Jump to content

Senzori presiune - TMPS

Imparatul
 Share

Postare recomandată

Revin si eu cu problema mea nerezolvata, si anume ,nu am in CB meniul cu tipul de anvelope, ca sa pot selecta ce am pe masina.

Asta vara, cu 235.45.17 imi cerea 2.7 pe fata si 2.5 pe spate.Am mers asa, dar acum am 205.55.16 si presiunea ceruta pe CB  e aceeasi.

Nu cred ca e in regula. Pe Tire Pressure butonul coding e inaccesibil, iar in CB am doar ce se vede in pozele de mai sus.Daca puteti sa ma ajutati, multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare,

Am si eu o problema cu sistemul de presiune senzori.

De fiecare data cand apas SET si apoi Confirm nu se intampla nimic si se tot mentine mesajul din poza atasata.

Am incercat cu VCDS dar intru pe Coding imi spune ca nu am acces sa pot reseta sistemul de presiune senzori...iar cand dau pe Security Acces trebuie sa introduc codul de acces...

Cum as putea solutiona problema ?

Passat 1.6 TDI - 2018 an fabricatie.

Multumesc anticipat.

poza (3).jpeg

poza (1).jpeg

poza (2).jpeg

Link către comentariu

• 1 year later...

Salutări! Vin și eu cu o întrebare, la un CC 2010, cu buton de SET, cum este sistemul de presiune pneuri? Pe fiecare roata în parte, sau pe ABS? Mulțumesc! 

Link către comentariu

cel mai probabil pe abs. Vezi pe jante daca ai valve mecanice.

Link către comentariu

F l o r i n
On 8/3/2024 at 5:27 AM, Cosmin858 said:

Salutări! Vin și eu cu o întrebare, la un CC 2010, cu buton de SET, cum este sistemul de presiune pneuri? Pe fiecare roata în parte, sau pe ABS? Mulțumesc! 

În funcție de cum e echipata masina. Dacă în ceasuri nu ai afișate valorile presiunilor pe fiecare roata, atunci nu ai sistemul premium, cu senzori presiune pe roti ci sistemul Low. Acesta culege viteza de la senzorii abs de pe fiecare roata și in funcție de diferente, aprinde martorul tpms in bord

Link către comentariu

Nu îmi arată în ceasuri valorile individuale pe pneuri, doar mi se aprinde senzorul de presiune în bord când detectează o presiune scăzută, și ca să îl resetez trebuie să țin apăsat pe SET.

Deci să înțeleg ca din fericire îl am pe ABS.

Link către comentariu

F l o r i n

Da, sistemul via senzori ABS

Link către comentariu

• 2 months later...

Sal. Am si eu o intrebare!  La un passat b7 cu tmps de fabrica, care a intrat apa in modul si sa defectat!   A fost reparat modulul...montat si da eroare de lipsa comunicatie...cu toate ca arata presiunea anvelopelor in bord?      Si in meniu tire pressure nu mai apare store..resett. adica  nu mai pot reseta ?

Link către comentariu

firele de la el sunt verificate ?

Link către comentariu

Mufa era curata...am sa verific si traseele. Am zis ca este ok fiind curata!

Ma gandesc ca ar fi trebuit sa apara si meniul de reset odata ce pot vedea press pe fiecare roata?...dar nu!

Link către comentariu

On 10/12/2024 at 5:21 PM, flavius 22 said:

Sal. Am si eu o intrebare!  La un passat b7 cu tmps de fabrica, care a intrat apa in modul si sa defectat!   A fost reparat modulul...montat si da eroare de lipsa comunicatie...cu toate ca arata presiunea anvelopelor in bord?      Si in meniu tire pressure nu mai apare store..resett. adica  nu mai pot reseta ?

Poate nu a scăpat modulul, chiar dacă s-a intervenit asupra lui.

Poți verifica alimentarea în mufa acestuia și firele de can

Link către comentariu

Am sa verific si revin. Multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!