Jump to content

Senzori presiune - TMPS

Imparatul
 Share

Recommended Posts

Revin si eu cu problema mea nerezolvata, si anume ,nu am in CB meniul cu tipul de anvelope, ca sa pot selecta ce am pe masina.

Asta vara, cu 235.45.17 imi cerea 2.7 pe fata si 2.5 pe spate.Am mers asa, dar acum am 205.55.16 si presiunea ceruta pe CB  e aceeasi.

Nu cred ca e in regula. Pe Tire Pressure butonul coding e inaccesibil, iar in CB am doar ce se vede in pozele de mai sus.Daca puteti sa ma ajutati, multumesc.

Salutare,

Am si eu o problema cu sistemul de presiune senzori.

De fiecare data cand apas SET si apoi Confirm nu se intampla nimic si se tot mentine mesajul din poza atasata.

Am incercat cu VCDS dar intru pe Coding imi spune ca nu am acces sa pot reseta sistemul de presiune senzori...iar cand dau pe Security Acces trebuie sa introduc codul de acces...

Cum as putea solutiona problema ?

Passat 1.6 TDI - 2018 an fabricatie.

Multumesc anticipat.

poza (3).jpeg

poza (1).jpeg

poza (2).jpeg

• 1 year later...
Cosmin858

Salutări! Vin și eu cu o întrebare, la un CC 2010, cu buton de SET, cum este sistemul de presiune pneuri? Pe fiecare roata în parte, sau pe ABS? Mulțumesc! 

Al Bundy

cel mai probabil pe abs. Vezi pe jante daca ai valve mecanice.

F l o r i n
On 8/3/2024 at 5:27 AM, Cosmin858 said:

Salutări! Vin și eu cu o întrebare, la un CC 2010, cu buton de SET, cum este sistemul de presiune pneuri? Pe fiecare roata în parte, sau pe ABS? Mulțumesc! 

În funcție de cum e echipata masina. Dacă în ceasuri nu ai afișate valorile presiunilor pe fiecare roata, atunci nu ai sistemul premium, cu senzori presiune pe roti ci sistemul Low. Acesta culege viteza de la senzorii abs de pe fiecare roata și in funcție de diferente, aprinde martorul tpms in bord

Cosmin858

Nu îmi arată în ceasuri valorile individuale pe pneuri, doar mi se aprinde senzorul de presiune în bord când detectează o presiune scăzută, și ca să îl resetez trebuie să țin apăsat pe SET.

Deci să înțeleg ca din fericire îl am pe ABS.

F l o r i n

Da, sistemul via senzori ABS