar fi undeva la 11, exact cum ma asteptam.

Per ansamblu, sunt foarte multumit de masina.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Cu ajutorul colegului Vlad ZaShark am activat stagging, lap timer si cornering.

Inca nu am ajuns sa o spal, vreau sa ii dau si o ceara solida pentru sezonul umed ce va urma.

In primavara o sa o polishez, are nevoie.

A inceput si vanatoarea dupa piesele necesare retrofitului la MMI, sper sa gasesc la pret bun macar un 3g high.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

De data asta se atunca vitejeste in razboiul retrofiturilor, incurajat de experientele anterioare.

Bafta si noroc, ca e nevoie de amandoua.

Link către comentariu

Da, ma bag din prima la astea sanatoase sa ma linistesc dupa :)

Am si jantele in plan, merg in paralel cu astea doua, m-am hotarat la modelul asta.

post-89504-14452364081957_thumb.jpeg

Link către comentariu

Vezi ca jantele de b8 sunt cu et-uri speciale si cu cb 66.6. Daca vrei sa fie ce trebuie, mergi pe 18+ arcuri sport. 

Ps: frumos modelul.

Link către comentariu

Da, stiu de dimensiunea butucului, eu am 66.6 si et45 acum. Sunt cam bagate sub aripa cu 45, cred ca un 35-37 ar veni perfect.

Arcurile sunt pe lista, voi merge pe Eibach Pro Kit.

Link către comentariu

Et 38 e just fine, daca ma intrebi pe mine. Pana una alta fa revizia aia la cutie sa stai linistit. 

Le: las astea aici.

post-47000-0-79988300-1445240100_thumb.j

post-47000-0-34842700-1445240108_thumb.j

post-47000-0-41027200-1445240116_thumb.j

post-47000-0-90213400-1445240128_thumb.j

post-47000-0-78764100-1445240164_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Merci, Vlad!

S-line nu mi se pare un asa mare lucru, diferentele sunt greu visibile, mai ales pe negru.

Spatele de 8.5 la fel, nu ma da pe spate.

La exterior ar fi jante, suspensie si cam atat( exista o mica idee cu evacuarea pe ambele parti insa sper sa-mi treaca). La interior ar fi MMI, ceasuri facelift, schimbator si vedem ce mai apare.

Link către comentariu

Pai deja ai lista, ce vorbesti :)

Nu te gandi prea mult cu evacuarea dubla - schimba in bine lookul masinii. As pune-o pe lista de prioritati inaintea ceasurilor de facelift de exemplu...

Link către comentariu

Diferenta se vede la S-line, mai ales pe spate, dar si pe fata. Oricum o faci S-line pentru tine nu pt altii si aduce un plus de agresivitate cu negru.

Buza de jos la bara de S-line este gri si face contrast frumos cu negru. Bara de S-line cu tips-uri cromate = Win. Eventual poti lua difuzorul cu iesiri stanga-dreapta si modifici ceva pe la pe la evacuare.

Retrofit stopuri led?

Link către comentariu

Da, am vazut si eu spatele cu S-line si dubla evacuare si o face mult mai agresiva.

Led nu ma incanta, sincer, imi place cum arata acum stopurile.

Cred ca voi pune ceva leduri pe masina, desi nu am facut-o la celelalte, insa lumina parca e prea galbena la interior.

Vreau si luminile de la numar pe led oem.

Link către comentariu

500 lambs....numara el in fiecare seara cand isi face calculele pentru retrofituri :D . :))

Link către comentariu
  • Vizitator a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!