Jump to content

Audi A4 1.9 TDI [B6/8E]

alexrosiu

Postare recomandată

Update.

Am scos suporturile numerelor de inmatriculare (thanks CWR).

dsc00270pj9.th.jpg dsc00271vc9.th.jpg dsc00273yd8.th.jpg

Ai dat cumva alte gauri, pt ca vad ca numerele sunt fixate pe lateral, in 4 puncte? sau cum?, pt ca m-ar interesa si pe mine.

10x

Modificat de SFW
Link către comentariu
  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alexrosiu

13

• blueyed

11

• Bogdan_wrc

7

• Ice_2k

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 4 months later...

In pozele urmatoare veti putea vedea pentru prima (si probabil ultima) data masina mea "tencuita" cu noroi de jos pana sus. :icon_cheesygrin:

post-291-1168097566_thumb.jpg post-291-1168097585_thumb.jpg post-291-1168097655_thumb.jpg

Colega mai curata este a lui driver_tdi.

... si razbunarea:

post-291-1168097757_thumb.jpg

Plus cateva mai fancy:

post-291-1168097918_thumb.jpg post-291-1168097880_thumb.jpg post-291-1168097836_thumb.jpg

Modificat de alexrosiu
Link către comentariu

e vreun motiv anume ca numerele incep cu W ?? sau asa au venit ele .. :lol:

imi place ca stergatoarele isi fac treaba bine si nu lasa urme :lol:

Link către comentariu
e vreun motiv anume ca numerele incep cu W ??

Driver avea numarul asta de pe masina anterioara.

Eu nu am avut nicio inspiratie la alegerea unui numar, asa ca l-am luat la rand.

Link către comentariu

Este o mare minciuna - defapt ei fac parte dintr-un club foarte exclusivist, in acest club trebuie sa ai AUDi si nr. care incepe cu dublu V.

Foarte frumoase pozele domnu' pozar :)

Link către comentariu
Este o mare minciuna - defapt ei fac parte dintr-un club foarte exclusivist, in acest club trebuie sa ai AUDi si nr. care incepe cu dublu V.

Foarte frumoase pozele domnu' pozar :lol:

si nu orice Audi. ci A4... modelul respectiv :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Un mic update de la drive-ul de azi (Cheia).

Celalalt A4 este Rapier, iar S3-ul.... sa mai zic?

img0321sx3.th.jpg img0331vi6.th.jpg img0333jg9.th.jpg img0336zn9.th.jpg img0339tg6.th.jpg

Modificat de alexrosiu
Link către comentariu

hmmmmm....cum de au ramas asa de curate dupa un drum pana acolo...?..sau le-ati spalat inainte de shooting.??:huh:

Link către comentariu

Nu, am avut noroc cu o vreme buna. :lol:

Modificat de alexrosiu
Link către comentariu

Au iesit superrr pozele Alex. O sa iau si eu cablul sa le descarc pe cele facute de mine. Si chiar par curate masinile...si aveam un strat de praf pe ele...

Link către comentariu

tare poza cu masinile lui alex & vlad.

in masina lui vlad se reflecta cea a lui alex si invers.

Link către comentariu

foarte frumoase pozele...dar in ele apare si un miros de incins? sa fie de la frane...sa fie de la cauciucuri....sa fie de la ambreiaj... ;) sa fie de la alex...sa fie de la S3, sa fie de la rapier.... :))

Link către comentariu
  • 4 months later...

dsc00917hy4.jpg

Asa arata ultima poza cu WMS-ul in posesia mea. De astazi insa nu mai este a mea, dar sunt bucuros ca a ramas "pe maini bune" si stiu ca noul proprietar va avea grija de ea la fel ca si mine, fiind un pasionat de Audi.

Problema mea acum este ca sunt powered by RATB/Taxi. Aceasta problema trebuie rezolvata repede. Sunt deja hotarat in proportie de 99% pentru o anume masina sport (surprinzator, nu este Audi S3 :lol: Ca sa fiu mai precis, nu este nici macar VAG), dar daca aveti vreo idee buna pentru mine (sau, de ce nu, o oferta), astept input-ul vostru. Bugetul este de maximum 20.000 EURO si dorintele sunt: sport, 2 usi, diesel de minim 150 cp, piele & stuff.

Link către comentariu

o pagina de "memories" s-a dus. vine alta.

eu tot am zis ce vreau sa iti iei. daca nu GTI :lol:

atunci nu stiu.

stiu ca nu va fi GTI, dar mai te tachinez putin.

Link către comentariu

Masina este acum a mea! ;) Am sa va spun povestea pe larg zilele astea, cand voi avea timp. Detaliile financiare numai Alex vi le da daca sunteti curiosi

LE: @alexrosiu: daca urmatoarea nu va fi VAG, voi folosi prastia aia, stii tu care :cheers:

Modificat de blueyed
Link către comentariu

Asteptam o noua achizitie de la alex (ce o fi oare :)) ?) si felicitari noului proprietar sa o stapaneasca sanatos!

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si st alea de Jack sper sa fie achizitionate deja ;)

Ah... si fa-i casco pana pun eu mana pe ea :D

Inka o data iti zic...s-o stap sanatos si sa nu ai parte de incidente.

;)

Daca vii joi la intalnire poate gasesti si un sticker :P

Link către comentariu

GTC de 1.9 150 cp? ;)

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

@alexdias: mersi frumos. Sticlele maine ca nu am avut timp azi

Sticker voi pune, nu am decis inca unde. CASCO maine. Nu stiu daca apuc sa ajung joi (maine)

@cristi_407, n'ai nimerit-o ;) Oricum alexrosiu e un tradator, fuge de la VAG la...altii. ;) :D

Link către comentariu

Asaaa, am revenit cu povestea masinii asa cum am promis.

Acum aprox 3 luni, un vecin si-a luat modelul asta (visul meu) 101cp-pd, pe care o parca fix in fata scarii. Zilnic treceam prin chinul de a o admira si dori. Intr-o dimineata, chinuit de "frustrari" si dorinte am decis ca a venit si randul meu. Stiam ce ma asteapta: cautari, teste, alergatura dar merita tot efortul. Dupa un scurt consiliu de familie, am decis ca masina prezenta nu va parasi incinta si vom face cumva sa o luam pe cea "noua".

Acum 1 an, am avut o problema cu bateria la benzinara. L-am rugat pe alexrosiu sa vina cu vag-com sa vedem ce are (nu stiam ca e bateria). Banditul a venit cu masina de la care nu-mi puteam lua ochii. Revenind la prezent, am inceput cautarile. Citind pe forum un topic despre masini, preturi, am vazut reply-ul lui alex: "daca as vinde-o pe a mea, nu as da-o sub suma .....". L-am contactat, l-am intrebat dac-o vinde, raspunsul a fost neutru. Zic: am o sansa! Intre timp am mai cautat/vazut si altele care nu m-au satisfacut, fie datorita pretului, dotarilor sau starii tehnice/vizuale.

Intr-un final m-am intalnit cu Alex, am vazut masina, am discutat pretul de principiu ramanand sa mergem cu ea la teste + vag-com.

Am plecat in concediu amandoi iar la revenire ne-am intalnit pentru un drive-test. Am fost placut surprins de cum fuge masina, cat de bine insonorizata e, de dotari, ergonomie, etc.

Am facut programare la Computest (autotest 2000) in vitan si am purces spre testare, amandoi avand emotii.

Rezultatul testului a fost PESTE asteptarile noastre: 93% punctaj din 100% posibil. Depunctarea a venit de la faptul ca masina are cateva elemente vopsite despre care fusesem informat in prealabil si ca avea nelipsita "scurgere" de ulei in zona EGR.

Va prezint putin testele efectuate, defalcat:

Caroserie - 81%, datorita revopsirii unor elemente. Baietii au specificat ca nu a fost vorba de accident ci probabil de zgarieturi sau lovituri usoare

Sasiu - 100%

Emisii - 100%

Instrumente - 100%

Transmisie (ambreiaj si cutie) - 100%

Motor - 91%, depunctat din cauza acelei "scurgeri" si a faptului ca avea filtrul aer cam vechi si nu au iesit toti cei 131CP, doar 129

Frane - 100%, Alex a schimbat tot pe fata si spate

Suspensie - 90%, datorita uzurii normale si in parametrii a amortizoarelor

TOTAL: 93%

Pretul testului a fost 250RON, timp de lucru+explicatii aprox 1h

Am stat cu emotii cand au "alergat" masina pana la 200km/h, cred ca alex avea inima mica, mica, mica :)

Dupa Computest a urmat Vag-Com, unde nu s-au gasit erori.

Masina se vede ca a fost intretinuta de un maniac care acum ne abureste ca dezerteaza de la VAG :(

Pretul pentru masina (de fapt pachet - masina+bonusuri) nu am sa-l spun eu, daca doreste Alex s-o faca, e ok. Consider ca e un pret bun pentru o masina foarte intretinuta.

Alex e un baiat de nota 20, mi-a inteles toate dorintele privitoare la testare si carcotelile.

Masina are cauciucuri noi si o gramada de gadgets pe care incerc sa le descopar. Acum sunt in perioada de adaptare la condusul unui diesel, dupa 11 ani de benzinare. Am facut ieri 100km in oras, trafic mediu spre lejer, consum mediu 6%!!

Prima impresie: sunt EXTREM de multumit de masina, de consum, de afacerea facuta. Urmeaza un drive-test la drum lung si pe autostrada

Desi initial am vrut culoara neagra sau gri, acum mi se par banale si comune, no offence.

Dupa inmatriculare, masina va primi senzori parcare spate si...mai vedem

Cip(cirip) nu-i pun deocamdata, intai sa ma obisnuiesc cu cuplul diesel si cei 131CP. Ieri l-am plimbat pe tata si a fost extrem de incantat de puterea ei

Cam atat!

P.S. Multumesc familiei, prietenei, prietenilor si chiar nesuferitului de alexdias care m-au suportat; cred ca i-am terorizat cu masina asta :(

Modificat de blueyed
Link către comentariu

stim cu totii ce masina buna e :(

ne bucuram ca a ramas "in familie"..sa te bucuri de ea si multi km fara probleme.

am vazut ca si sora ei (A4 lui driver e de vanzare :( ) si sper sa gaseasca tot asa o soarta buna.

unele A4 vin (ice, BogdanS) si alte pleaca :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!